Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm
Hayırlı kandiller
Uyu uyan derken 8de uyandim tekrar esimi yolcula falan hemen mutfaga girdim
K.fasulye ve pilav yaptim.
Oglan yemez kuru ona biftek yapicam fritozde
Kizada corba yaptim boğazım aciyor diyo o da 2 gündür.
Krep yaptim belki yer kız diye.
Un helvası yaptım binaya dağıttım
Rabbim niyetimi kabul eylesin🤲
Evi süpürdüm sildim.
Yine dayanamadim annem eristeyi cok sever ama taze kesilmiş az bisi kesip pisirdim anneme verdim 1 tencere.
Kizda yer dedim.
Aksam cay yanı bisey yapmadim.
Sufle ve künefe var buzlukda serbetimde var dolapta hangisini isterlerse yapcam.
Aksam belki ıslak kurabiye yaparım olsun evde oglan seviyor gece atistiriyor.

Cizme ve sneaker almistim sneaker fabrika ama kalıbı büyükmüş ilk defa 1 ayakkabi cuk olmadı ayagima.
Oysa hep 37 olur
Kalıbı nasil büyükse modelini cok begendim 36da sansimi denicem.
Cizmeyide sevdim iade etmicem.
Tuvit etekle güzel durdu icime sindi.
Tuvit eteklerden alicam sezon sonu suan cok pahalilar.
1 de siyah trenc almak istiyorum bej var da siyahım yok.
Püfs almalara doymustum oysa ben

Hayırlı kandiller
Bizim akraba vardı lelli bahsetmiştim sana onunda ağrıları çok oluyordu damadı sürekli ağrı kesici yapardı
Nedense hastalıklar gece daha çoğalıyor
Gece artırıyor
Doktorla görüşseniz ağrı kesici filan verseler
Onkoloji dr randevusu ayın 13unde
Iste ozaman midesini vs hepsini söylicez.
Bakalım ne isticek napcaklar.
Kanser mideye baskı yapıyor demiş acil doktoru.

Kaynanam oğlunun çok maaş aldığını sanıyor ama yanılıyor eğer benim maaşı öğrense varya kafayı yer habire birşeyler ister eminim
Ben eşime bile maaşımın tamamını söylememiştim ve evi değiştirmek için para biriktirmiştim. Çok şükür evi değiştirirken o paranın çok faydası oldu..
Kimi derki kocandan paramı saklıyorsun. Ama mecburdum. Çünkü o zamanlar hiç para tutmuyordu sevgiliykende, nişanlıyken de evliyken de hep borç çıkarıyordu. Savurmasından o konuda onun ipiyle kuyuya inmedim :)
Şimdi öyle değil şükür para bile biriktirdiğini gördüm ya gözüm açık gitmez. Tabi ben çalışmıyorım artık bir kızı var mecbur 😅
Ama yine de hala diyorum çalışsam yine biriktirirdim yine söylemezdim. Gerekince söylerdim.
Ben çalışırken de bizden birşeyler bekliyorlardı hep, ama şimdi ne eşim yapıyor ne onlar istiyor. Meğer hepsi benim çalışıyor olmamdanmış.
Sen de söyleme, gerekirse eşin de bilmesin biriktirebiliyorsan biriktir. Lazım olunca kullan.

İyi geceler,
Bu sabah tekrar uyudum. 2 saat daha uyumuşum. Elayla uyandığımızda saat 11 i geçiyordu. Hızlıca kalkıp kahvaltı hazırladım.
Bu gece de namaz kılıp dua ettim. Geç oldu tabi.
Çünkü akşam Ela biraz tabletten çizgi film izledi.o ara çay içtim.
Mutfakta iş yaparken çocuk jimlastik müziği açtı onları yapıyordu. Sonra yemek yedik.
Tahinli muhallebi yapmıştım.Kocaya yemek yapmayınca kendine iş çıkartanlardan oldum. :) şipşak tatlı
Ela bir süre sonra tableti kapattı.kalan süremi oynayarak geçirmek istiyorum dedi.oyuna başladık. Bitmek bilmiyorduuu.
Diyorum kısa oynayalım sonra diş fırçalayalım sonra yatış.uyku saatimiz geldi diyorum.o hala oyunu uzatıyor da uzatıyor.
Kendi kendime diyorum.Diğer zaman işin oluyor çok oynayamıyorsun.oyundan mahrum etmek de istemiyorum. Ama baktım çok uzayacak. Yarın devam edelim dedim.
1 saat oyun. 1 saat de diş fırçala kitap okuyduu pijama giyindiydi yattıydı babasıyla konuştuydu öylece uyudu. Bu ara arada babasıyla da yatıyor. Birlikte uyudular.o ara odayı toparladım. Mutfağı topladım.
Koci de diyor ne gerek var topluyorsun, yediği şeylerden kalanlar sehpanın üzerinde kalsaymış. Bayatlıyor mecbur kaldıracağım dedim.
Ben uyuturken o topluyordu. O uyuturken benim topladığıma karışıyor😅

Ne zaman emekli oluyorsun canım.çalışma hayatını sonlandırıyorsun. Ev hanımlığına hoşgeldin diyelim o zaman :)
kısmetse nisanda . bayram ile oluyum diyorum
hiç istemesemde
çoks eviyorum iş yerini
ancka çocuk konusunda biraz sıkıntılarım oluyor.
artık yaz tatilinde bırkacak yerim yok
o sebebple mecbur kaldım

Özlüyorum seni, yine arada da olsun yaz canım. Emeklilik için çok gençsin, ama hak edip devam etmek ayrı bir güzel hangi kararı verirsen ver hakkında hayırlısı olsun. Kayınvalidene çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
bende biraz daha çalışmak istiyordum ancak oğlanın yanında kalmak durumundayım
hayırlısı olsun
ne çabuk 27 yıll geçmiş iş hayatında anlamadım
bende özlüyorum sizleri :)
ara sıra yazarım.

