- 27 Şubat 2013
- 14.229
- 40.679
Sen ne kadar yaparsan o kadar yük üstüne biner ve görevin haline gelir. Annen alışmış bence.Bugün hep evrilip devrildim
Sabah keyfim gayet yerindeydi öglen ve sonrasi panikatagim nüks carpintim nefes darlıği duş aldım.
Yattım dua okudum tesbih cektim sakinlesemedim.
Hala halsizim.
Anneme cattım
Ya cidden kadin rahatligin nirvanasi.
Babamin amcasinin oglu eşi gelecekmis haftasonu gelirler muhtemel.
Dedim ki evi toparla bari.
Supurmicemde silmicemde banane ya banane.
Onun evi onun pisligi cidden geldiler artık bana.
Halam kalktı temizliyo evi kendi telf. Eline almis yatiyor.
Babam pizza istedi 2dir yapıyorum annem yiyor adama azcik bisey bırakıyor.
Hamur isi gordum mu dibine kadar yer.
Adam ertesi gün ısıtınca yiyor arada çayın yanina istiyor.
Ben tepsi tepsi mi yapicam hepinize sürekli.
Pastanemiyim ben?
Ya da al cikmis hamur malzemesini koy pisir dimi?.
Yaptım yine dayanamadım bi zahmet adama ayır dedim.
O istedi diye yaptım dedim.
Bukadar olmaz vallahide olmaz billahide olmaz.
Paran mi yok yapamiyorsanda git hazir al pisir .o Carpintilarla o hamuru mayaladim yaptim yine.
Asla beni düşünmüyor sanki yapmak zorundaymışım gibi.
Yapmicam artik.
Babama sorcam istedigin bisey var mı ona göre goturucem ona yetecek kadar
Yoruldum artık kollarim ağrıyor.
Bu kadın rahatlıkdan hasta olmuyor ben bu yaşta fibromiyalji, sedef, rozasea, anksiyate, panikatak ne ararsan var.
Benim eşim de benzer şey yaşadı. Ocak ayını hiç zamlı vermeyecekti tüm çalışanlara. Herşeye zam geldi bu nasıl mantık. Bir de haktan hukuktan bahsederler. Faiz haram derler.Bu hak yemek değil de ne.selam kızlar
dün eşimin maaşı yattı ancak zamlı vermedi
bir ay daha geç vermek karına geliyor bu nasıl kafadır anlamıyorum
her zam dönemi yapıyor bunu
bir sonraki ay farkı ile birlikte veriyor
alana kadar her şey zamlanıyor zaten.
ödemleri yaptık elime kalan ile altın almayı düşünüyorum
ama şuan önceliğim oğlana yapacağım ara ödeme
onu ayarlmama lazım
döviz bozmak istemiyorum
zam yapılsaydı çok iyi olacaktı
birazda ben koyacaktım ödeme için
evdeki hesap çarşıya uymadı
Bereketli olsun paracıkları, aferin paşama. Kimin oğluOglani pazar bırakicaz.
Ona alisveris yapıcam giderken.
Mesrubat, meyve falan alıyoruz buzdolabini dolduruyoruz her gittigimizde,bosaltıp gelmisti.
Oda nakitiyle 1 ceyrek daha aldi.
Burslar yatmis 2bin kyk 2.500de ibb bursu.
4 binde hesabinda varmis biraziyla altın alcam diyordu napti sormadim.
Dedim kk harca ne istiyorsan hesabindan harcama.
Zaten kardesimde bende arada yemek siparis veriyoruz ona burdan
Oradada harcaması olmuyor.
Masallah cocuma okul baslayali 1gr , 3ceyrek yaptı harcliklariyla bursuyla.
1gr ve 70dolarda hesabinda vardı yine aldiysa artmistir
Rabbim daim etsin, parasini bereketli eylesin.
Helal kazanip bereketli yemeyi nasip etsin hep.
Ögrenci olan her cocuga dua ediyorum Rabbim yar ve yardimcilari olsun.
Helede böyle uzakta cabaliyorlar Rabbim emeklerini önlerine getirsin insAllah.
Hic bilmiyorum surat yaptım artık.Sen ne kadar yaparsan o kadar yük üstüne biner ve görevin haline gelir. Annen alışmış bence.
