Selamm kızlar, iyi geceler
Bugün sabah 8 de öksürüğüne uyandım. Gece sizden sonra olmadı şükür. Yanında uyuya kalmışım en son. Sabah 8 de uyandım. Resmen kolumu elimi hissetmiyorum hareket ettiremiyordum. Artık onun yatağına ikimiz sığamıyoruz :) uyuşmuş elim kolum.
Isınmayı kaç gündür kapattım. Çünkü öksürüğünü artırıyor. Kısa kollu ile rahat duruyoruz uyuyoruz da. Hava zaten güzel.
Ablam da diyor sizin evin sıcaklığı mahvetti çocuğu. Bir de sizin dezenfektanlarınız diyor.
Sabah tekrar uyudum 9 da. 11 i geçiyordu uyandım.
Arkadaş koltuk yıkama makinamı getirecekti. Günlerdir diyor evde yer yok diye, bugün getir o zaman dedim. Ama Elayı aile hekimine götüreceğimi daha kahvaltı yapmadığımızı belirttim. Kızı okuldan alır gelirim dedi. Hasta Ela dedim. Olsun benimkisi de bayağıdır öksürüyor dedi.
Kahvaltı yaptık topla vs.doktora gitmemiz 3 ü buldu.dönerken Ela için adaçayı aldım.
Eve dönüyorum dedim arkadaşa saat 4 tü. O bizden önce gelmiş :)
Girdik eve mutfakta kahvaltı bulaşığı vardı.çünkü bulaşık mk çalıştırmıştım. Wc ve lavaboyu gitmeden yıkadım.
Oturduk birer nescafe içtik.Baktım diğer kız okuldan geliyor ona dedi yedirenk teyzendeyim buraya gel. Normalde o gelince giderdi eve. Gitmeyince giriştim bulaşık mk boşalttım. Bulaşık yerleştirdim. Çocuklar oynadı. Arkadaş Elaya kemik sulu etli çorba getirmiş. Sağolsun.Bize ne yapsam diyorken, eşim aradı. Kıza yemek varsa bize boşver, hazırla kahvaltı yapalım dedi.
Zaten vakit de kalmamıştı
Evde çocuk odası ve oturma oda fena talan edilmişti
Neyseki saat 18 de arkadaş kalktı. Giderken de dağınıklığı toplamaya başladı. Birlikte topladık şükür yoksa beynim dönmüştü o an.
Onlar gidince Elaya yemek yedirdim.
Eşim gelmeden de kışlık melemen çıkarttım. Sigara böreği çıkarttım kızarttım. Şipşak.
Öyle atlattık.