Doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu yaşlara sevdiklerinle beraberBugun benim d.günüm
Eşim ata almış
Bizim kuyumcu yüzük cikarmis, gr, ceyrek falan verim demis d.günü hediyesi diyince
Esimde ata ver sen demis abi bu anı ölümsüzlestirsek falan mi d.günü hediyesi ata alıyosun diye takılmış
Saka maka 12.500tl baymış adam.
Sagolsun hic es geçmez alır mutlaka.
Istersen git kolye falan al yerine dedi.
Dedim kıyamam vallada
Gecen d.gunumde de ata almisti ozaman 8.500 falandı.
2 atam olmus oldu.
Böyle böyle olacak tekrar birikecek.
Seneye insallah arabanin taksiti mayısta bitiyor. (7 taksit kaldı azaldikca ben ferahlıyorum)
Haziranda yine köye gitme planımız var kurbanimizida orada keseriz.
Sonra ata almak her ay niyetim.
Tabi sartlar böyle devam ederse.
Esim özel sektörde malum her an hersey olabilir.
Sadece benim icimden geçen hayalim böyle.
Esimede dedim.
Alınca ödeniyor bir sekilde alıcaz.
Kıyafet fiyatlarından bu yıl haberim yok.Daha birşey almadım.kardeşim sağolsun veriyor. Mont da diğer kardeşim yeğenimin montunu verdi. Önceki montu da bu yıl iyi kötü idare eder. 3 tane montu oldu :) Gerçekten kıyafeti bir sezon giyiyorlar.Kıyafete o kadar para yağdırmaya hiç gerek yok diyeceğim ama maşallah fiyatlar el yakıyorCumamız mübarek olsun kızlar, günler nasıl da hızlı geçiyor. Ben günlerin hızına yetişemiyorum bir bakmışım pazartesi bir bakmışım cuma. Sabah sabah temizlik perileri sardı etrafımı hemen şampuanlı bir su yaptım camlara giriştim bitti şükür az bir yağmur yagınca camlar pert. Mutfak topladım kahvaltı sofrasını toplamadan bende yaptım kahvaltımı, dondurucuda iç hazırdı ıspanak-pırasa-havuç onu çıkarmıştım akşam sabahda bir börek hamuru tuttum böreğimi yaptım buzdolabına koydum yarın kahvaltıya pişiricem, aldığım kadayıf vardı hazır olanlardan onu da şerbetledim soğuyunca onu da dolaba koydum yemek sıkıntım yok dünden kalanlar bu gün fazlasıyla yeter. Mutfağı tekrar kırkladım attım kendimi dışarıya ekmek, çay aldım eve geldim. birkaç küçük çamaşır işim vardı sökük, pijama lastiği değiştirme onları yaptım. Bitki çayımı aldım size geldim. Eşimin yeğeninin çocuğunun doğum günü var hafta sonu eşimle ben katılmayacağız kızlar gidecek, hediye alalım diye dün eşimle lcw gittik o nasıl fiyat öyle sanki maviden hediye seçiyorum asla dedim ben bu fiyata hediye almam eşime söyledim alma bırak dedi ne yapıcaz nazenin dedi 200 tl koyar gönderirim kızlarla dedim. Makul fiyatlı olanlar da hediye olmaz çok kötüler içim fena oldu dün, ben çocuk kıyafeti hiç almıyorum yılda böyle bir iki doğum gününe davetli oluyoruz o zaman alırım ama fiyatlara inanamadım. Sonra gratise gittik kızların online siparişleri gelmiş kasa da bir kuyruk var yola kadar çıkmış kuyruğa girdim aldım artık. Eşim dün bana 10 gram bilezik aldı iki tane oldular çok mutlu oldum.
52 miii ben 54 olsam şükredeceğimSelam kızlar. İki gündür regl ağrısı mahfetti. Kızımı okula bırakmam dönmem işkence oldu resmen. Şükür iyiyim bugün. Dünya kadar çamaşır ve ütü var ama bugün yapabilir mıyım bilmiyorum. İlerleyen saatlerde bakarım. Dondurucuda içli köfte vardı kv yapmıştı kızım okuldan gelince 3 tane haslarim, yoğurt çorbası da varm yediririm bunları. Akşam da Allah büyük birşeyler bulurum. Eşimin maçı var, maç olduğu akşamlar ağır yemek yapma diye hep tembih ediyor hatta kahvaltılık olsa mutlu olur. Olmadı koyarım kahvaltılıklari. Kızıma göre yaparım birşey.
