- 27 Şubat 2013
- 14.237
- 40.689
Biz de heyecanla kar yağsın diye bekliyoruz.Güzel bir hafta olsun hepimize güzellikler getirsin. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lellim yeni ev çok güzel duygular Allah gönlüne göre versin nasıl istiyorsan öyle yap.
Dün erkek kardeşimi yemeğe aldım mutfağa yeni avize almıştı büyük kızım uzun zamandır da kolinin içindeydi dün sohbette kızım söyledi ne zaman taktırmayı düşünüyorsunuz dedi erkek kardeşim ben takarım dedi sağolsun taktı. Pazar günleri evde pek temizlik yapamıyorum. Ancak mutfağın düzenini sağlıyorum. Akşam yemekten sonra kardeşim kahve içip gitti. Yalnızlığına çok alışmış sakin hayat istiyor annem kendi dairesinde kalıyor diyor ara da iniyormuş annemlere nasıl istiyorsa öyle olsun dedim. Bu gün harcama yapmak istemiyorum dünden eşim ekmek almıştı bu gün onlar yeter, yarın marketten alınacakları not ettim onları alırım çok harcanıyor en çok da mutfağa. Temizlik yaptım yorulmuşum ama evi misledim. Kızlar bizim burada bir yağmur yağıyor yaz yağmuru gibi hava nasıl günlük güneşlik ama bir yağmur yağıyor camlara vura vura bereketli olsun güzel memleketime. Akşama yemek derdim yok az az herşeyden var onları yeriz.
Hergün ne zaman kar yağacak diye soruyor.
Kar spreyi ile odasının penceresine kar yağdırdık :)
Ama hakikaten kar yağsa da tüm hastalıklar azalsa.