Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen ne kadar yaparsan o kadar yük üstüne biner ve görevin haline gelir. Annen alışmış bence.
Bir de annenin hali ablamın hali o konuda yarışırlar Ablam da geliyor relax. Ben hazırlıyırum yemek kahvaltı vs. Kahvaltı hazırlarken bazen el atıyor.
Akşam da mutfak toplama huyu hiç yok.
Gelir duşa girer. Kendine bakım yapar.
Ohhh valla hayat onlara güzel.
Ona gittiğimizde de özel hizmeti yoktur. Kendi evimiz gibi yaparız. Ama temizlik konusunda sağlıkçı olduğu içinmi bilmiyırum. Hijyen konusuna dikkat eder. Ama çok dağınıktır. Bazen evinde kafam dönüyor
Bir işin ucundan tutma huyu hiç yok. Hiç anasının kızı değil :)

Benim eşim de benzer şey yaşadı. Ocak ayını hiç zamlı vermeyecekti tüm çalışanlara. Herşeye zam geldi bu nasıl mantık. Bir de haktan hukuktan bahsederler. Faiz haram derler.Bu hak yemek değil de ne.
Neyse en son eşim konuşmuş.herşeye zam geldi çalışanların da motivasyonu bozulur vs. Ocak ayını da zamlı verdi şükür.

Bereketli olsun paracıkları, aferin paşama. Kimin oğlu
ben de çağdaş eğitim vakfından burs alıyordum.Burs mülakatında en hoşlarına giden şey annemin tek başına kaç tane kız çocuğuna üniversite okutmasıydı. Hey gidi yıllar.
Fatih'ten Beyazıta Okula yürüyerek gidiyordum. Dersim geç başlıyor diye,Kahvaltıyı yurtta yapmayıp okulda öğlen yemeği yiyordum.
Başbakanlık bursum yıl sonu toplu yatmıştı. Onunla da bulaşık makinası almıştım çeyizime :)

Hic bilmiyorum surat yaptım artık.
Cunkü 1 tepsi pizzayı oturur kendi yer isterse bugun bir daha ister babam benden bu sefer.
Hergün mutfaktan çıkamıyorum bunaldım.
Dedim buzluga koy onları ya zor bisi degil velev hamurla ugrasmak istemiyorsun git 2 tane hamur al at ustune malzemeleri ne varsa yallah fırına.
Asla ugrasmaz kendini asla yormaz.

Güle güle kullan kuzu

Ben koymayim Alya o zaman
Cidden isim önemli
Aynen valla göjkyüzü gibiler ne zaman patlıcam belli olmuyor
Ben Alize yada Leyla istedim ama eski isim dediler babası koydu ismini.
Sahra ismini ,yelit ismini severim
Erkekte tek isim vardı aklımda Can Ata koyacaktm erkek olsaaydı torunlara insallah

12 sini neden secmis acaba ayın ortası
Maas dediğin 5nde yatar arkadas
Burda gördüm 10 nda yatıyoe 1 senedir alısamadım.
10 bekle bekle gelmiyor yaa

Hellööö
Etkinlik anası online
Kral sakir den bildiriyorum
Söz vermistim bakalaım nekadar durcak
Zaten sinir oldum salonda bi grup var okul onun dısında bos arkalar
Bizim sıraya adamın biri geldi cocuguyla ,Alyanın yanına oturdu
Pimpriiklendim ısık kapanınca,elin adamı dokunsa Allah korusun.
Alyaya kucagıma gel istersen dedim,parasını verdigim koltukta cantam oturuyo suan
Kay bi koltuj yani bps zaten sıra

