- 18 Haziran 2023
- 475
- 672
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim benim hep beraber guzel guzel giyinsin canim kizlar .oglan yeni ayakkabi aldik diye agladi yol boyuGüle güle giyinin canım
Avrupa da mı yaşıyorsunuzYazamadım bilgisayarım bozuldu kızımın bilgisayarını aldım. Arada girerim diye bol harcamalı geçiyor günler. Buay eşimle birlikte 350 euro yapabildik, ben az biriktirdim ele geçicek birşey olmaz şimdilik tl deyim. Günüm vardı oradan biraz koydum. Bu gün yazlığa gittik eşimle agaçları budadı eşim hava çok güzeldi ama döndüğümüzde bizim burası soğuktu. Güzel birgün geçirdik akşam için balık pişirdim salata ile yedik çok şükür. Herkese iyi akşamlar.
Ben İzmirin küçük bir ilçesinde yaşıyorum, hafta sonu da yazlığımıza gittik.Avrupa da mı yaşıyorsunuz
Anaaam kız ben seni benden de küçük sanıyordum maşallah diyeyim o zaman.Canım dr lar artık 45 yaş sonrasını menopoz için normal sayıyorlar..Ben şuan 49 içindeyidm :)50 ye ramak kaldı:)sanırım 50 yaş sonrası artık tamamen girerim sanırım..Ocakta bende regl olunca dr um tahlil verdi..Değerlerime göre menopoza doğru gidiyorsun dedi..Tam girmedim henüz ama başladı artık sanırım Sporuda gerçekten sağlık için yapıyorum..Yürüyüş de gayet güzel bir spor ama maalesef belli nir yaştan sonra yeterli gelmiyor canım İşte bende o yüzden yapıyorum..sarkmamak ve kemik sağlığı ve kas sağlığım içinMenopoz sıkıntılarınada iyi geliyor..Ateş basması değişik bişicanım ya bende ilkkez yaşadım ama bir ay ara ara oldj geçti ama benim şükür..Daha da olurum belki yinede..Sıcakla bir ilgisi pek yok canım..Birden başından aşağıya doğrı bir sıkıntı terlemee basıyordeğişik bişi
Bereketli olsun birikiminiz canım.. Yazlık olması ne güzel bir nimet dimi.. Güle güle sağlıkla oturun mis gibi.. Birde ege:)Yazamadım bilgisayarım bozuldu kızımın bilgisayarını aldım. Arada girerim diye bol harcamalı geçiyor günler. Buay eşimle birlikte 350 euro yapabildik, ben az biriktirdim ele geçicek birşey olmaz şimdilik tl deyim. Günüm vardı oradan biraz koydum. Bu gün yazlığa gittik eşimle agaçları budadı eşim hava çok güzeldi ama döndüğümüzde bizim burası soğuktu. Güzel birgün geçirdik akşam için balık pişirdim salata ile yedik çok şükür. Herkese iyi akşamlar.
Sağolasın canım.. Yok canım nerde ben 1975 doğumluyum.. Kafa kağıdım baya baya eskidi artık:)Anaaam kız ben seni benden de küçük sanıyordum maşallah diyeyim o zaman.
Sıcak basması öyleyse daha yaşamadım o zaman. Doktorlar erken menopoz olursun deyip durunca herşeyi ona bağlıyorum
Lellim Allah kavuştursun, geçmiş olsun sana, babacığına da Allah acil şifalar versin.Selamm
Yorgunumm şarkısını söylemeye geldim yine aa dostlar.
Dün oglani bıraktık
Halamida götürdüm okulun içini falan gezdik eve gelmemiz aksam oldu.
Bugunde boyun usg vardı.
Onu cektirdim doktorda sonucu anlamadi.
Bisi var nodulüm var yani ama soru isaretleri var raporda
Endokronolojiye yönlendirdi bul bulabilirsen sıra
Orda beklerken cafede cay ictik halamla.
Ordan ikea yaptık yemek yedik birazda gezdik.
Yine aksami ettik.
Eve bir girip mutfaga atmisim kendimi hemen musakka, spagetti kıza yayla corbasi falan derken pesine süpürge baktım esim geldi.
Simdi oturdum bacaklarım pert.
Esime bir de tek taş kitledim
Ben tek tasimi bagetle degistirmistim 5 tasim var ama tek taşim yoktu.
Onuda alalım bakalım tabi 5 taş yetmez tekde olsun diyor.
Daha almadı ama olsundu OK dediyse alır o
Zinciri degisirken onuda aldırtcam.
