- 9 Nisan 2018
- 1.390
- 3.759
Cennetmeyvesii nice mutlu yıllara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimCennetmeyvesii nice mutlu yıllara
Tesekkür ederimHayirli olsun canim gozun aydin
Tesekkur ederim canim
Canim sana yazicam hep bende firsat bulamadim .Selam kızlar.. Herkese hayırlı haftalar.. Umarım herkesler iyidir..
Günlerim çok hızlı dolu yoğun geçmekte.. Zaman su misali.. Ne ara pazartesi ne ara hafta sonu geliyor inanın bilmiyorum.. Sene sonu işler yoğun , ev deseniz öyle.. Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil..
Thewitcher nice mutlu yıllara
Tesekkur ederim bacimlarCennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun canım kutlayacak nice güzel yaşların olsun.
citl çok sevindim canım araba kullanmaya başladığını buradan paylaşmaya az kaldı.
Bende oglanin odasina actim çamaşırligi iyi oldu böyleNasıl bir hafta sonu geçirdim dedim dün akşam oturduğumda, hafta sonu çocukluk arkadaşım adaşım geldi kaç yıl sonra buluştuk onunla sevdiğim biri dışarıda buluşalım dedi onlar başka bir ilçede oturuyor, asla kabul edemem dedim evimde ağırlamak istiyorum deyince geldiler. Çok güzel zaman geçirdim ama onlar gelmeden akşam yemeklerini hallettim yemeğe misafirim vardı. Onlar gitti yağmur yağıyor eşime dedim hadi pazara gidiyoruz misafirler gelicek dedi evde kızlar var onlar karşılar dedim ona zor geliyor pazara gitmek neyse gittik ama pazarda doğru düzgün birşey yok Antalyadan mal gelmedi diyor pazarcılar artık acilleri aldık eve geldik yemekler hazırdı sofrayı düzenledik yedik misafirlerimle güzel geçti. Ertesi gün kızlarla güzel bir kahvaltı yapalım dedim eşime fırından hamur işleri aldık kızlar yemedi biz yedik sonra dışarı çıkalım dedik dağın tepesinde bir kafe var orayı istediler gittik ama donduk evde ki kahvaltıda ki simite-bayoza hayır diyen bizim kızlar orada gözleme istediler bizde yedik ama ne soğuktu eve geldik ütü yap, banyo havlularını değiştir çamaşır as topla nasıl yorulduğumu oturunca anladım. Bu gün ev kırklandı ama yarın devam edicem çok yoruldum sabah nevresim değiştirdim çamaşırlar yıkanıcak ama hava yağmurlu peteklerin üzerine koyuyorum telde biraz havalandırıp öyle kurutuyorum hepsini akşama yemek çok dolap dolu kazancım o oldu.
Ay inş ablacımCennetmeyvesii doğum günün kutlu olsun canım kutlayacak nice güzel yaşların olsun.
citl çok sevindim canım araba kullanmaya başladığını buradan paylaşmaya az kaldı.
Sorma canım telefonum çalındı 1 ay önce.. Yeni almıştımtelefon numaralarım hep gitti.senin kide gitti.Canim sana yazicam hep bende firsat bulamadim .
Amin beden yorgunlugu geciyor bir sekilde sağlık olsun napalım
Gecmis olsun canimSorma canım telefonum çalındı 1 ay önce.. Yeni almıştımtelefon numaralarım hep gitti.senin kide gitti.
üzüntüden vertigo da oldum.. anca anca kendime geliyorum.. baya stres üzüntüler yaşadım bu ara.. keyfim tadımda pek yok
Teşekkür ederim canım.. Sağolasın.. Senin de doğumgününmüş sanırım.. Okudum da yazamadım.. Doğum günün kutlu olsun nice musmutlu yaşlara.Gecmis olsun canim