Küçük Düşün Büyük Olsun!

zatürre üstüne birde sigara içmeye devam ediyo demek nasıl iyileşecekse .Kardeşin annenle dönüşümlü kalsın canım en azından hafta içi annen hafta sonu kardeşin olacak şekilde o kadınında düzgün uykuya dinlenmeye ihtiyacı var.Annem üç buçuk ay hastanede yatmıştı .Daha çok babam kalıyordu ben kalıyordum arada erkek kardeşimi çağırıyorduk.Hafta sonu kardeşim annemin yanındayken babamda evde banyosunu yapıyordu bir rahat nefes alıyordu

Benim emekliliğim geldi aslında baybi ama emekli olunca maaşlarımız yarı yarıya düşüyor
Vallahi en iyisini yapıyorsun Kızından hiç kısma ne güzel okulunu seviyorsa mutluysa devam etsin yazın bir sürü hobi evde durup ne yapacak

Bundan sonra bende öyle olmak istiyorum .Gelsin kargolar gelsin çeyrekler .Ne için çalışıyoruz birazda mükafatını görelim.

Oturduğumuz ev 2+1 sığmakta zorlanıyoruz birde kirada 3+1 var .3+1 olan asansörsüz onu satalım yeni bir 3+1 alalım geniş evde oturalım 2+1 ide kiraya verelim diyor .Bana evler gösteriyor şu kadar fiyatı diyor ama ben artık bıktım kredi ödemekten .Yeter yani.

Kendi ödeyecekse kendi buyursun beni katmasın .Evde de yardımcı değil zaten birazda kendimi düşüneyim .Altın almak seyahatlere çıkmak kendim için bol alışveriş yapmak arada bir temizlik için yardımcı almak istiyorum

Birde şöyle bir fikri var kafasında .Evi satalım ya da kredi çekelim kamyon alayım marketlere mal taşıyayım şimdiki işi bırakayım o işi yapayım sen emekli ol evde dur diyor.Ona güvenip işi bırakmamı istiyor sanki çok güvenilecek maddi manevi beni taşıyacak bir insanmış gibi.Kamyon bozulacak sigortası muayenesi bilmem neyi bir sürü masrafı çıkacak benden para isteyecek

Bazen ev işine yardım etmediği için hem erkek hem kadın gibi olduğumdan, kadın olduğumu anlayayım ,iş olayını yarıya düşüreyim ,sadece evde kalayım ,ev işi yapayım kafama göre takılayım hem evde hem işte yorulmayayım diye emeklimi olsam artık diyorum

Son düzenleme:
Annenden Allah razı olsun yiğenine çok geçmiş olsun nasipse bende bugün altın almak istiyorum

hayırlı cumalar

Şimdi okudum çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Tüm hastalara şifa diliyorum

Rabbim sağlık versin sağlık olmayınca gerisi boş gerçekten birazda canımızın kıymetini bilelim

Marketi eşin ödüyordu sanırım tatilide omu ödüyordu senmi ödüyordun

Boşver düzenini bozma işine gelmiyorsa o gitsin .Geçenlerde merkeze doktora gittiğinde sizide çağırmıştı yemek falan yemiştiniz doğumgününde çanta falan almıştı diye hatırlıyorum benimki kadar cimri değil sanırım al kartını ye .Sen yemezsen başkasına yedirecek annesine dyson alıyor sağa sola harcayacak

Amin Allah kolaylık versin

market zaten çok tutuyor bir gidiyorsun birkaç parça şey alıyorsun dünya para pazar parası ile market parası eşit olmuyor pazara en fazla 500 verirsin markette o rakamı bir seferde harcarsın eti falan saymıyorum bile

Cok gecmis olsun cnm

Bugun okadar zorlandim ki oturdum agladım artık.
Halam gelcekti güya gelmedi.
Ki en guvendiklerimdendir.
Ben ondan bisi istemiyorum kizin yaninda dursa yeterdi bana.
Ki hic bir isi yok kizi var evde yapiyo isi gücü torun falanda bakmıyor.
Cok ama cok zoruma gitti
Zaten kimsemiz yok babam ve halam.
Anne tarafimdan kimseye soylemedim dayim falan bilse gelir ama ne bilim halam yani tek kardesi babam..
Bugunu asla ama asla unutmicam.
Hala aglıyorum.