Bir de annenin hali ablamın hali o konuda yarışırlarAblam da geliyor relax. Ben hazırlıyırum yemek kahvaltı vs. Kahvaltı hazırlarken bazen el atıyor.
Akşam da mutfak toplama huyu hiç yok.
Gelir duşa girer. Kendine bakım yapar.
Ohhh valla hayat onlara güzel.
Ona gittiğimizde de özel hizmeti yoktur. Kendi evimiz gibi yaparız. Ama temizlik konusunda sağlıkçı olduğu içinmi bilmiyırum. Hijyen konusuna dikkat eder. Ama çok dağınıktır. Bazen evinde kafam dönüyor
Bir işin ucundan tutma huyu hiç yok. Hiç anasının kızı değil :)
Güle güle kullan kuzuEsim jest yaptı
Kolyemi degistirmek istiyordum.
3.5gr biseydi sevgililer günü münasebetiyle guzel bir jest oldu.
12gr pul kolye kitledim.
5bin benimkini saydı 15 binde biz verdik.
Düz 20bine verdi kolyeyi.
Bileziklerimde aklimda kalmış galiba ben bisi demedim.
Kuyumcu tanidik.
Esim kendi sordu 12gr bilezik (benimkiler 12gr) 24bin dedi.
Arabanin taksiti bitsin alcam dedi.
Hadi baĝalımm.
Aynen valla göjkyüzü gibiler ne zaman patlıcam belli olmuyorBen koymayim Alya o zaman
Cidden isim önemli
12 sini neden secmis acaba ayın ortasıkızlar selam
eşimin maaşını bekliyoruz
normalde 12 sin de yatardı
ne kadar uzattı patron da
eşimden alacaklarım var
onları yatırma çevireceğim sıkıldım bekle bekle :):)
hesabımda ki para da suyunu çekti
açıkta 1.000 tl var
artık bugün yatsın lütfen :)
öğlen, akşama yemek alacağım
evde yemek olmayınca ev yemekleri yapan bir lokanta var oradan alıyorum
yemekleri çok güzel, ne yapacağım derdi ortadan kalkıyor.
çorbaları filan çok güzel. bakalım bugün ne varsa onu alacağım.
eşim fırın patlıcanını çok seviyor ama onu salı günü aldım.
bugün yorgurt çorbası ile izmir köfte olabilir.
salata ve ekmekte koyuyor valla pratik oluyor.
Leyla ismini ben de seviyorum hoşuma gidiyorAynen valla göjkyüzü gibiler ne zaman patlıcam belli olmuyor
Ben Alize yada Leyla istedim ama eski isim dediler babası koydu ismini.
Sahra ismini ,yelit ismini severim
Erkekte tek isim vardı aklımda Can Ata koyacaktm erkek olsaaydı torunlara insallah
Güle güle giyinin canımselam kizlar boynerde igorlar cok guzel indirimdeydi .bugun aldim seneye stoklamalik
Aslında spor her hastalığın ilacı, ama malesef yapmıyoruz.menopoz başlangıcı bende de 3 yıldır var gibi ama bir bakıyorum 3 ay adet olmuyor. Sonra 3 ay düzenli gidiyor. Doktor tam menopoz demem için 1 yıl olmamış olmalı demişti. Ama kilo almama etki etmedi. Ben tatlı şey tüketince kilo alıyorum bu yıl onu anladım.şimdilik 61 kiloyum ama vermem lazım. Diyete ne başlayabildim ne de başlama hevesim var.Selamlar..Güzel bir hafta sonu olsun herkese inşallah..Sabah kalk kahvaltı toparlama derken spora attım kendimi:)Geldim duş yapıp sonrasında yemeğimizi yedik..Size bir bakayım dedim oturdum kaldım:)Spora gitmesem gerçekten ne yaparım bilmiyorum:)Spor bana hem bedenen hemde ruhen çok iyi geliyor..spora gittiğim ve hareketli olmama rağmen maalesef menopaz başlangıcı olduğundan sanırım kilo aldım yaİştahım çok açık maalesef Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen başarılı olamıyorum Çok kilo seven bir insan değilim Oldum olası alıp veririm ama en fazla 1/2 kg kadar..Ama artık vermekde zor oluyor umarım ramazansa verebilrim İşyeri yoğun geçiyor..Aslında çok izine ihtiyacım var ama vermezler iş çok eleman bile yetişmiyor Bakalım hayırlısı bayrama belki alırım inşallah..Çok şükür babamın tedavi iyi gidiyor..Rabbim tüm hasta kullarına da şafi ismi ile şifalar versin inş ..Benden haberler bu kadar.işe git eve gel para harca ye iç yat iş güç:)
Sen de benim gibi hep kız istemişsin galibaAynen valla göjkyüzü gibiler ne zaman patlıcam belli olmuyor
Ben Alize yada Leyla istedim ama eski isim dediler babası koydu ismini.
