Söyleme dedim bilmiyorlarEsinde söylemesin bilmesinler
Bence tamamını kocana bile söylemeSöyleme dedim bilmiyorlar
Onkoloji dr randevusu ayın 13undeHayırlı kandiller
Bizim akraba vardı lelli bahsetmiştim sana onunda ağrıları çok oluyordu damadı sürekli ağrı kesici yapardı
Nedense hastalıklar gece daha çoğalıyor
Gece artırıyor
Doktorla görüşseniz ağrı kesici filan verseler
Ben eşime bile maaşımın tamamını söylememiştim ve evi değiştirmek için para biriktirmiştim. Çok şükür evi değiştirirken o paranın çok faydası oldu..Kaynanam oğlunun çok maaş aldığını sanıyor ama yanılıyor eğer benim maaşı öğrense varya kafayı yer habire birşeyler ister eminim
Allahtan elinden her is geliyobeybi enisteye masallah valla dogru soylemis .ben ebeveyn banyosunu giyinme odasina cevireyim dedim deli deli paralar soylediler
Amin cnm insaallahBaby evin inş çok mutlu huzulur oturursun ben bile merak ediyorum evini nasıl olcak rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Ama eli agır iste ince iscilik yapıyo herseydeBacim macirler caliskandir ellerinden her is gelir.
Vallahi senin adam acil is degisikligi yapsın
Parayi vurcan bak beybi iyi düşün:)
kısmetse nisanda . bayram ile oluyum diyorumNe zaman emekli oluyorsun canım.çalışma hayatını sonlandırıyorsun. Ev hanımlığına hoşgeldin diyelim o zaman :)
bende biraz daha çalışmak istiyordum ancak oğlanın yanında kalmak durumundayımÖzlüyorum seni, yine arada da olsun yaz canım. Emeklilik için çok gençsin, ama hak edip devam etmek ayrı bir güzel hangi kararı verirsen ver hakkında hayırlısı olsun. Kayınvalidene çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
amin gülümRabbim saglikla afiyetle keyifle gecirmeyi nasip etsin canım
bencede :)Bence tamamını kocana bile söyleme
beklenti kısmı çok saçmaBen eşime bile maaşımın tamamını söylememiştim ve evi değiştirmek için para biriktirmiştim. Çok şükür evi değiştirirken o paranın çok faydası oldu..
Kimi derki kocandan paramı saklıyorsun. Ama mecburdum. Çünkü o zamanlar hiç para tutmuyordu sevgiliykende, nişanlıyken de evliyken de hep borç çıkarıyordu. Savurmasından o konuda onun ipiyle kuyuya inmedim :)
Şimdi öyle değil şükür para bile biriktirdiğini gördüm ya gözüm açık gitmez. Tabi ben çalışmıyorım artık bir kızı var mecbur
Ama yine de hala diyorum çalışsam yine biriktirirdim yine söylemezdim. Gerekince söylerdim.
Ben çalışırken de bizden birşeyler bekliyorlardı hep, ama şimdi ne eşim yapıyor ne onlar istiyor. Meğer hepsi benim çalışıyor olmamdanmış.
Sen de söyleme, gerekirse eşin de bilmesin biriktirebiliyorsan biriktir. Lazım olunca kullan.
Bende eksik soyluyorumbencede :)
şahsen ben 10.000 tl eksik söylüyorum
en güzeli:)Bende eksik soyluyorum
Teşekkür ederim Lellim, sen de aldıklarını güzel günlerde kullan.Güzel günlerde kullan insallah
Bizim keselerimiz ayrıen güzeli:)
dünyanın binbir türlü hali var
bizde şöyle bir şey var
ikimzi farklı zamanlarda alıyoruz
diyelim ki benim 2 onun 5 olsun
ödemleri ikiye böldük bir kısmı benim maaş ile , bir kısmı onun maaş ile.sonra kendimize harçlık alıyoruz eşit şekilde. en sonunda kalan parayı ben ikimiz adına usd veya altın olarak alıyorum.
sonuçta bende oğlum için birikim yapıyorum
benim eşimde kıyafet tutkunu
çok fazla alıyor. ben ona karışmıyorum. yani kendimize ayırdığımız harçlıklar ile alıyor.
bende kendime usd ,eur alıyorum. tabi kıyafette alıyorum.
ama onun kadar almıyorum. misal benim 3 tane uzun 3 kısa kaz tüyüm 2 kaşem montum var.
eşim yer yeni sezonda kaz tüyü olsun mont olsn alıyor. o bir tutku onun için bence :) eskiden kızıyordum şimdi bir şey demiyorum ,peşine oğlan yetişiyor o giyer. eşim çok temiz kullanıyor. hepsi yeni gibi duruyor.