Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sadece cigerindeki kitle olsa fitoterapi bitki vs hepsini düşündüm
Ama sekeri cok yüksek, koah son seviyede okadar hersey kontrolumuzun disinda oluyor ki
Bir de dagıldıysa ömürde bicerlerse görmeye dayanamam
isin ciddiyetini anladiginda eminim oda caba gösterir sekerine dikat eder, sigarayi birakir. Kötüyü düsünme lütfen

Canımm seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan..Bende aynı durumdayım biliyorsun
Ama ALLAH çok büyük.. Lütfen umudunu kırma Ümit olmassa nasıl yaşanır ki
Elbettte baba babadır.. Ne olursa olsun.. Rabbim şifasını versin inşallah..
Umudumuzu kırmak yitirmek asl yok.. Bize yakışan elimizden gerekenleri yapıp tevekküle ve dua ile bu süreçleri geçirmek..

Sadece cigerindeki kitle olsa fitoterapi bitki vs hepsini düşündüm
Ama sekeri cok yüksek, koah son seviyede okadar hersey kontrolumuzun disinda oluyor ki
Bir de dagıldıysa ömürde bicerlerse görmeye dayanamam
Asla ümitsiz olmak yok..
Bne nice böyle ölür diye beklenip yaşayan hastalar gördüm.. Ömrü vren Rabbim.. Lütfen bırakma kendini.. Bol dua tevekkül..
İçimi öyle acıttı ki bu okuduklarım
Benim babamda hasta ya.. OYY
Nasıl içime oturdu bu yazdıkların aynı acıyı içimde aynı şekilde hissetim. Bende babamın ilk tanı konulduğunda böyle oldum.. Konduramadım.. Kondurmak istemedim.. Ama ümidimi kaybettim ben canım.. Lütfen sende kaybetme.. Onlar eski toprak bizden güçlüler ve yenecekler bak gör Sen gene kek yapacaksın gene kurabiye yaapcaksın bana lütfen böyle yıkılma hemen güçlü ol.
Dua ile güç ile geçecek buda bitti geçti kötü günler iyiler diyeceğiz inşallah..

Allah senin babacıgınada sifa versin insAllah.

Geçmiş olsun canım .Bu ara salgın var herhalde.Yılbaşında kimi aradıysam onlarda hastaydı hatta biri acilden geliyordu.

Herkese hayırlı seneler hayırlı sabahlar .
3 gündür giremedim bende biraz hasta olmuşum.. Şükür daha iyiyim.. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin gerçekten de gerisi boş..
Geçmiş olsun canım gerçektende sağlıktan ötesi boş.Sağlığın varsa herşey var sağlığın yoksa hiçbirşeyin tadı tuzu olmuyor.Rabbim senin babanada tez zamanda şifa versin

Ah çok haklısınız. Zaten o şekild E görmek daha da uzer insani. Siz hiç vicdan yapmayın elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.

Slm kızlar hastanedeyim doktoru bekliyorum
Halen karar veremedim amniyosentez yaptırmaya.Düsuk riskini göze alamıyorum
Hocayla bir kez daha goruseyim bireyden mi suphelendi kaç gündür içim içimi yiyor stresteyim.
Canım böyle bir karara kimse bişi diyemez ki.. Şunu söyleyebilirim sadece benim ikinci kızımda yaşım 34 idi..2 li testte ilk yaptırdığım yerde risk biraz fazla çıkmıştı.. O gün yaşadığım stresi üzüntüyü anlatmama
Kendi dr um başka hastanede bir kez daha yaptıralım dedi.. Ve sonuç düşük risk çıkmıştı..
Ve ense kalınlığı da gayet normaldi..
Yaşdan dolayı öyle riskli çıkabiliyormuş.. Sen içini ferah tut.. Birde şunu düşün oldu ki risk var çocuk da aldırmak istermisin?yada aldırır mısın? Eğer cevabın hayırsa bence gerek yok.. Tabi ki böyle birşey için kimse o vebali almak istemez. Kara sizin canım.. Ama bence içini ferah tut.

