Ev isi yılan hikayesine döndü vallaBi evle anlastık arabayı dedik en kötü galeriye vercez
Evin ortaklarından biri bayagı kallavi biri ama 2 milyon kadar vergi borcu cıktı adamın.Tapudan randevu alındı vergi borcunu kaldrmasını bekliyorz.
Saldık artık hayırlısı
El sıkısıldı baska ev de bakmadık valla
Doktorda bana degerleri iyi biz buna bakıyoruz demisti.tr_lelli lelli ben hic takilmiyorum ya buyume egrisini takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bizimkiler zayif ama buyume egrileri kendi icinde iyi .aksam yemeklerinde meyve yemek istiyormus valla yesin diyorum napim
Ben kullanıyorum canim ama etrafa sicramiyor iyi oluyor fırça ile ugrasmiyosunKızlar airfryere sprey yağdanlık kullanan varmı? Hep alsakmı diyoruz da etrafa sıçrıyormu sıkarken.
Ben fırça ile sürdüm hep yağı.fikriniz ne ?
Ben ve tüm arkadaşlarım spinal sezaryan olduk kalıcı hiç bir şey olmadı. İlk zamanlar bel ağrısı oldu o da ben ilk gün hareket etmeye çalıştığım yatıp dinlenmediğim için, arkadaşlarımın benim kadar da ağrısı olmadı.Selam herkese bişey danışmak istiyorum size sezeryanda genel yada spinal olan var mı
Spinal olup memnun olan yada benim ilki geneldi zordu ayılması acısı şimdikine spinal öneriyolar ama çok kötü şeyler duyuyorum kalıcı bel ve baş ağrısıyla ilgili
Fikirlerinize ihtiyacım var
Bayağı az yiyormuş,Doktorda bana degerleri iyi biz buna bakıyoruz demisti.
Ama uzuluyorum ben ya
Sabah mesela muz uzerine bal ve cekilmis ceviz doktum onu yedi sadece
Omlet, peynir hic birini yediremedim.
Alerji için önce dermotoloji bölümüne gideceksin bence, o sana kayıt açacak sonra alerji ve immünoloji doktoruna gideceksin.Selamm
Yeni hafta kocaman mutluluklar getirsin pozitif basliyorum haftaya puanım 9 :)
Aksam kız annemdeydi esimde mac izlicem dedi saat 7 falandi süpürdüm sildim evi.
Sabahta kapıları sildim.
Tavuk sote ve pilav yapıcam.
Pirasa var esim yemez kızda sadece havuclarini yiyor
Kendime glutensiz galeta yaptım.
Tuzlu kurabiye galeta severim en azindan ara öğün olur bana.
Valla gayet iyi gidiyorum.
Galetanin birazini cia ve keten tohumlu yaptim.
Eki Görüntüle 3325909
Ama cok guzel gorunmuyormu? Kiyır kıyır oldu.
Sabahta kahvaltimi yaptim omletli zeytinli salatalikli marullu falan.
Benim regl donemim yakın normalde siserdi karnım davul gibi ay o siskinlik gitti.
Karnım sismiyor bu bile benim için cok iyi bir durum.
Dahiliyeyede randevu aldim alerji yada immum bisi varmı o da kafamdan bi gitsin.
Tatlı cnm istemiyorda kendime bisi yapmazsam önden aciktigim an gozum doner yerim diye sabahtan ya da aksam yapıyorum.
Mercimek unu, karniyarik otu tozu ve sorgun unu siparis verdim.
Bi de karabugday unu.
Halkekmegin sarı paket unu asiri oneriliyor ondanda alicam.
Az az aldım ekmek denicem.
Ekmegi yaparsam gerisini hallederim.
Zaten ekmek aramayan biriyim ama buzlukda elimin altinda dursun istiyorum.
Krep falanda beni kotarır.
Iyiki o videolari izlemisim banada is çıkıyoroyalanıyorum.
Benim belden uyuşturdularSelam herkese bişey danışmak istiyorum size sezeryanda genel yada spinal olan var mı
Spinal olup memnun olan yada benim ilki geneldi zordu ayılması acısı şimdikine spinal öneriyolar ama çok kötü şeyler duyuyorum kalıcı bel ve baş ağrısıyla ilgili
Dahiliye açiyor gerek görürse (doktor derdinden anlarsa)Alerji için önce dermotoloji bölümüne gideceksin bence, o sana kayıt açacak sonra alerji ve immünoloji doktoruna gideceksin.
Ben yine üç aydır regl olmadım ama ne göğüs ağrısı ne şişkinlik yok.
Yavaş yavaş menopoza doğru yol alıyorum.
Ama tam kesilmediği için doktorlar menopoz değilsin diyor
Panik biriysen genel ol derim.Selam herkese bişey danışmak istiyorum size sezeryanda genel yada spinal olan var mı