isin ciddiyetini anladiginda eminim oda caba gösterir sekerine dikat eder, sigarayi birakir. Kötüyü düsünme lütfenSadece cigerindeki kitle olsa fitoterapi bitki vs hepsini düşündüm
Ama sekeri cok yüksek, koah son seviyede okadar hersey kontrolumuzun disinda oluyor ki
Bir de dagıldıysa ömürde bicerlerse görmeye dayanamam
Canımm seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan..Biyopsi çıkmış malesef kesinlesti kanser olduğu
Ilk acildeki dr söylemisti ama insanız iste bi umut..
Cok agladım cok
Babam huysuz aksi ama o benim babamm..
Canı yansa ilk benim canım yanar ki fazlasıyla yandı.
Hic babasız kalmadim ki huysuzda olsa kızsada baba.
Sabah kızım senden bisi istiyorum diye basladi konusmaya yemek istiyor ama sanki son yemegi gibi öyle icime oturuyor hersey.
Ne istiyorsa aldık yesin diyoruz artık napalım tek istedigi o bizden.
Onuda yapmazsam ya keşke dersem vicdan azabım beni bırakmaz..
Carş. Pet cikacak ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.
Rabbim acı cektirmesin canı yanmasin
Asla ümitsiz olmak yok..Sadece cigerindeki kitle olsa fitoterapi bitki vs hepsini düşündüm
Ama sekeri cok yüksek, koah son seviyede okadar hersey kontrolumuzun disinda oluyor ki
Bir de dagıldıysa ömürde bicerlerse görmeye dayanamam
İçimi öyle acıttı ki bu okuduklarımUst katıda yapmaya basladilar ve babamın hayali orda terasta oturmaktı
Ona bile agliyorum.
Söyle yaptiricam böyle oturucam diyordu hep.
Cizip bana gosteriyordu burdan kapı acariz burdan oda
Ahh dusundukce benim rahmetli dedemde buradaki eski evi yaptirmis 1 gece kalamamis
Icim acıyor kader mi, hayatın fıtratımı bıyle bilmiyorum.
Insallah oturur, insallah görür, inşallah yine kahve, kek ister bendende terasında keyifle yer.
Bu sabah tavuklu patates istedi ya cok canım istedi be dedi.
Hemen yaptım götürdüm keske hep istese yapsam.
Acı cekmesin canı yanmasin tek duam
Allah senin babacıgınada sifa versin insAllah.Canımm seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan..Bende aynı durumdayım biliyorsun
Ama ALLAH çok büyük.. Lütfen umudunu kırma Ümit olmassa nasıl yaşanır ki
Elbettte baba babadır.. Ne olursa olsun.. Rabbim şifasını versin inşallah..
Umudumuzu kırmak yitirmek asl yok.. Bize yakışan elimizden gerekenleri yapıp tevekküle ve dua ile bu süreçleri geçirmek..
Asla ümitsiz olmak yok..
Bne nice böyle ölür diye beklenip yaşayan hastalar gördüm.. Ömrü vren Rabbim.. Lütfen bırakma kendini.. Bol dua tevekkül..
İçimi öyle acıttı ki bu okuduklarım
Benim babamda hasta ya.. OYY
Nasıl içime oturdu bu yazdıkların aynı acıyı içimde aynı şekilde hissetim. Bende babamın ilk tanı konulduğunda böyle oldum.. Konduramadım.. Kondurmak istemedim.. Ama ümidimi kaybettim ben canım.. Lütfen sende kaybetme.. Onlar eski toprak bizden güçlüler ve yenecekler bak gör Sen gene kek yapacaksın gene kurabiye yaapcaksın bana lütfen böyle yıkılma hemen güçlü ol.
Dua ile güç ile geçecek buda bitti geçti kötü günler iyiler diyeceğiz inşallah..
Geçmiş olsun canım .Bu ara salgın var herhalde.Yılbaşında kimi aradıysam onlarda hastaydı hatta biri acilden geliyordu.Kızlar selam.
Allah hasta olanlara acil şifalar versin.
Dün gece çok geç uyudum. Sonra da geniz skıntısı öksürüğümden uyandım. Tekrar uyudum Elanın öksürüğünden uyandım. Kafam kazan gibiydi bugün.
Eşim bize paça çorbası yaptı. Şifa niyetine.
Elanın ateşi yükseldi öğleden sonra.
İlaç veriyorum kısa süre düşüyor sonra yeniden yükseliyordu.
Bu gece de uykusuz kalacağız anlaşıldı
Allsh beterinden korusun.
Eşim yarın işe gitmeyeceğim sen uyu dinlen dedi.
Valla artık günlerdir uykusuzluktan, tam da ameliyat olduğum sol temporal bölgem nasıl baskıyla sızlama gibi oldu bugün.
Yılın ilk gününü hastalıkla geçiriyoruz.
Şimdi ateşi de var uyuyabilirmiyim bilmiyorum.
