Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende neredeyse 40 yasima gidiyorum hic böylelerini gormedim duymadim.
Hayattaki sansima ben...

Bu kiz zorun zoru
Annemle böyle uzun yol gitmemistik yakin zamanda kadin sok oldu.
Ben senin yerinde olsam vallada evden çıkmam dedi.
Herkes bana aciyarak bakıyor bende kendime aciyorum

Selamm
Yine yorgunum şarkısını soylemeye geldim
Babam 2 gecedir yine acillerde hepimiz uykusuz perisaniz.
Midesi zorluyor simdide bazi degerleri sınırın ya ustunde ya altinda 1 degeri sınırın altinda o da pankreas kanseri, zarari diyor dusuk olmasi acaba pankresadamı sıçradı
Belirtiler babamla ayni
Kusma, hazımsızlık, bulanti.
Adam 2 gecedir perisan oldu.
Bisey yiyemiyor yedigini kusuyor
Simdide kemoterapide.
Hemen onlarin evi havalandirdim toparladim
Simdi kiza bakmaya geldim uyuyor kız, gidip süpürüp vileda yapıcam.
Bu yaz en cok tatili ben hak ediyorum kafam hic iyi degil ama babam bu haldeyken 1 gunluk bile bir yere gidemem.
Ruhende bunalımdayım.
Nolcak bilmiyorum
Birine patlicamda insallah olmaz.

Dun kız kurabiye diye tam yarim saat agladi ve yedigi 1 tane.
Kurabiye kek derken yine cikamadim mutfakdan.
Komsu ablaya götürdüm benim kekimi seven ablaya kizida babasiyla biraktim aksam yemekten sonra.
Ablada dedi gitme bosver cay koydular 2 komsu daha geldi valla iyi geldi.
Insan bile gördüğüm yok haftalardır.
Bi agladik bi güldük az kizdan uzak kafam dağıldı.
Herseye aglamazsin ya
Cisi geliyo agliyo, su istiyor agliyor, abim niye uyuyo diye agliyo, abisi uyaniyor gitsin diye agliyor cildiricam yakında.

Benim ev zaten icler acısı
Süpürüp, sildigim günü kâr sayıyorum.
Yeni yikamadan gelen halının uzerine nesquikli süt dökmüşler gecen aksam.
Alyaya kalsa babam döktü diyor.
Bizim evde en cok eşim döküyor inandım.
Sildim ama icime sinmedi.
Tekrar yıkamaya vercem.
Ben napcam ya?
Nereye yetişcem

Bende gecen yaz yaptiklarim yetmedi kışın diye
Bu yaz sürekli domates koydum.
Simdide cok geldi.
Bende az koycam bu yaz.
Bu sene koyarken cok bunalmistim sicakta hep soylenerek koydum

Doktorsuz gecmiyor bu lanet hastalık
Gecmis olsun canım

Bitince resim isterim senden kopya cekim :)

Ay yok herkes değil bence
Benim oglusum pamuk gibi yaaaa bende ilkten cektim

Cumamız mübarek olsun, Allah tekrarını nasip etsin kabul olmadık dua kalmasın. Bu gün temizlik günümdü heryeri süpürüp vileda ile de paspas çektim toz aldım. Enson mutfağı da şöyle bir elden geçirdim akşam için sadece makarna yapıcam ev makarnası demleme usulü yapıcam çok seviyorum bu makarnayı. Bu gün dışarı çıkıp market ihtiyaçlarından taşıyabildiklerimi almaktı niyetim ama telefondan dışarısının derecesine bakıyorum sıfır çıkmayı göze alamadım geçen gün çıkmıştım soğuktan elim yüzüm şişmişti. Yarın nasılsa çıkacagız dedim bir kısmını yarın hallederim hem nakit harcamamış olurum kredi kartının kesildikten sonra yapmam daha iyi olur nakiti kendi birikimime ayırırım. Altının ateşi çok yükseldi nasıl alım yapıcam diyorum. Bu gün babamın maaş günü eşim çekicek hem annem kasaptan kıyma istedi onları alıcak, eşimin maaştan biraz para kaldı ne alayım dedi ne istiyorsan al dedim o zaman 200 euro alırım dedi tamam dedim. Konu Balkanlara gitmek olunca euro alıyor ama altın al desem çok pahalı der almaz. Neyse alıyor diyorum.

