- 21 Ağustos 2015
- 31.356
- 95.057
- 37
Ayy tam cinnetlik.baby biz evi alirken 4-5 icin karar verdik nasip olmadi .en favorim tapuya giderken adam ben vazgectim dedi isten izin almistik ustune ay Allah sabir versin .bize hepsinden daha cok icimize sinen ev nasip oldu size de oyle olacak eminim
Bereketli olsunnnMutlu haftalar hanimlar
Maas yattı ve bitti
Kartlar ödendi.
Çeyrek günü için 2900tl Çeyrek aldım
4grda 1760tlden gr aldim.
Pazar parası ve harçlık ayırdım
Hesapta para kalmadi
Oyyy masallahSelammmm
Çok şükür keseyi gördük
1 tanesi tutmuş.
Haftaya çarşamba kalp atisini duymaya gideceğiz.İnşallah duyarız
Sagolasin canimBereketli olsunnn
Sağol canım amin inşallahOyyy masallahsaglkla gelsin insallh minik
Ya sormaCumamız mübarek olsun kızlar, günler nasıl da hızlı geçiyor. Ben günlerin hızına yetişemiyorum bir bakmışım pazartesi bir bakmışım cuma. Sabah sabah temizlik perileri sardı etrafımı hemen şampuanlı bir su yaptım camlara giriştim bitti şükür az bir yağmur yagınca camlar pert. Mutfak topladım kahvaltı sofrasını toplamadan bende yaptım kahvaltımı, dondurucuda iç hazırdı ıspanak-pırasa-havuç onu çıkarmıştım akşam sabahda bir börek hamuru tuttum böreğimi yaptım buzdolabına koydum yarın kahvaltıya pişiricem, aldığım kadayıf vardı hazır olanlardan onu da şerbetledim soğuyunca onu da dolaba koydum yemek sıkıntım yok dünden kalanlar bu gün fazlasıyla yeter. Mutfağı tekrar kırkladım attım kendimi dışarıya ekmek, çay aldım eve geldim. birkaç küçük çamaşır işim vardı sökük, pijama lastiği değiştirme onları yaptım. Bitki çayımı aldım size geldim. Eşimin yeğeninin çocuğunun doğum günü var hafta sonu eşimle ben katılmayacağız kızlar gidecek, hediye alalım diye dün eşimle lcw gittik o nasıl fiyat öyle sanki maviden hediye seçiyorum asla dedim ben bu fiyata hediye almam eşime söyledim alma bırak dedi ne yapıcaz nazenin dedi 200 tl koyar gönderirim kızlarla dedim. Makul fiyatlı olanlar da hediye olmaz çok kötüler içim fena oldu dün, ben çocuk kıyafeti hiç almıyorum yılda böyle bir iki doğum gününe davetli oluyoruz o zaman alırım ama fiyatlara inanamadım. Sonra gratise gittik kızların online siparişleri gelmiş kasa da bir kuyruk var yola kadar çıkmış kuyruğa girdim aldım artık. Eşim dün bana 10 gram bilezik aldı iki tane oldular çok mutlu oldum.
Nice güzel yıllaraaaa, doğum günün kutlu olsun canımBugun benim d.günüm
Eşim ata almış
Bizim kuyumcu yüzük cikarmis, gr, ceyrek falan verim demis d.günü hediyesi diyince
Esimde ata ver sen demis abi bu anı ölümsüzlestirsek falan mi d.günü hediyesi ata alıyosun diye takılmış
Saka maka 12.500tl baymış adam.
Sagolsun hic es geçmez alır mutlaka.
Istersen git kolye falan al yerine dedi.
Dedim kıyamam vallada
Gecen d.gunumde de ata almisti ozaman 8.500 falandı.
2 atam olmus oldu.
Böyle böyle olacak tekrar birikecek.
Seneye insallah arabanin taksiti mayısta bitiyor. (7 taksit kaldı azaldikca ben ferahlıyorum)
Haziranda yine köye gitme planımız var kurbanimizida orada keseriz.
Sonra ata almak her ay niyetim.
Tabi sartlar böyle devam ederse.
Esim özel sektörde malum her an hersey olabilir.
Sadece benim icimden geçen hayalim böyle.
Esimede dedim.
Alınca ödeniyor bir sekilde alıcaz.
Yaaa cok tesekkür ederimmNice güzel yıllaraaaa, doğum günün kutlu olsun canım
Doğum gününüz kutlu olsunBugun benim d.günüm
Eşim ata almış
Bizim kuyumcu yüzük cikarmis, gr, ceyrek falan verim demis d.günü hediyesi diyince
Esimde ata ver sen demis abi bu anı ölümsüzlestirsek falan mi d.günü hediyesi ata alıyosun diye takılmış
Saka maka 12.500tl baymış adam.
Sagolsun hic es geçmez alır mutlaka.
Istersen git kolye falan al yerine dedi.
Dedim kıyamam vallada
Gecen d.gunumde de ata almisti ozaman 8.500 falandı.
2 atam olmus oldu.
Böyle böyle olacak tekrar birikecek.
Seneye insallah arabanin taksiti mayısta bitiyor. (7 taksit kaldı azaldikca ben ferahlıyorum)
Haziranda yine köye gitme planımız var kurbanimizida orada keseriz.
Sonra ata almak her ay niyetim.
Tabi sartlar böyle devam ederse.
Esim özel sektörde malum her an hersey olabilir.
Sadece benim icimden geçen hayalim böyle.
Esimede dedim.
Alınca ödeniyor bir sekilde alıcaz.