Eşim dedi ben bakarım diye ama uyku tutmaZ beni de
Geçmiş olsun canım gerçektende sağlıktan ötesi boş.Sağlığın varsa herşey var sağlığın yoksa hiçbirşeyin tadı tuzu olmuyor.Rabbim senin babanada tez zamanda şifa versinHerkese hayırlı seneler hayırlı sabahlar .
3 gündür giremedim bende biraz hasta olmuşum.. Şükür daha iyiyim.. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin gerçekten de gerisi boş..
Ah çok haklısınız. Zaten o şekild E görmek daha da uzer insani. Siz hiç vicdan yapmayın elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.Yanlarındayım ben zorlugunuda yasadım ama aile baska bisi.
Rahmetli babannem hep elin kötüsündense kendi kötün olsun derdi.
Bizde tek huysuz, dik, fevri babamdır.
Suan bile inat ama ne olursa olsun insan babasına şu durumu konduramiyor.
Benim babam bi bagirsa yer inlerdi şimdi omuzları düşmüş, zayıflamış wc bile giderken nefes nefese görmek çok zor.
Duadan başka elinden bisey gelmemesi caresizlik cok zormuş.
Keske olsada yine bagirsa diyorsun.
Salonun kapisini actim hep oturdugu yere baktim agladim agladim kapattim kapıyı.
Olsa surda yine bagirsa cagirsada tek otursa şurda diyorsun.
Biz hic babama bisey olmaz diye düşünürdük birden bu halde görmek ve ani gelismesi bu hastaligin bilmiyorum Allah kimseye vermesin.
AMİN cnım Aminn.. Tüm hastalarımıza da Rabbim şifalar versin inşallah..Allah senin babacıgınada sifa versin insAllah.
Canım böyle bir karara kimse bişi diyemez ki.. Şunu söyleyebilirim sadece benim ikinci kızımda yaşım 34 idi..2 li testte ilk yaptırdığım yerde risk biraz fazla çıkmıştı.. O gün yaşadığım stresi üzüntüyü anlatmamaSlm kızlar hastanedeyim doktoru bekliyorum
Halen karar veremedim amniyosentez yaptırmaya.Düsuk riskini göze alamıyorum
Hocayla bir kez daha goruseyim bireyden mi suphelendi kaç gündür içim içimi yiyor stresteyim.
Yaptirmadim testi.20. Haftada 1 ay sonra detaylı ultrasona gireceğim o zaman sıkıntılı bisey cikarsa duruma göre bakarız dedim hocaya. Kararsızlık çok kötü bir durum. Allah herkese sağlık versinCanım böyle bir karara kimse bişi diyemez ki.. Şunu söyleyebilirim sadece benim ikinci kızımda yaşım 34 idi..2 li testte ilk yaptırdığım yerde risk biraz fazla çıkmıştı.. O gün yaşadığım stresi üzüntüyü anlatmama
Kendi dr um başka hastanede bir kez daha yaptıralım dedi.. Ve sonuç düşük risk çıkmıştı..
Ve ense kalınlığı da gayet normaldi..
Yaşdan dolayı öyle riskli çıkabiliyormuş.. Sen içini ferah tut.. Birde şunu düşün oldu ki risk var çocuk da aldırmak istermisin?yada aldırır mısın? Eğer cevabın hayırsa bence gerek yok.. Tabi ki böyle birşey için kimse o vebali almak istemez. Kara sizin canım.. Ama bence içini ferah tut.
Sağol canım.Sorma valla bugün okula göndermedim. Akşama öğretmen yazmış iki gün raporluyum okul yok diye. Bayağı yoğun hastalık mevsimiGeçmiş olsun canım .Bu ara salgın var herhalde.Yılbaşında kimi aradıysam onlarda hastaydı hatta biri acilden geliyordu.
Annen sabır tasıymıs masallah insanı delirtir bunlar baba ogulSelamm
Annem gece gitmis 3 de aramis aramis cagirmis kadini.
Aksam iyiydi esimde iyi dedi.
Yemis yemis yine sekeri fırlamış
Adam nasil bir inat
Kan vermesi gerekiyor hergün vermiyormus.
Doktor imza at çık demis cıkmıyormusta.
Sebep ne biliyormusunuz ben evde böyle yiyemiyorum diyormus tövbe estagfurullah.
Orda sekeri cikinca duzenliyorlar ya yani sadece bogazi ocin orada suan.
Cunku kan vermediginden degerlerini göremiyorlar ilac vermiyorlarmis.
Sadece hava ve insülin.
Insan bunu kendine niye yapar hic bilmiyorum.
Halamda gunde 5 defa arayıp aglıyo yani ben napim ya ben napim?
Kardesine söyle kan versin dedim.
Artık kaderiyle basbasa kalsın.
Oglene kadar başım döndü tansiyonumu ölcecek bile halim yoktu yattım.
Kizda tüm gün avm diye agladi.
Esim aldı götürdü.
Oglanı yarin bırakıcaz onun kiyafetleri toparladım.
Cips, mesrubat falan koydum.
Yarın unuturum ben hepsini.
Patates kofte falan dizme yaptım firinda pisirdim.
