Küçük Düşün Büyük Olsun!

Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürküm olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Nasıl güzel bir yağmur yagdı az önce ama yağmuru seyretmekten unuttum dua etmeyi neyse bir daha ki sefer artık. Cumamız mübarek olsun kızlar. Bu gün yapıcak çok işim vardı ta ki büyük kızım home ofisim dedi ve bütün işlerim kaldı. Evi elektrikliye tutamadım ama çiceklerimi suladım çamaşırları makineye yerleştirdim hava durumuna göre çalıştırırım artık. Tavuk butu haşladım şehriye çorbası yaptım birde mücver yapıcam hazırladım buzdolabına koydum akşam üzeri kızartırım dolap yemek dolu ne ararsan var gibi kızlar diyet yapınca ben de yapıyorum ama çok az yiyorlar yemekleri hep kalıyor buzdolabı saklama kabı doldu. Markete gittim ekmek aldım şeker ve un da indirim vardı fotolarını çekip eşime attım 10 kilo un ve 5 kilo şeker asla taşıyamam eşim alıcak gelirken. Bir mesai haftası daha bitti ne çabuk bitiyor bu haftalar anlamıyorum.

Kızlar selam, iyi uykular
Sabah 6 da uyandım ve hala uyumadım yıkılmadım,ayaktayım.Son bir dokunuşla şurda iki kelam edeyim sonra uyuyayım dedim :)
Dün Elaya hediye funny mat boya yıka defteri ve boyama resimlerinden aldım.
Bu ara kağıt dayandıramıyorum. Çok resim yapıp boyuyor.gece boyunca resim yaptı ıslak mendille sildi tekrar yaptı.boyadı sildi tekrar boyadı.avm inanılmaz doluydu. Hediye trafiği.
Dün gece yatak odasında üç kişi yattık. Tabi gece Ela tarafından tekmeleri yedik. Kendi yatağında hiç öyle yatmaz. Yatağı geniş buluyor ondanmı bilemedim.
Sabah uyanınca yeniden uyuyamadım. Kalktım namaz. Sonra eşimi gönderdim. Kahvaltı istemedi.
Oturdum 1 saat alışveriş sitelerinde gezdim. Sonra kalk kızım kalk yığınla işin var dedim. Evin tozunu aldım.
Elayı uyandırdım. Jimnastiğe gittik. O içerideyken ben yürüyüş yaptım.
Koştur koştur eve döndük. Sonra hazırladık okulun yolunu tuttuk.
Okula bıraktım arkadaş çağırmıştı. 2 haftayı geçti görüşememiştik. Ona uğradım.
Doğum gününe ona da gel dedim. Çünkü siteden arkadaşları çağırmayacaktım.yardım edecek oldular, davet ettim. İkisini çağırınca onu da çağırdım.
Sonra eşime de dedim doğum günü yapayım dedim herkesin gelesi tuttu teyzeyi de çağır en iyisi dedim
Bir an önce yapayım da en iyisi birkaç kişi daha eklenmesin
Şaka bir yana bugün davet edeceklerime haber verdim. Hepsi de seve seve geliriz dediler. Elayı seviyor sınıfta çoğu arkadaşı ve anneleri.öğretmeninin de sağ kolu zaten.Diğer sınıftan getir götür işlerine Ela bakıyor.
Neyse arkadaşta oturduk biraz. 1 saat kala eve geçtim.
Dün balık almıştım onu temizledim. Eşim aklıma şüphe düşürmüştü balık bayat zehirler diye.İçim rahat etmedi.
Annemi aradım sordum teyzeyi arafım sordum. Yapsammı yapmasammı. Derken eşim boşver kahvaltı çıkar ben o balıktan şüphelendim. Hastane hastanr gezmeyelim dedi. İndik elayla bahçede kedilere verdik afiyet olsun :)
Yarın da arkadaşın kızının doğum günü var ona gideceğim. Pazar günü inşallah dinleneceğim.