Ben eşime bile maaşımın tamamını söylememiştim ve evi değiştirmek için para biriktirmiştim. Çok şükür evi değiştirirken o paranın çok faydası oldu..
Kimi derki kocandan paramı saklıyorsun. Ama mecburdum. Çünkü o zamanlar hiç para tutmuyordu sevgiliykende, nişanlıyken de evliyken de hep borç çıkarıyordu. Savurmasından o konuda onun ipiyle kuyuya inmedim :)
Şimdi öyle değil şükür para bile biriktirdiğini gördüm ya gözüm açık gitmez. Tabi ben çalışmıyorım artık bir kızı var mecbur 😅
Ama yine de hala diyorum çalışsam yine biriktirirdim yine söylemezdim. Gerekince söylerdim.
Ben çalışırken de bizden birşeyler bekliyorlardı hep, ama şimdi ne eşim yapıyor ne onlar istiyor. Meğer hepsi benim çalışıyor olmamdanmış.
Sen de söyleme, gerekirse eşin de bilmesin biriktirebiliyorsan biriktir. Lazım olunca kullan.
beklenti kısmı çok saçma
bizde de çok geziyorsunuz oluyordu
yani gezmeyip size mi versek daha mutlu olursunuz demek lazım:)

Bende eksik soyluyorum😂
en güzeli:)
dünyanın binbir türlü hali var
bizde şöyle bir şey var
ikimzi farklı zamanlarda alıyoruz
diyelim ki benim 2 onun 5 olsun
ödemleri ikiye böldük bir kısmı benim maaş ile , bir kısmı onun maaş ile.sonra kendimize harçlık alıyoruz eşit şekilde. en sonunda kalan parayı ben ikimiz adına usd veya altın olarak alıyorum.
sonuçta bende oğlum için birikim yapıyorum
benim eşimde kıyafet tutkunu
çok fazla alıyor. ben ona karışmıyorum. yani kendimize ayırdığımız harçlıklar ile alıyor.
bende kendime usd ,eur alıyorum. tabi kıyafette alıyorum.

ama onun kadar almıyorum. misal benim 3 tane uzun 3 kısa kaz tüyüm 2 kaşem montum var.
eşim yer yeni sezonda kaz tüyü olsun mont olsn alıyor. o bir tutku onun için bence :) eskiden kızıyordum şimdi bir şey demiyorum ,peşine oğlan yetişiyor o giyer. eşim çok temiz kullanıyor. hepsi yeni gibi duruyor.

Camlar günlerdir batıyordu gözlerime bir delilik yaptım tüm evin camları pırıl pırıl oldu, sonra mutfak topladım düzenledim. Akşamdan dondurucudan kıyma çıkardım, robotta soğanları çekicem robot bozuldu çok üzüldüm ama yapıcak birşey yok soğanları rendeledip kıymayı yoğurdum robotuda çöp poşetine koydum atılacak. Bu gün kargoları evden alıcaklar bekliyorum ama hala gelmediler. Dün eşimle alış veriş yaptık duyduğu her rakama isyan etti çok tuttu ne aldık ki diyor malesef öyle herşey çok pahalı. Birikim artık daha zor olucak korkuyorum yapamazsam diye üzülüyorum elimde birşeyler olsun diye çabalıyorum artık ne yapabilirsem. İyi ki evimiz var diyorum kiralar bizim burda 15000 tl den başlıyormuş ne yapardık dedim. Hepimiz için güzel diliyorum.

en güzeli:)
dünyanın binbir türlü hali var
bizde şöyle bir şey var
ikimzi farklı zamanlarda alıyoruz
diyelim ki benim 2 onun 5 olsun
ödemleri ikiye böldük bir kısmı benim maaş ile , bir kısmı onun maaş ile.sonra kendimize harçlık alıyoruz eşit şekilde. en sonunda kalan parayı ben ikimiz adına usd veya altın olarak alıyorum.
sonuçta bende oğlum için birikim yapıyorum
benim eşimde kıyafet tutkunu
çok fazla alıyor. ben ona karışmıyorum. yani kendimize ayırdığımız harçlıklar ile alıyor.
bende kendime usd ,eur alıyorum. tabi kıyafette alıyorum.

ama onun kadar almıyorum. misal benim 3 tane uzun 3 kısa kaz tüyüm 2 kaşem montum var.
eşim yer yeni sezonda kaz tüyü olsun mont olsn alıyor. o bir tutku onun için bence :) eskiden kızıyordum şimdi bir şey demiyorum ,peşine oğlan yetişiyor o giyer. eşim çok temiz kullanıyor. hepsi yeni gibi duruyor.
Bizim keselerimiz ayrı
O marketi aidatı elektrik dogalgaz su faturalarını öder
Pazar, araba masrafi ve çocuklar bende
Benden daha çok çıkıyor tahminimce çünkü kızla bir dışarı çıkmamız çok masraflı oluyor.
Ben kartlarimi odeyip pazar icin ve kendime harclik ayırıp kalanına altın alıyorum birikimimi de bilmiyor maaşımı da

X