Artık kpss süreci de bittiğine göre kitap okumayı rutin hale getirebilirim. Okumak için aldığım kitaplarım vardı en az günde 1 saat okumaya ayiracagim, bunu da kızımın evde olduğu saatlerde yapmayı düşünüyorum. Ona da örnek olsun. Gerçi garibim iki yıldır anasını hep ders başında görüyorduonun dışında günlük göbek eritme hareketleri başlayacağım. Kilom şuan 54.4 gördü baskülde en azından 52 ye inmek ilk hedefim olsun. Bir ayda yavaş yavaş vermeye çalışacağım.
Geçen 2 kiloya yakın ıspanak almıştım. Birazını yemek yaptım.birazını da havuçla katıp börek yaptım buzluğaattım. Saplarını da ayırdım yemek yaparımDün ustayı da alıp yazlığa gittik neyse çok lavaboların kırılmasına yada mermerin ek olmasına gerek kalmadan halledicek bulaşık makinesi tesisatını da döşücek bize de bonus oldu yaparım ben deyince çok mutlu oldum. Orada eşimle onla kahve ikram ettim gofret bırakmıştım yazlıkta onu da ikram ettim bahçemizde mandalina ağacı var henüz olmamış ona ve kendimize az az topladım, nar ağacından da olgunlaşanları ona ve bize pay ettim birde balkabağı koydum ustaya teşekkür etti ben de kendi yetiştirdiğimiz bir ürünü ikram etmenin mutluluğunu yaşadım. Önce ustayı eve bıraktık sonra biz eve geçtik. Eşim küçük kızım pilatesteydi onu almaya gitti bende köfte-patates-biber kızarttım, salata-ayran yaptım birde kavun kestim geldiler. Yemekten sonra mutfak topladım kızartma olunca ne kadar dikkat edersem edeyim her yere sıçrıyor yağ neyse mutfagı misledim meyve koydum hepimize oturabildim.
Sabah herkes gidince ıspanak yıkadım ben kök kısmını ayrı pirinçli yapıyorum, yaprak kısımlarını bir havuç ve soğan ile kendi suyunda pişirdim. Markete gittim bulgur ve ekmek aldım alıcak daha var ama eşimle akşam üzeri gideriz taşımak sıkıntı oluyor. Oturdugumuz odanın ve kızların odasının tozunu aldım, koridorun ve mutfagın yerlerini sildim. Biraz hesap yapıcam bakalım önümüzde ki hafta alım yapmak istiyorum nasipse.
Başarılar canım inşallah geçersinKızlar günaydın
Bugün Ehliyet sınavım var bana dua edin de geceyi direksiyon
En son 11.500lerde geziyordu bu savas falan yükselmişNice yaşlara lellim, doğum günün kutlu olsun. Ayyy ata olmuş mu o kadar. Benim dünyadan haberim yok. Rabb'im bereketli kılsın birikimlerini:)
Canım doğum günün kutlu olsun, kutlayacak nice güzel yaşların olsun. Ata altın candır benim de en sevdiğimdir.Bugun benim d.günüm
Eşim ata almış
Bizim kuyumcu yüzük cikarmis, gr, ceyrek falan verim demis d.günü hediyesi diyince
Esimde ata ver sen demis abi bu anı ölümsüzlestirsek falan mi d.günü hediyesi ata alıyosun diye takılmış
Dedim kıyamam vallada
2 atam olmus oldu.
Seneye insallah arabanin taksiti mayısta bitiyor. (7 taksit kaldı azaldikca ben ferahlıyorum)
Esimede dedim.
Alınca ödeniyor bir sekilde alıcaz.
Canım hiç üzülme, bir şekilde geçiyorsun. Ben de ilk sınavda kalmıştım. Çok heyecan ve korku yapıyorım diye iki ilaç kullanmışlığım varKaldım maalesef
Dogum günün kutlu olsun canim mutlu yaslarBugun benim d.günüm
Eşim ata almış
Dedim kıyamam vallada
2 atam olmus oldu.
Esimede dedim.
Alınca ödeniyor bir sekilde alıcam