Leyla ismini ben de seviyorum hoşuma gidiyor

Selamlar..Güzel bir hafta sonu olsun herkese inşallah..Sabah kalk kahvaltı toparlama derken spora attım kendimi:)Geldim duş yapıp sonrasında yemeğimizi yedik..Size bir bakayım dedim oturdum kaldım:)Spora gitmesem gerçekten ne yaparım bilmiyorum:)Spor bana hem bedenen hemde ruhen çok iyi geliyor..spora gittiğim ve hareketli olmama rağmen maalesef menopaz başlangıcı olduğundan sanırım kilo aldım yaİştahım çok açık maalesefDikkat etmeye çalışıyorum ama bazen başarılı olamıyorumÇok kilo seven bir insan değilimOldum olası alıp veririm ama en fazla 1/2 kg kadar..Ama artık vermekde zor oluyorumarım ramazansa verebilrimİşyeri yoğun geçiyor..Aslında çok izine ihtiyacım var ama vermezler iş çok eleman bile yetişmiyorBakalım hayırlısı bayrama belki alırım inşallah..Çok şükür babamın tedavi iyi gidiyor..Rabbim tüm hasta kullarına da şafi ismi ile şifalar versin inş ..Benden haberler bu kadar.işe git eve gel para harca ye iç yat iş güç:)

İyi geceler kızlar
Bugün sabah uyanınca ağladı babam niye beni işyerine götürmedi diye anlattım uyuyordun kıyamadı vs arabayla rahat oluyor da trafiğe kalmamak için erken gidiyor.gerek yok.almış telefonu babasına ses kaydı bırakmış.sonra hızlıca kahvaltı yaptık. Çamaşır atmıştım onun bitmesini bekledim. Sonra çıktık yola. Gayette rahat geçti. Kulaklığımızı taktık şarkımızı dinledik yolda.
Babasının işyerine bıraktım. Ben diş filmi çektirmek için gittim. Bugün işim bitince bayağıdır görüşmediğim arkadaşımla görüşecektik acil işi çıkmış.iptal oldu. Ben de hızlıca eminönüne geçtim. Tabi çok gezemedim. Arkadaş ip istemişti onları aldım. Bir de bebek görmeye gideceğiz haftaya hediye aldım.
Hızlıca çıktım.çünkü saat 15:00 de eşim çıkacaktı. Arkadaşlarla da avm de görüşecek ve çocukları oyun yerine götürecektik. Eşler konuşup plan yapmıştı.
Kızlar oyun yerindeyken oturduk kahve içtik. Oyun yeri çıkışında çocuklar hamburger yedi.
Arkadaşla eşi diyettelermiş.
Tam ayrılacağız kızlar ayrılamıyor. Zor ayırdık :) Arkadaşla okul fiyatlarını konuştuk. İçler acısı. Arkadaş çalışıyor.çalışma ve evde durma konusunu konuştuk.çalışsam özel okula versem maaşımın tamamı özel okula gidecek.o da ilkokul bitince devlet okuluna göndermeyi düşünüyormuş.
Servis fiyatları zaten dudak uçuklatıyor. Araba öğrenme azmim de sanırım oradan geliyor ne yapalım iş başa düşünce.
Yarın araba sürme çalışması yapmayı düşünmüyordum ama şimdi düşünmeye başladım :) kötü olanın iyi yanını görmek diyelim
Avm den çıkınca bizim eski mahallede bir bir kebapçımız vardı oraya gittik.oradan at yarışı izlemeye gittik.
Yolda saat 9 da sızdı. Eve getirirken uyanmadı. Arabada her daim uyuyor :) ondan uzun yolda rahat oluyor.
Saat 12 de uyandı tuvalet su uykuya devam etti. Ben de o ara uyumuşum.

Aslında spor her hastalığın ilacı, ama malesef yapmıyoruz.menopoz başlangıcı bende de 3 yıldır var gibi ama bir bakıyorum 3 ay adet olmuyor. Sonra 3 ay düzenli gidiyor. Doktor tam menopoz demem için 1 yıl olmamış olmalı demişti. Ama kilo almama etki etmedi. Ben tatlı şey tüketince kilo alıyorum bu yıl onu anladım.şimdilik 61 kiloyum ama vermem lazım. Diyete ne başlayabildim ne de başlama hevesim var.