Sahra ismini ,yelit ismini severim
Erkekte tek isim vardı aklımda Can Ata koyacaktm erkek olsaaydı torunlara insallah
Aynen öyle canım..menopoz denmesi için en az 1 sene hiç regl olmamak gerek dedi benim dr umda..Benim son 6 aydır başladı tam düzensizlik diyebilirim..Öncesinde oluyordum en az 35 günde bir falan ama son eylülde olup üstüne daha ocak da olunca jeton düştüAslında spor her hastalığın ilacı, ama malesef yapmıyoruz.menopoz başlangıcı bende de 3 yıldır var gibi ama bir bakıyorum 3 ay adet olmuyor. Sonra 3 ay düzenli gidiyor. Doktor tam menopoz demem için 1 yıl olmamış olmalı demişti. Ama kilo almama etki etmedi. Ben tatlı şey tüketince kilo alıyorum bu yıl onu anladım.şimdilik 61 kiloyum ama vermem lazım. Diyete ne başlayabildim ne de başlama hevesim var.
Bana doktorlar tüp bebek tedavi sürecinde erken menopoza girersin demişlerdi. Amh değeri var o en son tahlilde galiba 0,100 çıkmıştı.2 ayı geçti olmuyorum.Aynen öyle canım..menopoz denmesi için en az 1 sene hiç regl olmamak gerek dedi benim dr umda..Benim son 6 aydır başladı tam düzensizlik diyebilirim..Öncesinde oluyordum en az 35 günde bir falan ama son eylülde olup üstüne daha ocak da olunca jeton düştüBirdr ekim kasım gibi çok kötü ateş basması yaşadjm Spor gerçekten iyi geliyor..Kasları çalıştırmak kas kaybı yaşamamak için amacım..Çok fazla kg yok zaten ama iştahım açık,böyle devam edersem daha fazla alacağım korkusu sardı:;(Benimde zaafım tatlu hamur işi ..Dediğin gibi aslında onları yemesem zaten kg almam sanırım.Ama beb sporu oldum olası seviyorum geçen bir düşündümde en az 15 yıldır spor hayatımda var..Yürüyüş gençliğimden beri var ..Ama diğer pilates fitnes step aerobik mesela baktımda en az 15 yıldır hayatımda..Yaş alıyorum ana sağlıklı yaş almak amacım..Rabbim kimseye yaşlılığımda muhtaç etmesin derdindeyim Ömrümüz yeterse tabi
Canım dr lar artık 45 yaş sonrasını menopoz için normal sayıyorlar..Ben şuan 49 içindeyidm :)50 ye ramak kaldı:)sanırım 50 yaş sonrası artık tamamen girerim sanırım..Ocakta bende regl olunca dr um tahlil verdi..Değerlerime göre menopoza doğru gidiyorsun dedi..Tam girmedim henüz ama başladı artık sanırımBana doktorlar tüp bebek tedavi sürecinde erken menopoza girersin demişlerdi. Amh değeri var o en son tahlilde galiba 0,100 çıkmıştı.2 ayı geçti olmuyorum.
Anneme sormuştum 48 yaşında menopoza girmiş. Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim için normal süreçler. O sıcak basmayı kavrayamadım. Ev çok sıcak ondanmı menopozdan mı ayırt edemiyırum
Spor ben de yapmak istiyorum sağlık için.. sitenin spor salonu var bir kez bile gitmedim. Şimdi de bizim bloğun karşısına yeni spor salonu açıldı sitede, bu ücretli tabi 6 ay ücretsiz yıllık abonelik kampanyası yapmışlar.Ama spor salonunda gerçekten nefessiz kalıyorum. Astım var ondan sanırım.
Yürüyüş daha iyi geliyor. Ama platese gitsemmi diye de düşünmüyor değilim. İyice sarkmaya başladı heryerim