Hoşgeldin

Selamlae herkese anca eve girdim biraz oturup dinleneyim derken bakayım size dedim..Nasıl geçtiğini anlamadığım bir hafta daha bittine zaman pazartesi ne zaman cuma geldi anlamadımVe okullarda açılıypr pazartesi..Rabbim güç kuvvet versin sağlık versin de napalım.Günler bana yetmiyor inanın artık..Kendime bile zor zaman ayırıyorum dicem ama ayıramıyorum bile nerdeyseSadece bir spora gitmeye çalışıyorum kendim için yapabildiğim tekşry bu şunaraBunaldım tatil yapmak istiyorum ama izin bile alamaıyorum..Önümüz kısmetse Ramazan..Hayırlısı olsun ne diyelim..Umarım herkes iyidir..

Senin işinin yoğunluğu bu salgın hastalık olan öksürükten kaynaklı olabilirmi. Bu ara en çok duyduğum hastalık bitmeyen öksürük.
Allah kolaylık versin.
Canım onunda etkisi var sanırım ama genel olarak baya malzeme alıyoruz sürekli..Hasta arttıkça malzemede fazla gidiyor illaki etkiliyor maalesefAllah herkese sağlık bersin inşallah

Haftasonu gelmis ben gunler nasıl geciyor anlamiyorum.
Aksam yine habersiz misafir geldi anneme.
Iyiki gündüz evi toparlamisim.
Arkadasimda öğlen aramisti musaitsen annene gecmis olsun dicem babanı rahatsiz etmim kapidan desem dedi.
Zaten hep ariyor arkadaslarim.
Dedim olur mu gel tabi.
Ogleden sonra arkadasim geldi aiy meyve almis tatli almis canim ya zahmet etmis.
Babamda kemoterapiden yeni gelmisti
O gitti aksam yemegi fasli falan derken baktik annemlere misafir geldi.
Kadinda kemoterapiden sonra eczaneye cikti sonra markete gitti falan.
Hemen oraya gectim bulasik dolu tezgah aksam yedikleri falan.
Hemen bulasiklari mak. Dizdim
Cay demledim.
Tatlidan cikardim cay pesine meyve.
Kadinda diyor anneme lelli iyiki senin yanında diyor.
Buyuk teyzemde annen seni iyiki dogurmus diyor.
Aiy bi de bana sorsunlar yinede icimden gelerek yapıyorum ama yoruluyorum.
Bak bi kendi evime bi oraya dün 2 ev birden temizledim arkadas gelecek diye benim evide baya toparladım.
Allah güç kuvvet saglik versinde yapılıyo bir sekilde napim.

Bu yogunluga istemeden zayifliyorum suan
62 kiloyu gördüm.
Ki dogumdan sonra yani 4 sene olacak gördüğüm bir kilo degildi ama dusmek istedigim kilolardi.
Gören zayiflamissin diyor.

yok hicbir sekilde cökmüyor ve katlayinca cidden ellin kadar büyük. Ben cok memnunum.

Lelli resmen insan evrim geciriyor inanki
Ben çok şişmanım annem hastanedeykeb eridim hem ev hem hastane psikolojide eritiyor insanı düşünce beni gören kızım bu ne halin diyordu sürekli yetişme çabası
Çalışıyorum işler birini kovalıyor bataklık gibi çekiyor beni sürekli Allah yardımcım olsun bir yönden iyi ama kendime vaktim yok inanki

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…