Spagetti yaptım
Salata
Tartolet söyledim 500gr oglan seviyor.
Kuruyemis, cips, kestane falan
Ben uyuyarak girerim gibi kafamı toparlayamıyorum.
Kardesimde yemek konusunda beni germeye basladi.
O yemek seciyor uzerine asiri miz miz
Yani ben daha esimden ne de oglumdan bu az pismis, yok bu tuzlu hic duymadim.
Bu ayrı cins. (Niye evde kaldigi belli oldu)
Yok cok pismis, yok tuzu az, yok sert
Valla bilsem okadari masterchefe katılırım.
Ben hep disardan yemesin diye ne istiyosan yapim diyorum beğenmiyor.
Babama bazı huylari benziyor malesef..
Dışarıdan yemis ne yediyse. Artik sormuyorum.
Allahim bi cay dolduruyor cama tutup bakıyor dokuyor açıyor dokuyor dem koyuyor. Kendi koydugu cayi bile begenmiyor.
Anneme anlattim bugun anne bu hep mi böyleydi dedim o evde de öyle diyor.
Vallahi annem gelsin naparsa yapsın.
Ben hic görmedim böyle bişi. Ne cocuklarim ne kocam sevdikleri neyi koysam önlerine yerler hic de bahane bulmazlar.
Annem nelerle ugrasiyormus kadın daha neler görcem.
Kuzu cok gecmis olsunBiyopsi çıkmış malesef kesinlesti kanser olduğu
Ilk acildeki dr söylemisti ama insanız iste bi umut..
Cok agladım cok
Babam huysuz aksi ama o benim babamm..
Canı yansa ilk benim canım yanar ki fazlasıyla yandı.
Hic babasız kalmadim ki huysuzda olsa kızsada baba.
Sabah kızım senden bisi istiyorum diye basladi konusmaya yemek istiyor ama sanki son yemegi gibi öyle icime oturuyor hersey.
Ne istiyorsa aldık yesin diyoruz artık napalım tek istedigi o bizden.
Onuda yapmazsam ya keşke dersem vicdan azabım beni bırakmaz..
Carş. Pet cikacak ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.
Rabbim acı cektirmesin canı yanmasin
İyi geceler,
Dün gece eşim uyumadı ben biraz uyudum.Elanın ateşi düşmeyince saat 4te hastaneye götürdük. 40 dereceye çıktı ateş. Titreme oldu çok.Ben böyle şey hiç görmedim.ateş düşürücü düşürmedi.
Serum takıldı. Testler yapıldı infulanza covit şükür çıkmadı ama doktor dedi ateşi devam ederse yine gelin test yapalım. İnflanza olma ihtimali yüksek dedi
Serum bitince sabah eve döndük.antibiyotik yazdı.
Ateşi düştü keyfi yerindeydi.uyuduk ailecek. 12 ye doğru uyandık.
Kahvaltı yaptık. Toparla falan aile hekimine gittim kendim için. Bir haftadır geniz burun tıkanıklığı. Antibiyotik yazdı.
Eve döndüm. Baktım Ela da hafif ishal var o da ilaçların yan etkisi muhtemelen.
Pilav yaptım. Tavuklu pilav gizlice biz yedik ona sade pilav ve yoğurt yedirdim.
Muz patates yedi. Çok değildi ama her ihtimale karşı yedirdik.
Bugün annemin de ercp yeniden yapıldı. Bu defa taş değil çamur varmış. Temizlendi ama inşallah sondur ya. Bu kadar sık olması can sıkıcı. Neden kaynaklı acaba.
Akşam annemle konuştuk. Hava verdikleri için gaz ağrısıolmuş evde.
Elanın ateşi de akşam yine yükseldi
Çok geçmiş olsun canım.. Aman dikkat edin canım bu ara domuz gribi çok salgınİyi geceler,
Dün gece eşim uyumadı ben biraz uyudum.Elanın ateşi düşmeyince saat 4te hastaneye götürdük. 40 dereceye çıktı ateş. Titreme oldu çok.Ben böyle şey hiç görmedim.ateş düşürücü düşürmedi.
Serum takıldı. Testler yapıldı infulanza covit şükür çıkmadı ama doktor dedi ateşi devam ederse yine gelin test yapalım. İnflanza olma ihtimali yüksek dedi
Kahvaltı yaptık. Toparla falan aile hekimine gittim kendim için. Bir haftadır geniz burun tıkanıklığı. Antibiyotik yazdı.
Pilav yaptım. Tavuklu pilav gizlice biz yedik ona sade pilav ve yoğurt yedirdim.
Bugün annemin de ercp yeniden yapıldı. Bu defa taş değil çamur varmış. Temizlendi ama inşallah sondur ya. Bu kadar sık olması can sıkıcı. Neden kaynaklı acaba.
Geçmiş olsun
Geçen benim oglumda da ateş vardı devam eden
Testler negatif çıktı hep
Kan alıp bakinca kandaki crp yüksek çıktı
Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
Bu değildir insallah da
geçmiş olsunİyi geceler,