Bende neredeyse 40 yasima gidiyorum hic böylelerini gormedim duymadim.selam kizlar ikizlere kres bakiyorum bir tanesi icime sindi gibi ama cocuk basi 15 bin bi icime oturmadi degil yarin tekrar gidicez .el kadar bebe iki jimnastik yapacak diye verdigimiz paraya bak .evdeki duracak abla icin anlastik gibi annem gitme hazirliklari yapiyor sgk ya gidip evdeki ablanin sigorta olayini ogrenmem lazim . paralar uc uc modunda yine
tr_lelli lelli valla senin kayin aile , Cennetmeyvesii kaynanasi benim ilk kez duydugum insan tiplemeleri olabilir Allah yardimciniz olsun
Vallahi oyleabov valla imtihan ne yapcan bir arkadasim kaynanami tanisam kocamla evlenmezdim derdi o hesap sizinkiler
Bu kiz zorun zoruYa bu ikinci çocuğu olanların ikinci çocuktan çektiği nedir.Kime baksam aynı şekil. Allah bin sabır versin.
Bu arada ağladığında istediği birşeyleri yapanlar oldumu.Eğer yapan olduysa ağlayarak yaptırmaya çalışıyor olabilir.
BendeGerçekten öyle ya ama
Keşke ikisinide hiç tanimasaydim
Bende gecen yaz yaptiklarim yetmedi kışın diyeHava yine çok sert, hava soğuk olsun ama rüzgar az olsun. Dün dışarı çıktım ama nefes alamadım nasıl esiyor, zor yürüdüm. Bu gün, herkesi yolcu edince bir makina çamaşır yıkandı asıldı, ev toplandı, ben evde ki temizliği bitirmeden mutfağa girip yemek olayına girişemiyorum önce ev işleri hallolucak sonra mutfağa geçiyorum. Portakallı-ayvalı kereviz yaptım, kendime kahvaltı için bol tereyağlı yumurta pişirdim, güzel bir kahvaltı yaptım. Mutfak toplandı şimdi çayımı alıp size geldim. Dondurucudan da yazdan hazırladıklarımdan yapıyorum ama çok hazırlamışım yazdan galiba tüketemiyeceğiz, anneme 2 poşet bezelye verdim yine sorucam istediği varsa vericem. Daha konservelerimden var, Allah nasip ederse yaza bu kadar abartmıcam diyorum ama bu konuda kendime hiç güvenmiyorum yaparım yine diyorum.
Doktorsuz gecmiyor bu lanet hastalıkGünaydın kızlar
1 aydır hastayım bugün yine doktora gittim şikayetlerim iyice arttı
Halsizlik öksürük tıkanıyorum yürürken resmen kansızlık var demişti doktor
Diğer başka doktora gittim ek kanlar aldı pazartesi sonucu çıkacak bakalım ne diyecek
Yürürken yorulur mu insan iş yapmaya mecalim yok gögsüme ağrı saplanıyor resmen bacaklarıma kıraplar kollarım uyusuyor
Haftaa sonu filan hep çalışınca vucut enror verdi 6 ay oldu işe gireli bende yoruldum
Bitince resim isterim senden kopya cekim :)Günaydduınnn
Hayırlı cumalar
2 ev arası is,cocuk gelemeyrum.
Dün mutfak geldi hafta ici kurmaya gelecekler kısmetse
Tmm hızlı ilerliyoruz ama dagınık calısıyorlar bence
Anladıgım bi konu degil tabi ama mutfak kırıldı giderler yapıldı,bunlar gectiler banyo kırmaya.Mutfagın yerini yap öyle gec yani banyoya ne bilim
Ustalar biraz dagınık calısıyor bizim djdjjdkd(kpder ve koci ustalarda)
Ustalara laf soylenmeyecegini bildiğimden karısmıyorm fkfkdkdk
Dün banyo kırıldı heh dedim yerler baslar,gitcez klozetleri alcaz diyo
Arkadas bitir takarsın klozeti bilemeyrum.
Burda sanki bi kadın kafası eksik ama neyse dkdmdm
Yarına börek siparısı aldım ustalardan onu yapıp götürcez Alyayla.
Bitcek ins be
Ay yok herkes değil benceYa bu ikinci çocuğu olanların ikinci çocuktan çektiği nedir.Kime baksam aynı şekil. Allah bin sabır versin.