Allah kabul etsin Mekanı cennett olsun

Günoo
Dün gelemedim
T Tutunamayanlar777 Cennetmeyvesii ögretmenler gününüz kutlu olsun
Ve daha aklıma gelmeyen etiketleyemediğim nice arkadaslarımın
Alya da bana resim yapmıs,ilk ögretmen annedir .Kutlu olsun gününüz yazmıs ogrrtmeniBen tabi hüngür sakır
Normalde ben Alyanun yanında alkoll almam evde.
O uyuyunca hep.
Dün aksm kızılck serbo izlerken azcık pembe sarabım vardı.
Keyif yaptm
Anne o ne dedi
Bitki cayı evladım dedim fkfkmf
Ben icmem diyo cjfmcjck

Gunays
Dün öglen kızla konustum bak seni avm goturcem ama orda aglamak yok herseyi istemek yok bugun avm arkadaşı olcaz seninle vs vs kime diyon yani
Dolmusla gittik( cok uzak degil ama yurumezdi arabasiylada ugrasmak istemedim) bi de hastane kabul gunumuydu neydi teyzeler doluydu hepsi hastaneden dönüyorlarmis.
Dert anlatiyolar ben bir yandan evet teyzecim gecmis olsun teyzecim bir yandan kızı tutuyorum :)
Inerkende teyzelerle indik.
Duaları kaptim kizima dua ettiler bi ton.
Avm yururkende yol sohbeti teyzeye denk geldim.
Kiza diyor ki annen sana sarimsak assinda nazar degmesin.
Alyada bana bakiyo asicakmiyim diye
Koptuk.
Teyzeninde kolu kirikmis kaynamamis yine ameliyat olcakmis 1 kizi 1 oglu varmis (bu bilgiler nicun beynime yuklendi yaw)
Oyle avm ayrildik ondanda dualari topladım.
Ben sohbet etmim kimseyle derken sohbetler beni buluyo cekiyorum anacım.

Avm biraz olaylida olsa bitti dedigini almadim.
Kum havuzunda yarim saatle anlastik ondada miziga yattı ikna ettim.
Civil outleti vardi ucuzdu ordada oyuncak krizi yasadik almadan ciktim hic bisi.
Esim bizi almaya gelecekti Boynerde indirim gördüm.
Esimde tkm elbise ariyordu.
1 tkm elbise, 3 gomlek, kemer, 1 kanvas pant. 5bin tl aldik.
Pierre cardin hemde.
Bence fiyatlar gayet iyiydi.
Yine gömlek bakicaZ 2-3 tane daha o ara kız arabalara sardi baktirmadi.
Dedim sonra gelip bakarız yine.
1tkm elbise, 2-3 gömlek daha alsak yeter.
400tl ben avm harcadim.
130tl kizin oyuncak seysilerine gitti.
Mutfagada hali beğendim hali dedigim yolluk 350tl almadim ama.
Olcup bakıcam.
Bugunde dis rabdevumuZ var korkayrum ondan.

Çok teşekkür ederim canım

Harcamalara doyamiyordum.
Ebebekden pudra kokulu sprey siparisi verdim.
Kokusunu seviyordum sprey formu cikmis sevindim.
Kiza lcw indirimden kazak (ilk defa %40indirim cikti 300tl kazagı 167tl) aldim.

Migros yemekde indirim var.
Oglana yemek soyledim.
Haftaici okulda yiyor haftasonuda belli yerlerden ancak.
Karisik izgara tatlı falan soyledim.
2.indirim tanimlamis digeriylede vericem siparis.
Trenyol yemekde 30tl tanimlamisti yarinda onunla veririm.
Migros hemenden de su , cips, kola mozaik pasta supangle falan bisiler siparis verdim oglana.
online ders quiz vardi kahvaltiya bile inemedim dedi.
Bu hafta vizeleri basliyor.
Sen otur ders çalış dedim.
Haftaya kadar yeter onlar.
Kendi harcamiyor güya :) benim kart coşuyor

Esimin pant terzilikti o oraya gitti hamsi almis.
Onlari ayikladim fırında kizarticam.
Kendime ekmek yaptim yine 1 tepsi fırını acmisken.
Salata yaparim bi de tamam

Harcamalar nolcak böyle cok fazla taksitli alisveris oldu yine.
Tam bitirdik diyoruz yine baslıyor.
Esimin günde basladi orayada gidiyor para.
Harcamim almim diyorum olmuyor.
Ozellikle mutfak harcamamız arttı iyice sanki.
Surekli eksik birsey var.
Yumurta cok tuketmeye basladik asla dayanmıyor.
Onuda organik aliyorum pahalı.
Dün sebze aldim mesela meyve alincak.
Toz deterjanin sonu geldi yenisini almam lazim.
2 teneke yagim var 1 teneke daha alıp aticam kenara.
Böyle böyle kart cosuyor

Yiaaa yirimmm sevincini.