Babama esofman almam lazimdi anneminkileri yolladim gunduz dusunun okadqr zor durumda kaldim(esim ve kardesiminkiler dar geliyor)
Aksamda hava asiri esiyordu kardesim dedi abla cocukda hasta olursa napcan hemen gidin gelin biz oyalariz dedi (avm girince cok aglicakti cikarken zaten 15dk durduk avm de hemen buldum aldim)
Ordan hastaneye gec arabayi park et annemi bul et tabi yarim saatden fazla oyalandik kizin çisi gelmis tek yapamiyor utaniyor ozellikle erkeklerden babasina bile sakın gelme diyor yaparken tuvalete ya da lazimligina.
Kardesimler var diye yapmamis tutmaya calismis.
Kardesim üzülmüş yani o durumda öyle olmasina. Utanmış gidin demiş
Abla bırak yapma hicbisi dedi o da kızdı bana.
Napim dedim siz becerip alamıyorsunuz annememi yüklenicez hep kadin nereye yetissin. Zaten gözleri yüzü hic iyi degildi.
Halam gelseydi kizla dursaydi ben hepsini hallederdim.
Hem agliyorum hem annemin mutfak dolabini siliyorum.
Ama bugüne tarih attım asla unutmicam
Pazartesi biyopsi alınıp pet cekilcekmis sonrasinda.
Allahım bana güc kuvvet ver hasta olmim diye dua ediyorum ağlarkende.
Kimseye minnet etmek istemiyorum en yakınım bunu yaptı bana elalemden daha medet ummam.
Ya hep birlikde hasta olur yatarız ya da kalan sağlar isine bakar.
Ama cok ruzgar yedim hemen ilac ictim.
Ihlamur icip portakal yiyip yatıcam.
Hasta olmamam lazim. Gerekirse vitamin serum alırım neyse artık.
Boynumda iyi değil.
Kardesime dedim yarin sen gidiyorsun annem dinleniyor hic ık mık yok.
Annemde hasta olursa naparız.
Ben kac parcaya bölinim.
Babam ariyor görüntülü hava maskesi yüzünde aglıyor.
Ben ona teselli veriyorum.
Burda cocuk pacamda
Allahım güç kuvvet ver.

Son düzenleme:
Birde hastane yemegi yemiyor 2dir benden yemek istiyor.
yani hazırda alır ama ozellikle benden istiyor bilmiyorum niye.
Dün sote yollamistim.
bugunde tavuk ızgara istemis yaptım
salata yaptım yanina limonuna yagına kadar koydum.
ekmeginide aldım giderken.
Üstune basinada aldım.
kirlilerini bekliyorum yıkanıyor kurutmam lazim sabaha kadar yarın onlarıda yollicam.
Yemek ister yine sor ona göre yapim dedim.
Oglaninkiler kuruyor ütülicem onları.
Kafam okadar dalgin ki düşünün kargomu oglanin yurda siparis vermişim.

Adresi bile degistirmemis takip etmemisim.
Yurtdan ariyorlar kargonuz varmiydi diye.
Allah banada akıl versin insallah.

Allah hem ferahlık versin hem kolaylık canım.insanin yuüregide aklida hastanede oluyor.iyiki senin gibi bir kızı var.kardes akraba en çok böyle zamanlarda lazım hastanede ihtiyaç olduğunda kardeşin dursun canım annen çocuğa bakar sen alırsın ya da annen durursada ihtiyaclari kardeşin alsın bu soğuklarda kizida çıkarıp üşütme .ben birtek şey anlamadım halan kizina bakmayimi kabul etmedi yoksa hastanede kalacağını düşündü onumu istemedi

Canım benim ya kıyamam ağlamayın bu günler geçecek Allah'ın izniyle. Baban sert mizacli ama duygusalmis ağladı deyince üzüldüm

Kızının elinden başka.ilgi alaka görmek onuda mutlu eder. hem daha şifalı olur senin yaptığın çorba.Rabbim şifa versin iyi olsun inşallah

