Oglumu alır giderim ne yaGecen benim kaynana beni aramaz oğlunu size geliyoz işteyim çalışıyorum bi ara nerdesin diye beni hep evrimaki yasıyor kaç yıllık evliyim tam bir şeytanşeytanı ters giydirir yani
Planları valla kızdım çocuklara takılıyor oğlumu alır giderim diyo bende valla kalkın hadi hadi dedim güle güle aldığım maaş bana gül gibi yeter dedim
Kadın deli ya geliyon madem otur artık illlah Azrail de almıyo sevse alır bi bunu yanına
Hemen çıkın gidin öyle bir iyilik yapın bana dedimKeşke al da git oğlunu bi daha görüşmemiz hiç olmazsa deseydin
Sıkma canını yokmuş gibi davran
Psikopat kadın yaOglumu alır giderim ne ya
Sanki küçük cocuk elinden tutup götürcek.
Allahım sıniyorsunda bu tiplerin bari vizyonlusunu, görgülüsünü ver.
Esinde söylemesin bilmesinlerKaynanam oğlunun çok maaş aldığını sanıyor ama yanılıyor eğer benim maaşı öğrense varya kafayı yer habire birşeyler ister eminim
lellim acil şifalar dilerim.Selam yine acil saati
Ya anlıyorum agrisi var ama inanın acil birsey yapmiyor.
Ekg, kan tahlili 1 igne git diyor.
Babam kendide gelince bosuna gittik diyor
Esimde artık kendi kendine söylenmeye basladi uykusuz ise gittigi için
Yine 2 arada 1 derede kaldığım zamanlar.
Ben sunu anlatamiyorum ya tmm aksam 9 da gidelim 12ye kadar yaptır hepsini belki rahat uyursun.
Hayır oturuyor tam saat gece 2 olmasini bekliyor.
Hepimiz uykusuzuz
Kizda ayakta
Nasıl bir sınavdayız bilmiyorum
Kandil bugun teheccüd kıldım, dua ettim
Senden gelene raziyiz ama yükümüzü hafiflet diye.
Annemde artık oflanıp poflanmaya başladı.
Herkes gergin.
Allahım derdi veren sensin dermaninida ver amin.
Sizin kayınvalideyede çok geçmiş olsun. Rabbim bütün hastalara şifa versinlellim acil şifalar dilerim.
bizde geçen yıl kayınvaldede yaşadık
saat gece 2-3 olunca acillik oluyor iğne yaptıryoruz geliyoruz, gece olunca tekrar başlıyordu.
en son morfin yapıldı. o da etki etmiyordu.
hiç bir şey bulamadılar tarama yapıldı.
en son bir fizik tedavi merkezi çözüm buldu
ama sizde durum biraz daha farklı
allhım bu güzel mübarek günde şifalar ,çözümler versin inşllah
tşk ederimSizin kayınvalideyede çok geçmiş olsun. Rabbim bütün hastalara şifa versinhepimizin kandili mübarek olsun
Ne zaman emekli oluyorsun canım.çalışma hayatını sonlandırıyorsun. Ev hanımlığına hoşgeldin diyelim o zaman :)hepinizin kandili mübarek olsun
allahım tüm güzel dualarınızı tez zamanda kabul eylesin
baybi evin hayırlı olsun cnm
yedirenk gezdin geldin:)
nazenin sanırım bende emeklilik kervanına dahil oalcağım. hep sizi okurken bende sanırım böyel olurum diyorum :)
geçen yıl hak ettim ama biraz daha idaree deyim diye fazladan çalıltım
hayırlısı bakalım
Özlüyorum seni, yine arada da olsun yaz canım. Emeklilik için çok gençsin, ama hak edip devam etmek ayrı bir güzel hangi kararı verirsen ver hakkında hayırlısı olsun. Kayınvalidene çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.hepinizin kandili mübarek olsun
nazenin sanırım bende emeklilik kervanına dahil oalcağım. hep sizi okurken bende sanırım böyel olurum diyorum :)
hayırlısı bakalım
Güzel günlerde kullan insallahDepremde kaybettiklerimize Allah gani gani rahmet eylesin, Kandilimiz mübarek olsun, el açıp dua ettiğimiz ne varsa Allah kabul etsin, kabul olmayan dua kalmasın. Sabah sabah dünden ne yapıcaksam kafamda ki tüm işleri yaptım alış verişe çıktım bol harcamalı bir gündü çok harcadım yetmedi geldim trendyoldan da kendime 2 sweat bir de kek çırpma kabı aldım. Şimdi de eşimi bekliyorum ağır alış verişler için un, şeker,sıvıyağ diğer ihtiyaçlar için. Dinleniyorum birazdan akşam mesaisi başlar. Yemek çay saati dizi keyfi ve kapanış.
Rabbim saglikla afiyetle keyifle gecirmeyi nasip etsin canımhepinizin kandili mübarek olsun
hayırlısı bakalım