Bu arada ağladığında istediği birşeyleri yapanlar oldumu.Eğer yapan olduysa ağlayarak yaptırmaya çalışıyor olabilir.
Hoşgeldinİyi geceler
Yuvama döndüm :)
Ela başladı evim evim güzel evim demeye.
Sabah kardeşim geldi beraber kahvaltı yaptık.
Hazırlık vs. Annem yine birşeyler koymadan duramadı. Sağolsun. Kutu yaptı yine. Dedim iki valiz var. Olsun arabayla bırakacaklar arabayla alacaklar neyin yükü olacak dedi.
Salça, taze fasulye, içli köfte.tarhana,organik yumurta buzluğa attım atılacakları.
Yolda otobüste Ela oyun kurdu
Sonra içecek yiyecek ikramı en sevdiği kısmı :)
Zaten yola birşey koymadım.
İstedi yok dedim. Alışkın yolda atıştırmaya.
İki saat kesintisiz uyudu.Gece de zor uyuttum.
Gelince acıktım baba dedi. Yemek yedik.
Eve geldik. Tabi yine trafik püüfff.
Eşyaları boşalttım. Yarın işler beni bekler.
Yarın jimnastik vardı. Ama söyleyince endişeleniyorum dedi.
Ben de baktım pek hevesli gibi değil.
Bir kaç defa sordum gidecekmiyiz diye bilmiyorum düşüneyim dedi.
Sonra konuştuk, birara başka öğretmen gelmişti. Bu öğretmen geri geldi.
Bana dedi bu öğretmenin yüzü gülmüyor biraz ondan. Ben jimnastiği seviyorum ilerlemek istiyorum. Ama bu öğretmenin yüzü gülmüyor dedisonra biraz daha konuştuk. Ben size bu hareketi nasıl yapmanızı söylemiştim diyor diğer öğretmen ise bu bacağını biraz daha böyle yapabilirsin diyor dedi. Yani biraz tepkili söylüyormuş.Diğeri ise güler yüzlü ve olumlu konuşuyormuş.Sanırım öğretmen etkilemiş.belki başka yere göndermeye başlarım.Hevesinin kırılmasını istemiyorum.son haftalar da gitme konusunda isteksiz. Ama evde sürekli jimnastik yapıyor.
Yani son olarak başka yere gönderirim dedim ona da.
Sabah bir kez daha sorarım.Gitmek istemezse kaydımızı sildiririm.
Yeni yer araştırırım
Amin cnm amin..Sağolasın..Gerçekten çyle ..Pazar günüde acilde nöbetim varKIZLARIMCANLARIM ekurimm okadar mı hasta ya herkes
Allah hastalara sifa sanada kolaylık versin insAllah
Canım onunda etkisi var sanırım ama genel olarak baya malzeme alıyoruz sürekli..Hasta arttıkça malzemede fazla gidiyor illaki etkiliyor maalesefSenin işinin yoğunluğu bu salgın hastalık olan öksürükten kaynaklı olabilirmi. Bu ara en çok duyduğum hastalık bitmeyen öksürük.
Allah kolaylık versin.
yok hicbir sekilde cökmüyor ve katlayinca cidden ellin kadar büyük. Ben cok memnunum.Bu oturunca cokme falan yapmiyor dimi?
Benim dedigim e bebekte olan alcak olan onada poset geciriyorsun
Ondan alıcam.
O gün kabus gibiydi annem bile keske ben gelmeseydimde evde kiza baksaydım bu ne böyle siz hep böyle mi yollardasiniz dedi.
Sağol cnmDoktorsuz gecmiyor bu lanet hastalık
Gecmis olsun canım
Gecmis olsun cnm dikkat et kendineGünaydın kızlar
1 aydır hastayım bugün yine doktora gittim şikayetlerim iyice arttı
Halsizlik öksürük tıkanıyorum yürürken resmen kansızlık var demişti doktor
Diğer başka doktora gittim ek kanlar aldı pazartesi sonucu çıkacak bakalım ne diyecek
Yürürken yorulur mu insan iş yapmaya mecalim yok gögsüme ağrı saplanıyor resmen bacaklarıma kıraplar kollarım uyusuyor
Haftaa sonu filan hep çalışınca vucut enror verdi 6 ay oldu işe gireli bende yoruldum