- 8 Ocak 2015
- 6.036
- 18.994
selam kizlar okuyorum okuyorum ne yazcagimi unutuyorum bugun istanbula geldik gezmeye akvaryum,tema park derken guzel oldu
babyloading87 ev isiniz nasil gidiyor canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler niye bu kadar ağır yemek yeme derdinde anlamıyorum çoğu sebzeyi sevmiyor. Bana göre miiiiss gibi yemek sebze yemeği,salata çeşitleriiSelam kızlar, beslenmeden konuşmuşsunuz bu aralar ben de düzen oluşturmaya çalışıyorum. eşim de ben de 3-4 kg vermek için biraz eikkat etmeye çalışıyoruz, ben ekmeği kestim ve dün pazara gidip bol sebze aldım, ama eşim pek dikkat etmiyor. Valla takilamam ben sana dedim, biraz kendime göre birşeyler yapmaya çalışacağım napim ona göre gitsem sürekli ağır yemek, ne enerjim var ne de bu şekilde kilo veririm. Akşama karnıbahar soslar fırına atarım. Kızıma takviyeli yediriyorum ama, onun yemeği bol proteinli olmasına dikkat ediyorum.
Bakalım artık sonuç verir umarım.
Ben 30 yaşında evlenirim 35 yaşında da çocuk yaparım diyordum.30 yaşında evlendim, biraz rotarlı 38 yaşında anne oldum Şimdi 44 yaşındayım.Şu an olsa hayatta enerjim yetmezdi.Bu aralar ikinci çocuk fikri başladı bende, atanmam da bunda etkili oldu tabi. Ama yaş da 36 biraz da korkmuyor değilim. Kızım resmen her gün anne kardeş istiyorum diyor, offf kafam çok karışık
Yemedimi yemiyor, bizim şimdi asla tadına bile bakmıyor. İnsan bir parça alır yok ağzına koydurmuyor koymuyor.Hava nasil guzelmis ya
Saat 4 gibi sahile gittik.
1.5 saat kadar kız oynadı
Hafif serinlik cikinca çıktık bizde
Dedim heryer kalabalik zaten sahilde bayram kutlamalari vardi.
Canim ciger istiyordu dedim ciger alalım kizartir yeriz.
200tl ciger aldık yarım kilo
Manava ugradik roka, marul, pırasa, havuc, elma aldım.
1 lavasla bol roka ciger mis gibi gitti valla
1 kizartmalik daha bile kaldı
Kız yine bisi yemiyor
Ne kullanirsam kullanim sadece enerji yapıyor iştahını asla acmiyor usandım.
Ne istersede yapiyorum alıyorum yeterki yesin diye.
1 muz yedi onunla uyudu.
Nasıl yemeden bukadar enerjisi var onada şaşırıyorum.
Kac tane surup denedim, macun, karadut özü, cinko yok Allah yok.
D vit zaten evden asla eksik olmaz.
Artık yoruldum.
istiyor yaptiriyor ama yemiyor.
Sabah patates diye agladi yaptım 3-5 yedi birakti.
hüpperin kefirinden falan alıyoruz, ayran seviyor napim bogazindan bisi insin diye.
Yerken kabızlığı bile duzelmisti.
Artık bende napcamı şaşırdım.
Ben üzülüyorumYemedimi yemiyor, bizim şimdi asla tadına bile bakmıyor. İnsan bir parça alır yok ağzına koydurmuyor koymuyor.
Ve 20 kiloydu 19 kiloya düşmüş.
Az yeme çok hareket.
Bizim yapamadığımız şey
Benimkide öyleydi canim. Doktorum pesine düsme yemek konusunda dedi, gercekten artik ilgilenmegince yemege basladi. Kendi acikinca gelip istedi. Bazen iki gün az yiyor, 3cü gün onun yerine cok yiyor. Bide kresinde faydasi var diye düsünüyorum. Cocuklar yiyince oda yiyor..
Ben üzülüyorum
Okadar cabalıyorum olmuyor.
Kilo almıyor.
Ne derse yapıyorum yemiyor.
Cesit cesit yapıyorum yesin diye ziyan oluyor.
Ve susluyorum okadar.
Artık napcamı şaşırdım.
Ben bazen çok ısrar etmekle ve onu yemiyor bunu yapayım deyip yapmakla ve şekilden şekile girip yedirmekle hatamı yaptım diye düşünüyorum. Sonra yaa o zaman da aç kalacaktı ona vicdan yapacaktım diyorum..
Ben üzülüyorum
Okadar cabalıyorum olmuyor.
Kilo almıyor.
Ne derse yapıyorum yemiyor.
Cesit cesit yapıyorum yesin diye ziyan oluyor.
Ve susluyorum okadar.
Artık napcamı şaşırdım.
Saolasın cnmGeçmiş olsun
Bereketli olsun ablaBu ara çok yoğun geçiyor. Dün günüm vardı on beşgün sonra tekrar yeni meblağ ile başlayacağız 500 tlden iki hafta da bir toplanacağız son sıra bana çıktı hayırlısı artık. Misafirlerim için hazırladıklarımı beğendiler. Bir arkadaşım kendi yaptığı turşudan getirmiş ben turşuda sadece lahanalı,havuçlu olanı severim ve sadece küçük bir parça yerim tansiyondan dolayı ama arkadaşımın turşusu çok güzel değilmiş bu sefer evdekiler hiç beğenmedi içi yumuşamış dediler mecbur döktüm Allah affetsin. Dün birde yemekli misafirim vardı, ailece görüştüğümüzdü menüm tas kebabı, karnıyarık, mercimek çorbası, pirinç pilavı, salata,ayran ve kavundu. Zor yetiştirdim yemekleri neyse güzel geçti gündüz de-gece de. Dün de masraflı geçti bu günde daha masraflıydı iki gündür bin liraydı aştı harcamalarım hem de nakit. Bu gün kızlarımla gezdim, alışveriş yaptım birde yarım altın ve elli dolar aldım birikim için çok sevindim uzun zamandır birikim yapamıyordum yedibin altıyüz tuttu hepsi. Yemekler dünden var bu gün yemekler hazır, akşam yemeğe davet ettiğim aile gelirken bahçelerinden patlıcan, biber, bamya getirmişler keselerine bereket versin. Bamyaları temizleyip sularını süzdürüp dondurucuya koydum, iki patlıcanı da airfryde közleyip doğrayıp dondurucuya koydum. Dolmalık biberim vardı dolapta yarın pazara gideceğiz yeni sebze alırım diye onları temizleyip içlerini doldurup buzdolabına koydum temizlik yaptığım gün pişiririm onu rahat oluyor. Birde kızlarıma söylemiştim giymediklerinizi ayırın okulda ki öğrencilere vermek için iki koli birde poşet katladım yerleştirdim. Aldıkları deodarantlarıda koyucam fazla fazla alıyorlar, sonra da unutuyorlar neyse çocuklar sevinsin. daha ayakkabıları ve çantaları var onlarıda ayırmalarını söyledim ama bu gün yapmadılar. Hala çok yorgunum yarın ev işi yapmak istemiyorum bu gün evi yine süpürdüm.
Ev isi yılan hikayesine döndü vallaBi evle anlastık arabayı dedik en kötü galeriye vercezselam kizlar okuyorum okuyorum ne yazcagimi unutuyorum bugun istanbula geldik gezmeye akvaryum,tema park derken guzel oldu