Dolapta satisim oldu.
Yarin onu kargolicam.
Cumartesi yine doktor randevum var gitsin paralar.
5 seans lazer vermisti rozaseam icin daha 3. Seansı.
Dönüşte halami bırakıcaz eve
Çars. Babam kan verecek persembe kemoterapisi var yine.
Neyse oglan gitti 1 ne pisirsem? Derdi -1 oldu.
Evi bile supuremiyordum o uyuyo diye
Simdi erkenden evin isini bitiririm
Hayırlısı olsun yeni kaydınız, Allah sizlerede ödeme kolaylığı versin, yine de maşallah ev kredisi gibi okul aidatı ödüyorsunuz ve birikimde yapabiliyorsunuz. Burada böyle paylaşımlar yapılması bize de örnek oluyor. Birikim yapabilmek çok güzel.selam kızlar
bugün sabahtan okula kayıt için gittim
indirmli hali ile 196.000 eğitim 55.000 tl yemek
yemeği peşin ödedim okulu 10 böldüler.
allah ödeme kolaylığı versin hepimize
mart ayında prim alacağım onu da eğitime aktaracağım
eşim ile bir ödeme exeli yapacağız artık.
bitecek taksitler var ,yeni gelenler. arada ne kalırsa yatırmı aktarıyorum.
yaz boyu iyi ki yatırıa aktarmışım
yeni bütçe yılına göre zor görünüyor :)
Selamm
Yorgunumm şarkısını söylemeye geldim yine aa dostlar.
Dün oglani bıraktık
Halamida götürdüm okulun içini falan gezdik eve gelmemiz aksam oldu.
Bugunde boyun usg vardı.
Onu cektirdim doktorda sonucu anlamadi.
Bisi var nodulüm var yani ama soru isaretleri var raporda
Endokronolojiye yönlendirdi bul bulabilirsen sıra
Orda beklerken cafede cay ictik halamla.
Ordan ikea yaptık yemek yedik birazda gezdik.
Yine aksami ettik.
Eve bir girip mutfaga atmisim kendimi hemen musakka, spagetti kıza yayla corbasi falan derken pesine süpürge baktım esim geldi.
Simdi oturdum bacaklarım pert.
Esime bir de tek taş kitledim
Ben tek tasimi bagetle degistirmistim 5 tasim var ama tek taşim yoktu.
Onuda alalım bakalım tabi 5 taş yetmez tekde olsun diyor.
Daha almadı ama olsundu OK dediyse alır o
Zinciri degisirken onuda aldırtcam.
Dolapta satisim oldu.
Yarin onu kargolicam.
Cumartesi yine doktor randevum var gitsin paralar.
5 seans lazer vermisti rozaseam icin daha 3. Seansı.
Dönüşte halami bırakıcaz eve
Çars. Babam kan verecek persembe kemoterapisi var yine.
Neyse oglan gitti 1 ne pisirsem? Derdi -1 oldu.
Evi bile supuremiyordum o uyuyo diye
Simdi erkenden evin isini bi
tşk ederimLellim Allah kavuştursun, geçmiş olsun sana, babacığına da Allah acil şifalar versin.
Hayırlısı olsun yeni kaydınız, Allah sizlerede ödeme kolaylığı versin, yine de maşallah ev kredisi gibi okul aidatı ödüyorsunuz ve birikimde yapabiliyorsunuz. Burada böyle paylaşımlar yapılması bize de örnek oluyor. Birikim yapabilmek çok güzel.
geçmiş olsun sizeBugün eşimle birlikte hastaneye gittim, protezimi taktırdım doktor film istedi çektirdim ama bir diş iyi değil ağrı olduğu gibi gel çekim yapıcaz dedi çekim ve ölçü alma dışında işçiden asla korkmuyorum ama bu iki işlem çok korkutuyor beni. Hastaneden çıktım eşim aile hekimine bıraktı ilaçları yazdırdım, eczane tam 196 tl tuttu. Bu ilaç katkı payı beni gerçekten sinir ediyor. Ordan çıkıp eve kadar alış veriş yaparak geldim saat 12 olmuş ben eve girdiğimde. Hemen üstbaş değişimi koşturarak mutfaga girdim. Akşam için dondurucudan ıspanak çıkardım onu hazırlayıp ocağa koydum sabah da lahana yapraklarını çıkarmıştım dondurucudan onları da sarıp buzdolabına koydum kahvaltımı ettim çok yorulmuşum başka da birşey yapmıcam diyen ben yine işlere daldım.