Ben kizima bak falan demedim.
Halamın haberi yoktu ben dün aksam arayıp haber verdim zaten 2 kardesler Allah korusun bisi olsa hani niye soylemediniz demesin.
Kızım ben yarın gelirim haftasonuda kalirim hastanede falan dedi
Kendi dedi ben asla gel demedim zaten hastaneye almıyorlar hala ben sadece babamın durumu bu haberin olsun diye aradım dedim.
Ama bekledim acikcasi
Normalde gezmeye gelir gunlerce kalır
Aramizda gayet iyidir annemlerke falanda iyi yani.
Hastanede de bırakmazdık (babam istemez sanmam) en azinda surda 2-3 yanimizda basimizda olsaydı.
Kardesim cahil cocuk bekar bisi bilmez anlamaz bak kombi kisilcak onu bile bilmez hep annem halleder ne nerde bilmez
Bana soruyor erkek bekar annemde hep evde peslerindeydi kadin eli yani
Ben yetisemiyorum 2 ev hemde hastane.
Bak annemde becerip babama bisi alamaz babam hep bana aldirir.
Karti verir bana sort al bana pijama al.
Hatta aglarken aklima geldi daha 2 hafta önce bana babam dediki esimde vardı.
Bana pijama al hic kenarda yok pijamam hastalik olur bisi olur alın dursun dedi.
Bizde ya sanki bizim varda falan dedik esimle güldük
1000 dolarda para koymus (hic öyle huylari yoktur) bana bisi olursa demis anneme koyarken.
Annemde icinemi dogmustu acaba diyor.
Kizima düşkündü.
1 gün gormese gelip sorardı görüntülüde onun icin aradı kesin.
Biz az kizsak bize kizardı demeyin benim kızıma bisi diye.
Bilmiyorum kötude rüya gordum anlatmıcam yinede ne olursa olsun ki anlasamayız pek baba iste..
Ama zor bir baba annemede bisi olursa diye cok korkuyorum.

Son düzenleme:
Kızının elinden başka.ilgi alaka görmek onuda mutlu eder. hem daha şifalı olur senin yaptığın çorba.Rabbim şifa versin iyi olsun inşallah
Valla ben hic of diyerek yapmıyorum Allah biliyor
Anneme surekli diyorum sanada bisiler yapim
Ki dün börek actim hemde elimde sırf annem seviyor diye.
Babam seviyo diye sade kek yaptım o sade sever.
Hastalik bu yani nekadar babamla anlasamasakta önce ben kosarim önce benim icim yanar.
Simdi istese simdide alir götürürüm.
Ama elimden baska bise gelmiyor caresizlik zor.

Hastaneden arayıp torununu görünce duygusallasti demekki kolay değil.İyi düşün iyi olsun bol bol dua edelim Halan konusunda bekle derim belki birşey çıktı gelememiştir. Bence bu gibi durumlarda açık konusmak lazım madem yakin hissediyorsunuz hala birkaç gün bizde kal ya da kardeşimin yanında diye. Bazen bizim düşündüğümüzü onlar düsünemiyor ya da ne kadar zorlandığımızi . Eğer yok derse o zaman kararını verirsin. Kabul etmese de canını sıkma annen kardeşin eşin var dönüsümlu bir şekilde halledersiniz senin sıkıntın kızın. Ona gözkulak olacak biri olduktan sonra halledersiniz .

Seni en iyi ben anlarım.Çok hastanede kaldık annem çok hastanede kaldı üç parçaya beş parçaya bölünüyorsun .Kendi evin hastane vb .mekik dokuyorsun.Anne baba gibisi varmı bize birşey olsa yine onlar koşar onlara birşey olsa yine biz aynı şekilde .et tırnaktan ayrılırmi.iyiki senin gibi hayırlı evlatları var .sen elinden geleni fazlasiyla yapıyorsun sende çok üzülme senin kuvvetli olman lazım üzülüp bağışıklığın dusmesin hasta olma sonra .Dediğim gibi kardeşinden destek al eşinden destek al aman o yapamaz aman o halledemez deme koca adamlar iş başa düştü mü herşey yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…