Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok gecmis olsun ablacim

Allah kolaylık versin canım bi an evvel hayırlısıyla feraha çıkarsın

geçmiş olsun

geçmiş olsun

geçmiş olsun

Saol cnm
Benim koca gibi rahat ben olsam durdurmam boştan yere kira ödüyorsun ayrı dert daha yapılacak edilecekler var
Bizim ev yapılırken bekçi biizm daireye oturmuss adam perde bile çekmiş
Çıldırırdım yeni evin içine edecek bu adam söyle diye ben diyemem benimki diyo
Gittim dedim çıksın bekçi evi halledecek yoksa çıkardım valla bu kocaları napalım baby
Allah kolaylık versin lelli
Seni o kadar anlıyorum ki insan çıkmaz sokakta gibi hissediyorsun
Teşekkür ederim
Bugün boynum hala aynı ya robot gibiyim

Hast. Oraya yönlendirmis anlasmalari varsa
Hiç bilmiyorum ama, orada bir iş hanında iş görüşmesine gitmiştim.
sonra eşimin yeğenine oradan duyma için kulaklık almışlardı. Biz de geçen ay nebulizatör aldık oradan. Üstelik başka yerlere göre fiyatı inanılmaz derecede farkediyordu.

Vayyy be koymuşlar zamları hee.
Benim ilaç relvar 525 tl iken 650 tl cik olmuş.
Geçen aile hekimine elayı götürünce yazdırdım. 3 tane yazmış. Elanın ilaç ve bana iki deloday 3 relvar iki vitaminli topitop şeker 105 tl dedi. Şaşırdım. Bir yalnışlık olmasın dedim. Relvar ilaç raporlu olduğunuz için ücretsiz dedi. Bir an ne oldu demiştim sonra iyiki rapor yazdırmışım doktora dedim :)

İyi geceler kızlar.
Aferin sinüs içtim. Fena uyku yaptı.
Hastalığı bana da geçirdi nihayet.
Nedir bu burnumdan çektiğim.
Bugün okula gönderdim. Çünkü iyiydi. Öksürüğü de kesildi. Ama saat 16:30 öğretmen aradı karnım ağrıyor demiş. Gittim almaya. Ama birşeyi yoktu. Sanırım anlık ağrı olmuş. Çıkınca sordum ağrımıyor geçti dedi.
Hatta okulda öğretmenin vereceği ödevi unutmuş. Nasıl ağlıyor, geri dönüp alalım diye.resmen yalvarıyor. Allahım sabır dedim :) anlatıyırum yarın alırsın dyoru. Ödevimi yapmam lazımndiye ağlıyor.
Öğretmene söyledim bizim sitede oturan arkadaşıyla göndermsini.Nihayet aldık ondan eve girdik. Hemen yaptı.umarım hep böyle derslerini seversin.
Gündüz bir iş yapmadım. Kaç günün yoğunluğu ile dinlendim.
Sonra çıkmadan önce hayrına ebeveyn banyosunun lavabosunu tenizledim.yoksa ben temizlemesem eşim kolları sıvayacak
Okuldan gelince de oyunla geçti.
Marketten döner almıştım. Eşim dürüm yap dedi.onu hazırladım. Salata yaptım.
Çorba vardı.
Masa hazırlayacağım. Anne amuda kalkacağım yanımda dur. 30 defa yaptı. Sonunda yeter dedim.
Yemekleri halledeceğim.acıktık diyorum. Ben acıkmadım diyor. Kahvaltıda az yedirdim okulda yesin diye yememiş. Hala aç değilim diyor.

Burayı mümkün olduğunca okuyorum sessiz takipçilerdenim Hepimiz o kadar aynıyız ki. Sen ben o biz hepimiz biriz aslında. Çabalarımız mutluluğumuz hüznümüz endişemiz anneliğimiz. Kadın olmak gerçekten zor. Aynı anda evlat anne eş abla kardeş her şey olmaya çalışırken kendimizi unutuyoruz. Yeni yıl umarım bize sağlıkla huzurla mutlulukla gelir. Bu güzel grubun kadınları hepinizi yürekten öperim.

Günaydınlar herkese.. Hayırlı sabahlar hayırlı günler diliyorum..
Yine bir perşembe gününe daha gelmişiz..
Ömrümüz bir su misali akıp geçiyor
Günler, haftalar aylar derken bir sene daha bitmek üzere..
Rabbim gelecek olan 2024 senesini bundan önceki senelerden hayırlı ve iyi etsin inşallah..
Önce sağlık sonra huzur sonra da bereket versin evlerimize inşallah..

Kocamannn Aminnn

Günaydınn
Yatakdan kazındım desem yeri kalkarken.
Sabah sabah pancake yaptim kalıplarla kestim falan neyse yedide içim rahat etti.

Annem geldi dün saat 17.00 gibi babam yine bildiginiz gibi bana tavuk kizartin, peynire kadar bildigin siparis veriyor hastaneye.
Sekeri 500ün uzerindeymis
Artık o tüp havada nefesini acmiyormus baska tedavi uygulayacaklarmıs..
Dün doktor cigeri kötü demiş.
Ee eve alinanda yetersiz gelecek ozaman.
Kardesim dün karsida okadar ugrasmis ki o da 5 civari geldi eve ki sabah 10da evden cikmisti.
Verilen adresteki yerden tasinmis baska yere.
Sadece tüp degil elekt. Mak. Var asiri ağır bisi
Hepimiz perişan
Yine dün yesinler diye (hemde anneme koyarim dedim yer orda) dereotlu kurabiye ve elmalı kurabiye yaptım.
Aksamda kardesime yemek verdim kurabiye ıhlamur falan.
Esime siparis gectim bimden ama reyonlarina kadar anlattim telefonda, arayıpta bulayım yok.
Tek tek reyonları tarif edip aldırabildim ancak.
Kizla cikamıyorum hasta diye
Yine kendime cokca kuvvet sabır diledigim günlerden..

Aksam oglan gelecek
Tavuk şiş-patates, corba, pilav yapcam.
Kurabiyeler bitti.
Mozaik pasta yaparım, kestanede almis esim onu pisiririm.
Annemin eve bi bakıcam mutfakta bisiler varsa onlari yıkarım
Bi de babam binada yonetici onunla ugrasiyorum.
Merdivenciyi takip et para verilcekmis.
Asansörcu bekliyorum para verilcekmiş
Baska işim yok bnm zaten.
Cocuk hasta paçamda.
Bi de sabah arıyor bana ısıtıcı, sallama çay yollasana diyor.
Kardeşim işte, esimde gitti
Ben cocuklamı gidicem hiç bizide düşünmüyor.
Annem gelsin alsın dedim ben napabilirim kac parca olim daha bilmiyorum ki.
Çocuğa bakın diyemem kimseye bulaşır birine o vebale giremem.
Aksam yollicam napim annem gelmezse.
Esimle yollarım.

Günaydın

ufff şekeri 500 mü amcam ne yapmış öyle

Elektirikli taşınabilir oksijen konsantratörü var kocaman valiz büyüklüğünde ama ağır oluyor öyle birşeymi verdiler ? Onu ciğerin kapasitesini genişletmek için veriyorlar .Daha rahat nefes alsın diye
Hastanede tedavisi bitince evdede kullanabiliyorsunuz.Onlara rapor çıkartılıyordu.

Kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin

Çok teşekkür ederizNe güzel şeyler yazmışsınız öyle.Amin 2024 hepimizin için huzurlu mutlu sağlık dolu bir sene olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…