Sen de benim gibi hep kız istemişsin galiba ben de daha bekarken bir kızım olsun yeter diyordum. Ezgi ismini beğeniyordum. Sonra kaç kız ismi geçti her geçen yıl isimler değişti :) sonrasında ezgi ismini koymayı düşünmedim bile.Ela gelmeden zaten odasına isim yazılı panomuz bile asılıydı. Eşimin arkadaşı hediye yapmıştı.
Erkek olarak da tek aklımdan geçen Ayazdı. O da tedavi sürecimizde

Aynen öyle canım..menopoz denmesi için en az 1 sene hiç regl olmamak gerek dedi benim dr umda..Benim son 6 aydır başladı tam düzensizlik diyebilirim..Öncesinde oluyordum en az 35 günde bir falan ama son eylülde olup üstüne daha ocak da olunca jeton düştüBirdr ekim kasım gibi çok kötü ateş basması yaşadjmSpor gerçekten iyi geliyor..Kasları çalıştırmak kas kaybı yaşamamak için amacım..Çok fazla kg yok zaten ama iştahım açık,böyle devam edersem daha fazla alacağım korkusu sardı:;(Benimde zaafım tatlu hamur işi..Dediğin gibi aslında onları yemesem zaten kg almam sanırım.Ama beb sporu oldum olası seviyorum geçen bir düşündümde en az 15 yıldır spor hayatımda var..Yürüyüş gençliğimden beri var ..Ama diğer pilates fitnes step aerobik mesela baktımda en az 15 yıldır hayatımda..Yaş alıyorum ana sağlıklı yaş almak amacım..Rabbim kimseye yaşlılığımda muhtaç etmesin derdindeyimÖmrümüz yeterse tabi

Bana doktorlar tüp bebek tedavi sürecinde erken menopoza girersin demişlerdi. Amh değeri var o en son tahlilde galiba 0,100 çıkmıştı.2 ayı geçti olmuyorum.
Anneme sormuştum 48 yaşında menopoza girmiş. Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim için normal süreçler. O sıcak basmayı kavrayamadım. Ev çok sıcak ondanmı menopozdan mı ayırt edemiyırum
Spor ben de yapmak istiyorum sağlık için.. sitenin spor salonu var bir kez bile gitmedim. Şimdi de bizim bloğun karşısına yeni spor salonu açıldı sitede, bu ücretli tabi 6 ay ücretsiz yıllık abonelik kampanyası yapmışlar.Ama spor salonunda gerçekten nefessiz kalıyorum. Astım var ondan sanırım.
Yürüyüş daha iyi geliyor. Ama platese gitsemmi diye de düşünmüyor değilim. İyice sarkmaya başladı heryerim

Canım dr lar artık 45 yaş sonrasını menopoz için normal sayıyorlar..Ben şuan 49 içindeyidm :)50 ye ramak kaldı:)sanırım 50 yaş sonrası artık tamamen girerim sanırım..Ocakta bende regl olunca dr um tahlil verdi..Değerlerime göre menopoza doğru gidiyorsun dedi..Tam girmedim henüz ama başladı artık sanırım Sporuda gerçekten sağlık için yapıyorum..Yürüyüş de gayet güzel bir spor ama maalesef belli nir yaştan sonra yeterli gelmiyor canım İşte bende o yüzden yapıyorum..sarkmamak ve kemik sağlığı ve kas sağlığım içinMenopoz sıkıntılarınada iyi geliyor..Ateş basması değişik bişicanım ya bende ilkkez yaşadım ama bir ay ara ara oldj geçti ama benim şükür..Daha da olurum belki yinede..Sıcakla bir ilgisi pek yok canım..Birden başından aşağıya doğrı bir sıkıntı terlemee basıyordeğişik bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…