Tesekkur ederim bebisim ama öğretmen değilim ben okulda teknisyenim
Olsundu yinede kutlama yaptik çünküm dogum günümdü hem
Hediye ,pasta istemiom dedim kayinbabam sagolsun pasta almış buyukbasta benetton çanta almis nasıl kıymış paraya hayret hiçte tarzım değildi gittim avmye değiştirdim hemen
Babamda 5bin göndermiş sagolsun hemen 1gr altin ve kalanını karta yatircam uctu bu ay alez havlu hediyelik kahve fincanı carsaf falan indirimlere kandim cocuklara defactodaki indirimden pntolon corap kizin gratisi vs. Patladı kart yine eksik hiç bitmiyor

Ee o zaman doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara, sağlıklı mutlu yılların olsun

Aaa aynı yazmışız öğrenci öğretmen ilişkisini ancak okuyabildim geçmiş günleri.
Geçmiş olsun kuzuma. Acil şifalar.

İyi uykular,
Yağmur sesi ile uyandık ailecek. Diğerleri uyudu ben de ancak sizleri okuyabildim. İki gündür uykudan okuyamıyordum. Bu gece yazamadım da, Ela uyuyunca film izledik.
Yatar yatmaz bayılmışım.
Bugün kalk kahvaltı yap saat 1 de evden çıktık arkadaşım kızının doğum gününe gittik Elayla ben.Eşim arabayı komple bakıma verdi, taksiyle geçtik arkadaşa.
Arkadaş doğum günleri çakışmasın demişti.
Dün yine dedi Elanın doğum günü cupcakelerini ben yaparım diye sağolsun.
İkimizin ortak arkadaşı var onu da davet etmişti. ( 3 kalben anneyiz)
Aslında diğer arkadaşı çağırmayacaktım doğum gününe, biliyorsunuz liste gittikçe kabarıyor.
Arkadaş dedimi, uzun zamandır görüşemedik, haftaya da Elanın doğum gününde buluşuruz. Diğer arkadaş aaa doğum günümü yapıyorsun dedi. evet bir aksilik olmazsa dedim. Davet ettim :)
Tabi arkadaşın çağırmayacağımdan haberi yoktu
Tabiki diğer arkadaşım da sevdiğim arkadaşım eşlerle birlikte ailecek görüşüyoruz o arkadaşımla. Ama liste baştan sadece sınıflaydı biliyorsunuz.
Evde eşimle konuşuyoruz. Teyzeyi çağırmayla ilgili, Ela hayır sadece arkadaşlarım gelsin teyze gelmesin dedi.
Ama artık ona da ayıp olmasın.
Akşam otururken, çocuklara vereceğim hediyeye ek sipariş oluşturdum. Sayı arttı elimdekiler yetmeyecek.

Son düzenleme:
Namazı bekledim sabah ettim. Zaten bölük bölük uyumasam olmaz.
Kara kara da düşündüm, yaptığım menüye ekmi yapsam yetermi kalabalığa diye.
Hiç yapmadım evde kalabalık doğum günü tecrübesizim kusura bakmayın kızlar, anlatıyorum, size danışıyorum.
İki çeşit börek ( yaptım buzluğa attım)
poğaça ( yaptım)
sarma ( arkadaşla saracağız)
bonibonlu kurabiye ( komşum yapacak)
Tuzlu kurabiye yapacağım
Havuç topları yapacağım
Cupcake ( arkadaş yapacak)
Kısır ve salata ( diğer bloktaki arkadaş yapacak)
Mercimek köftesi de mi yapsam dedim
Hem fikir verin, hem size liste olsun lazım olursa diye yazdım
Daha da yakın zamanda yapmam doğum günü, başım çatladı ya
Ela 7 yaş planını yaparken seneye yok dedim.
Bugün uyku öncesi diyor; 7 yaş doğum günü yapmayacağuz ya 8 yaş doğum günümde şöyle şöyle yapalım
Allahımm büyüdükçe bu doğum günü istekleri daha artıyormuş onu anladım.püüüfff
Dün arkadaş oturmaya çağırdı.gitmedim.
Yarın da çocuklara slime yapımına gideceklermiş. Ela çok seviyor ama gelmeyeceğim dedim.
Dinlenmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Nice mutlu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…