Yaptirmadim testi.20. Haftada 1 ay sonra detaylı ultrasona gireceğim o zaman sıkıntılı bisey cikarsa duruma göre bakarız dedim hocaya. Kararsızlık çok kötü bir durum. Allah herkese sağlık versin

Geçmiş olsun canım .Bu ara salgın var herhalde.Yılbaşında kimi aradıysam onlarda hastaydı hatta biri acilden geliyordu.
Sağol canım.Sorma valla bugün okula göndermedim. Akşama öğretmen yazmış iki gün raporluyum okul yok diye. Bayağı yoğun hastalık mevsimi

Annen sabır tasıymıs masallah insanı delirtir bunlar baba ogul

Kuzu cok gecmis olsun
İyi düsünelim iyi olsunDualarımız babanla

İyigeceler
Yılbası aksamı gorumcemde gecirdik
Cagırdı ,gelmeyiz faalan dedim baktım koci hevesli.
İyi dedim gidelim.
Aksm icin fellah köfte yapıyodum onu yaptım götürdüm giderken.
Görümcem de yapmıs bayagı bisey 24.00 yi gecince kalktık eve geldik.
Kız uyudu hemen.
Pazar sabah da anama cöktük köye,tüm gün ordaydık.
Pisi falan yaptık,mangal yapıldı.
Aksm yemekten sonra eve döndük.
Cok sükür ev bosaltıldı haftasonu.
Satısa gitcek koci persembe cuma.
Valla bu gidisle ramazana anca gircez eve,hergün yeni biseyle geliyo koci
Evi nasıl bulcm hic bilmiyorm
Dün annemden gelirken kız bayıldı arabada,cuma yıkamıstım cocuumu.
Köyde söyle bisey var,oraya gidince is kokup geliyosun
Uyuyunca yıkamadım tabi aksm okula is kokulu gitti cocuuum
Okuldan iyi bari bakımına özen gösterelim ddiye msj gelmedi cnxmxmmx
Bugun isten gelince dedim dogru banyoya
Yeni yıkandım ya diyo bide bana
Kızı yıkadım yemek yedik uyuttum.
Yarına ofise fellah köfte haslayıp götürcem,bi hamur yapmısım 1 kazan.
Yılbası günü onu sekillendirip attım difrize bide

İyi geceler,
Dün gece eşim uyumadı ben biraz uyudum.Elanın ateşi düşmeyince saat 4te hastaneye götürdük. 40 dereceye çıktı ateş. Titreme oldu çok.Ben böyle şey hiç görmedim.ateş düşürücü düşürmedi.
Serum takıldı. Testler yapıldı infulanza covit şükür çıkmadı ama doktor dedi ateşi devam ederse yine gelin test yapalım. İnflanza olma ihtimali yüksek dedi
Serum bitince sabah eve döndük.antibiyotik yazdı.
Ateşi düştü keyfi yerindeydi.uyuduk ailecek. 12 ye doğru uyandık.
Kahvaltı yaptık. Toparla falan aile hekimine gittim kendim için. Bir haftadır geniz burun tıkanıklığı. Antibiyotik yazdı.
Eve döndüm. Baktım Ela da hafif ishal var o da ilaçların yan etkisi muhtemelen.
Pilav yaptım. Tavuklu pilav gizlice biz yedik ona sade pilav ve yoğurt yedirdim.
Muz patates yedi. Çok değildi ama her ihtimale karşı yedirdik.
Bugün annemin de ercp yeniden yapıldı. Bu defa taş değil çamur varmış. Temizlendi ama inşallah sondur ya. Bu kadar sık olması can sıkıcı. Neden kaynaklı acaba.
Akşam annemle konuştuk. Hava verdikleri için gaz ağrısıolmuş evde.
Elanın ateşi de akşam yine yükseldi

Geçmiş olsun

Geçen benim oglumda da ateş vardı devam eden
Testler negatif çıktı hep
Kan alıp bakinca kandaki crp yüksek çıktı
Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
Bu değildir insallah da

Çok geçmiş olsun canım.. Aman dikkat edin canım bu ara domuz gribi çok salgın

Geçmiş olsun yedirenk79 Elacıma, babyloading87 evin boşalmasına sevindim çok güzel ev sahibi olmak en kısa zamanda taşınırsınız inşallah.
Tüm hastalarımıza şifalar diliyorum.
Ev temizliğine başladım iki gündür normal temizlik bile yaptırmadı bu grib neyse şimdi daha iyiyin dün evi temizledim toz aldım sadece salonun tozu kalmıştı onu da bu gün aldım mutfak balkonunun camlarını sildim, bugdağ haşladım salata için yemekler daha var bitmeden de yapmıcam. Biriktirdiğim param vardı niyetim ata yapmaktı ama ani bir kararla gidip yarım altın 7000 tl 50 dolar 1500 tl yaptım geldim. Az daha kaldı param ama elimde dursun dedim lazım olur. İki makina çamaşır yıkadım astım kargoya da gittim. Şimdi biraz dinlenirim. Marketde yaptım gidiyor paralar birşekilde.

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…