Aminn kuzummm insallahBeybiiii en guzel heycanlar
Huzurla oturun insallah
Güle güle kullan hani derlrr ya iki kasığı varsa kıracaksınEşim benimle artık dışarı çıkmicak net :)
Niyetimiz sadece yüzüğü alıp çıkmaktı.
Zinciride beğen bi tarttıralım dedi.
10gr civarı beğendim.
Kuyumcu tanıdık ya abi al gitsin zam gelecek vs derken aldık valla.
Esim hala diyor ki beni nasıl kandırdınız diyo
Su verim dedim su ic.
3 ay daha dokunma bana bişi almam altın falan deme diyor.
Dedim tmm arabanın kredisi bitince dicem söz.
3 bilezik sözü var onları alacak mayıstan sonra
Ben topige uydum genşler altına baydık paraları.
3 bilezigide alınca 2024 birikim sezonunu zirvede bitiririm ben.
7bin benim eski zinciri saydi yüzüğü karsiladi.
Zincire baydık ama yine 20bine yakın bir mebla.
Bilezikleri daha günlük kullanacağım alicam o 3unu takıcam.
Kibrit cöpü istemiyorum trabzon hasıra yakın bir bilezik var onu gözüme kestirdim.
Bakim bi yakından güzel durursa o model aldircam yine 12-13gr dan aldırırım.
Ordan yine bi anpa yaptık bi yumusatici almistim uygundu kokusu hosuma gitti 2 tane daha aldim.
Eve geldim annem yine yufka almis 1 tepsi pileli börek 1 tepside patatesli gül böregi yaptım.
Pazida almis yine 4 bağ
Benim dolma icimi begeniyorlar dolma ici yaptim halamla sardık.
Yarin erken kalkıcam.
Yazlik tshrtlere bakiyorum netten 2 tane siparis verdim.
Bakim iade edermiyim
Okadar yorgunum ki yine hic oturmadan gün bitti.
Shot icmeye basladim 1 haftadır surekli hale getircem bunu hatta kendim evde yapicam haftalık.
Hergün rutinlerim var artık.
1 kasik z.yagi icine limon sıkıp iciyorum.
Tahin yiyorum mutlaka 1 kasik
Kefir mutlaka iciyorum 1 cay bardagi
Dvit. Duzenli kullaniyorum
Kendime rutinler olusturdum seviyorum bu duzeni umarım devamlı olur
Ben daha evlenmeden ev alalım demiştimSlm bacımlar
Bugun dedim erken geleyim.
Eve geldim tavuk pilav yaptım,sabah da taze fasulye yapmıstım.
Canım cig köfte istedi biraz da cig köfte aldım doyduk sükür.
Durumlarını bilmiyorum maddi olarak ama 1,5 yıllık evlilikte ev borcuna girmem ben olsamGezer tozarım.
İlk evimiz 1+1 di cidden rahat hani kücük ama toplaması kolay,yeni evliye yetiyo.
Suan 2+1 ama valla toplanamıyorum
Yeni ev 3+1 evi mühürlemeseler bari cöp ev diye dndnndnd
Ben de hic ev merakı olmadı bilmiyorm. Ben bitek cocuk olunca Alyaya bırakmak istedim ev.
Hayalim o evlenirken kücük de olsa bi ev vrreyim,oturmasa da kiraya verir katkı olur diye
Ben tipik ikizler ya bugun buldun bugun ye kafasındndnndn
Tabi canım kira gibi ama tek fark ödediğin bitince elinde bir mal varlığın oluyor.Heleki yaş ilerleyince buna daha çok iyiki yapmışım diyorsun.Bide sey var tabi 5 sene kira gibi 12.000 odeyecegimizddn ev aldık diyemiyorm dkmfmd
O bitince belki kafamda oturur ev konusu
Ahh canımm çoook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, hemencik iyleşsin kuzuKüçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim
Amelyat olduAhh canımm çoook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, hemencik iyleşsin kuzunesi var canım
Rabbim şafi ismiyle inşallah acil şifalar versinKüçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun
İyi günlerde tak canımEşim benimle artık dışarı çıkmicak net :)
10gr civarı beğendim.
Su verim dedim su ic.
Kibrit cöpü istemiyorum trabzon hasıra yakın bir bilezik var onu gözüme kestirdim.
Ordan yine bi anpa yaptık bi yumusatici almistim uygundu kokusu hosuma gitti 2 tane daha aldim.
Eve geldim annem yine yufka almis 1 tepsi pileli börek 1 tepside patatesli gül böregi yaptım.
Pazida almis yine 4 bağ
Yarin erken kalkıcam.
Bakim iade edermiyim
Shot icmeye basladim 1 haftadır surekli hale getircem bunu hatta kendim evde yapicam haftalık.
Hizir yardimciniz olsun canim cok üzüldüm. Insallah en kisa zamanda toparlarKüçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun
cok uzuldum kandil gunu dualarimiz sizinle insallah saglikla kavusursunuz bir an oncrKüçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah.En yakın zamanda toparlanır inşallah.Buraya da yazarsın iyi diye.Rabbim yardımcınız olsun.İcini ferah tut.İyi düşün iyi olsun inşallahKüçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun
Canım benim bu mübarek günde sizin için dua ettim. İnşallah bir an önce oğlunuz iyileşir.Güzel haberlerinizi yazarsınız.Sevgiyle kalın.Küçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun
Lellim bereketli olsun altınların çoğalsın artsın. Güzel günlerde kullan canım.Eşim benimle artık dışarı çıkmicak net :)
10gr civarı beğendim.
Su verim dedim su ic.
Pazida almis yine 4 bağ
Yarin erken kalkıcam.
Bakim iade edermiyim
Çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin tez vakitte iyileşsin oğlun canım. Sağlıkla sıhhatle taburcu olur inşallah oğlun.Küçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun