- 28 Mart 2020
- 6.003
- 23.868
Gerçekten öyle ya amaabov valla imtihan ne yapcan bir arkadasim kaynanami tanisam kocamla evlenmezdim derdi o hesap sizinkiler
Keşke ikisinide hiç tanimasaydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öyle ya amaabov valla imtihan ne yapcan bir arkadasim kaynanami tanisam kocamla evlenmezdim derdi o hesap sizinkiler
Aldikların bereketli olsunBu gün sabah sabah önce sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırmaya ordan da arkadaşımla buluştuk ama hava nasıl kötü rüzgar evden çıkmadan da çamaşır astım tele, kızımın diyetine yeniler eklenmiş. Bu akşam beş köfte ve karnıbahar haşlaması karnıbaharı haşladım köfteler de dondurucudan, bize de yemek var dünden fazla yaptım. Arkadaşımla yıllardır görüşüyoruz yine çok özlemişiz birbirimizi bana hediye bileklik almış kesesine bereket, arkadaşımla haftaya tekrar buluşmak üzere ayrıldık ben kuyumcuya gittim gram 2070 dedi ama elinde bir gramlık kalmamış başka kuyumcuya gittim 2090 dedi iki gram aldım 10 tl eksik vermiş eve gelince fark ettim. Ordan kızıma maş fasulyesi, chia tohumu almak için ambara gittim eve de lazım olanları aldım 210 tl oraya kafeye 110 tl eczaneye 56 tl markete de 42 tl ödedim evden çıkmamak lazım. Çıkınca para elimden uçuyor.
Aynı ben valla bende evlenmezdim zçok doğru söylemiş söyleyenabov valla imtihan ne yapcan bir arkadasim kaynanami tanisam kocamla evlenmezdim derdi o hesap sizinkiler
Bence gereksiz uzatıyosun,cocukları katma isin icine.kısacık tatil zaten,cocıklar görsün birbirini.Siz kardesinle olan sorunu büyükler halledin.İyi geceler kızlar,
Çocuklar birarada ya oldukça geç uyuyorlar. Ama ne yapalım birkaç gün çok da takılmıyorum. Birlikte vakit geçirsinler.
Bugün saat 11 i geçiyordu uyandık.
Annemle kahvaltı hazırladık.
Bugün annem içli köfte yapıp herkesi çağırmayı düşünüyordu,kardeşim geldi.onunla birlikte soğan doğradık. Annem içini yaptı.
Bir baktık çocuklar toplaştı annemde.
Bir süre sonra hadi aşağı inin süpürge yapacağım dedim.onun iki çocuk da yukarıda tabi.biri ufak bayağı.rahatlığı beni benden alıyordu.Meğer bizim gelin de yukarı çıkmış :) görümcelik yaparken düşeş oluyordum
Yaa çocuklar onun eve gitmişti 10 dakika durup yine yukarı çıktılar. Annemin evinde ne var bilmem gelen gitmek istemiyor.
Neyse cancağızım gelinimiz dedi sen süpürme bem süpüreyim. Yok süpürürüm dedim. İlla dedi aldı. Bende çocukların yanına indim. Başların da durdum. Biraz oyun oynattım. Bana çocukla ilgilen deyin ev işi yap demeyin eheheeheee
Bir süre sonra çıktım. Çocuklarla.
Baktım kardeşim annem gelin içli köfteyi yapıyor. Ben de el attım.ilk defa yaptım.
Sonra diğer kardeşim geldi kuzenim gitmiş.Eve geçerken Ela da gelsin dedi. Gelmesin oynuyorlar dedim.
Sonra o gitti yeğenim kaldı. Yeğenim eve giderken ısrarla Elayı da çağırdı göndermedim.Gitmiş kardeşime söylemiş. O da aradı beni göndermedi diyor dedi. Evet göndermedim dedim.Niye dedi ben de oynuyorlar burada zaten diğer çocuklarla senle sonra konuşuruz dedim.
Akşam yemeği sonrası oturduk falan.Bu gece planın varmı dedi. Annemde kalırım dedim.Gel bana dedi. Oralu olmadım.
Eve geçerken de dedi bu gece bizde kalın vs bir kaç defa söyledi yeğenimde ısrar etti. Gelmeyeceğim dedim. Yeğenime sen kal burada dedim. O kaldı kardeşim gitti. Ama konuyu bir kaç defa açtı sonra konuşuruz dedim. Çünkü kalabalıktık.
Sana yük olmasın günlerdir sizin peşinizde falan dedi.Ben de yük olmuyor tabiki birlikte vakit geçiryorlar benim için bu önemli dedim.
Eve götürmenin de bir anlamı yok zaten sabah işe gideceksin diye belirttim.
Sonuçta biz olmadığımızda gece evinde kalıyor ama şimdi biz varız diye annemde kalmak istiyor.
Hayırlısı olsun ablaGüzel bir hafta olsun hepimize, güzellikler getirsin. Yine bir pazartesi klasiği, ev temizliği yapıldı. Bir makina çamaşır asıldı tabi yerden toplamassam aşırı bir rüzgar var, akşam için mercimek çorbası yaptım dünden yemeğim var yeter bu akşama. Çantamda biriktirdiğim paralar var sayıcam birazdan altın almaya yeterse bir ara kuyumcuya gideceğim çok birşey alamam ama gram altın alırım. Eşim arabayı satışa koydu hayırlısı artık, ben çok istiyorum satılmasını nasip. Eşim yeni çıkan cheryy suv arabaları çok beğeniyor ama bizi fena aşar dedim. Çünkü ben kendi birikimimi asla vermem, bilmiyorda. Bakalım ne nasıl nasip olucak bize en hayırlısını kolayından istiyorum.
Sefan olsun en bi sevdiğim kızkıza gezmek hayırlı yolculuklar canım.İyi geceler kızlar,
Yarın evimize dönüyoruz tabi biraz içim buruk, herzamanki gibi.
Ama Ela her dönüşümüzde üzülürdü ve bazen ağlardı dönüyoruz diye. Bu defa hem sevinçliyim hem üzgünüm Babamı özledim çünkü dedi. Bu aralar biraz babasına düşmeye başladı.
Son iki gece kardeşlerimde kaldım. Bugün de annemdeyim.
Dün en küçük kardeşimdeydim. Yeğenim de bizimle geldi. Buara hep beraber gezdik. İki kızçelerim ve ben :)
Bir önceki gece de diğer kardeşimde kaldım. Kardeşim kaç defa çağırdı gelmeyeceğim dedim.Arada laf sokmadan da edemedimAslında kalmayacaktım. Yeğenimin hatrı ısrarı üzerine kaldım.
Bahaneyle konuştuk konuları. Meğer kardeşimi aradığında Ela da gelsin istiyorsa demiş. Neyse geçti gitti ne yapalım. Ama bundan sonraki gelişlerim de çağırmadan gitmem yine de. Bir süre böyle gider.
Ben gidince yeğenimin küçülen kıyafetlerini ayakkabılarını ayırmış onları verdi.
Diğer kardeşimde erkek yeğenimin unisex kıyafet ayakkabı ve botlarını verdi.sağolsunlar.
Dün yeğenimle Elayı anneme bırakıp küçük kardeşimle Bursa'ya kaçtık gezmeye. Ne rahatmış yaa. Annem öğlen yemeği yedirmiş. Meyve vermiş. Biraz da aburcubur. Diğer kardeşim de onlara hamburger alıp gelmiş.Ohhmiss.
Kardeşimle de başbaşa gezme anılarımızı yadettik. Erkek yeğenime alt eşofman aldım.kendime de birşeyler aldım.
Ama donduk fena soğuktu.
İstanbulmu sıcak anlamadım. Ben orada montun içine kısa kollu giyiyorum.burada kalın kazak giydim üşüdüm.
Biraz kozahanda oturduk. Sıcak birşeyler içtik ısınmak için.sonra başka yere girdik tahinli pide yedik.çay içtik.
Çok da geç kalmamak için döndük.Malum kardeşim de artık evli,
Yaza gelince daha çok gezerim.
Aldikların bereketli olsun
Teşekkür ederim kızlar.Hayırlısı olsun abla
Yok baby uzatmadım canım gittim kaldım ama herzamanki gibi kızları uyutup gece kahvesi sohbeti hoş sohbet yapamadım. Yine kahve içtik ama kızlarla ilgili konuştuk. Çok uzun saatlerce konuşmadık. Zaten önceki geceden uykusuzdum da. O da çalışıyor diye yatalım uykum var dedim.Bence gereksiz uzatıyosun,cocukları katma isin icine.kısacık tatil zaten,cocıklar görsün birbirini.Siz kardesinle olan sorunu büyükler halledin.
Sağol canım, bir de akşam kızkıza muhabbetler en sevdiğim. Koca olunca o tadı vermiyorSefan olsun en bi sevdiğim kızkıza gezmek hayırlı yolculuklar canım.
Heryerdemi hava soğuk bilmiyorum ama annemlerin orası fena soğuktu, kardeşimle gezerkende resmen ellerimiz tutuldu soğuktan :)Hava yine çok sert, hava soğuk olsun ama rüzgar az olsun. Dün dışarı çıktım ama nefes alamadım nasıl esiyor, zor yürüdüm. Bu gün, herkesi yolcu edince bir makina çamaşır yıkandı asıldı, ev toplandı, ben evde ki temizliği bitirmeden mutfağa girip yemek olayına girişemiyorum önce ev işleri hallolucak sonra mutfağa geçiyorum. Portakallı-ayvalı kereviz yaptım, kendime kahvaltı için bol tereyağlı yumurta pişirdim, güzel bir kahvaltı yaptım. Mutfak toplandı şimdi çayımı alıp size geldim. Dondurucudan da yazdan hazırladıklarımdan yapıyorum ama çok hazırlamışım yazdan galiba tüketemiyeceğiz, anneme 2 poşet bezelye verdim yine sorucam istediği varsa vericem. Daha konservelerimden var, Allah nasip ederse yaza bu kadar abartmıcam diyorum ama bu konuda kendime hiç güvenmiyorum yaparım yine diyorum.
Ya bu ikinci çocuğu olanların ikinci çocuktan çektiği nedir.Kime baksam aynı şekil. Allah bin sabır versin.Selamm
Enistemin durumu iyi cok şükür stent takılmış.
Aksam trafige kaldik eve gelmemiz 8 oldu.
Artık kızla hic bir yeregidemez olduk.
Evde çiş yapıp ciktı
Hastanede sordum yok dedi(disarida yapmıyor normalde) bezide var (bezede yapmıyor) yola cikti cişimde çişim kızım bezin var yok, e wc girelim yap yok
Yere yapıcam diyo yola yapcakmıs
Aglamakdan kendini sikmakdan su icinde kaldı
Benzin ist. Durduk engelli bolumunde cocuk wc varmis zor bela yapti valla sesini wc cikan bi kadin duymus artik kadin anneme disarda Allah sabır versin demis.
Annem ben senin yerinde olsam evden çıkmam bununla diyor sagol dedim moral oldu.
Okadar gerildim ki aglicaktım nerdeyse marketin icinde kasadaki adam fark etti gerildigimi kızda bisi aldiriyordu babasina kahve icin ikramimiz dedi.
Annemle birer kahve ictik oturup cafe bölümde
Anksiyatem zirve yapıyor bu durumlarda sakinlesemedim bir türlü.
Bu ara kız beni ayrı zorluyor.
Zaten yeterince herseyle ugrasiyorum
Gecen ikeada sen git diye bagiriyor bana itiyor beni.
Yanımızdan yürüme git gelme diyor
Abisinede yapıyor sen git diyor cocugu salondan kovuyor.
Ataklarinada baslicam simdi cocugunada bazen pisman oluyorum rahatimi bozdum diye.
Ben hic cocuk buyutmemisim yeni buyutuyorum cidden.
Bir daha bir yere gitmicem kızla diyorum yine kiyamiyorum yinr burnumdan geliyor.
Senin işinin yoğunluğu bu salgın hastalık olan öksürükten kaynaklı olabilirmi. Bu ara en çok duyduğum hastalık bitmeyen öksürük.Selam herkese
Onladar yoğun haftalar geçiriyorumki içimden geçiyorlar resmenburaya bile gelemiyorum artıkben kaç senedir hastanede bu bölümdeyim 10 yıl olacak şubatta..Böyle yoğunluk görmedim
Canım çıkıyor bildiğinizUmarım herkes iyidir..okuyamıyorum bile.Eve gelince de evde mesai başlıyor..Neyseki okullar kapalıda en azından okul derdimiz yok..Ama haftaya oda başlıyor ..Rabbim güçkuvvet versin ne diyim
Ta kendisiO kız dediğin herkesten asalak gibi geçinen belesc i kizmi eltinin kızı vardı hani burada meşhur olan omu .Ayyy Allah korusun elini versen kolunu kaptiriyorsun evlerden ırak ıkayinbalidesine çökmüştü kadını üzüntüden yorgunluktan öte tarafa yollamıştı aman oysa asla evine alma
Aradilar esimi esim evde yokum baska zaman dedi gecistirdi.Benim anlamadığım bu inssnlar gelmeden önce musaitmisiniz diye telefon açmiyorlarmi.arayan olursa ortalıkta salgın var o yüzden doktor müsade etmiyor dersiniz ya da çekebiliyorsaniz mesaj çekin.bizim burda akraba ameliyat oldu hastane cikisi mikrop kapmasin diye dernekten mesaj attirdilar ,akraba konu komsu gelmesin virüs getirmesin diye
Bu oturunca cokme falan yapmiyor dimi?canim bak ben bunu uzun süre kullandim, hatda yola cikinca bazen bile yanima aliyorum. Katlanan tuvalet. 200 g agirliginda, katlaninca elin kadar büyük. Poset geciriyorsun üstüne. Kizim bayilirdi. Belki sizin icinde kolaylik olur. Ben cok memnundum. Kizim 5 yasinda ve halen kullana biliyor, cok saglam.