Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm bacımlar
Mutfaktan cıkamayrummmm
Sabah canım karısık kızartma ıstedi,domates soslu falan.
Ama patatesleri alya yediğinden pek karısık olamadı
Sabah kızla biz kahvaltı ettik
Koci dısarı cıktı isi varmıs,vay dedim bende cıkcam
Attım kendimi o gelince avmye
Rosman,migros,bim hepsini gezdim
Bimden 3 lü kadeh aldım 65 tl tek kalmıs.
Karacada tek kadeh 99 ,iyi oldu.
Eve geldim pizza söylemisler.
Ben de ıspanak graten,mantı,bide lavas hamburger yaptm
Ac gelince ben
Sil süpür,Alyayı yıka.
Aksamı ettim

Selam
Kız hasta diye götürmedik ben bile son anda gidemicektim bas dönmesi geldi bi uykusuzdum dedim ben avm falan gezemicem.
Resmen arkada yatarak gittim.
Dolasirken açıldım biraz.
Ben gitmesem Erbaslar bot isini halledemezdi.
Neyse icine sinen bir model bulduk.
1.800telacık.
Suan 1 mont kaldi kart kesilince çünkü o da 2 bin tl falan.
Ordan yurda gectik.
Bi odayı kolaçan ettim.
Dolap icleri dagilmamis, nevresimini degistim bir de lavabosunu cifledim çıktım
Yarin odasi temizlencek zaten.
Yemek yedik sonra döndük artık Allah a emanet bıraktık.
Sabah cok kötüydüm ama yurudukce açıldım.
Oğlanın hırkası, perde toplama aparati falan bisiler unutmuşum.
Okadar unutkanim ki bu ara gidip bi test falan yaptircam.
Annem bi kapaklı kap vermisti oglan icine bisi koysun diye düşündüm dusundum bulamadım dedim oglana ben sana sorup derim.
Annem cekpas falan hazirlamisti merdivene kadın kac defa unutma dedi onlarıda unuttum.
Gercekten bilmiyorum unutuyorum ya.
Uykusuzum, hastayım bunlardan mı
Baska bisimi bilmiyorum.
Artık aklima geldigi an cantaya koycam ya da not yazicam.
Sonra yaparım diyince hatırlayamıyorum.

Canım bendeki o unutkanlık çocuktan sonra başlamıştı tam birşey yapacakken anneee anneee sesiyle sonra dönüp yapacağım şeyi unutuyordum. Hala da aynı
Alyoşu eylemektendir o unutkanlığın :)

Günaydın kızlar, sabah kızımı okula bıraktım. Gelip beyazları attım makinaya, onlar yıkanınca yatak odasını, kızımın odasını süpürüp sildim. Banyoyu temziledim. Çamaşırları astım, renklileri de attım yıkanıyor, şimdi kahvaltı yapacağım. Biraz dinlenip tuvalet ve mutfağı da halletmeye çalışacağım.

Bu gün günlerden temizlik, yaptım banyolar-lavabolar beni çok yoruyor, elektrikli süpürge ile koltukların üzerlerini altlarını da süpürdüm birde paspas attım tamam bittim dedim elektrikli süpürgenin toz haznesini boşalttım yıkadım balkona kurumaya bıraktım. Kızların kargoya iadeleri vardı onları verdim. Dışarı çıkmışken migrosa girdim baget tavuk aldım geldim onları ayrı ayrı poşetledim dondurucuya koydum. Kıymalı taze fasulye yemeği yaptım nasıl acıkmışım kendime kahvaltı hazırladım yedim. Bir makinede çamaşır hazırladım onlar yıkanıyor şimdi. Akşam üzeri eşim işten çıkınca pazara gideceğiz ayaklarım geri geri gidiyor hiç canım gitmek istemiyor ama mecbur gideceğiz.
Akşam bir aile dostumuzun bağ evi var ocakta kuru fasulye, mangal yapıcaz sizde gelin dediler zaten bana dağ-bayır olsun hazırım, tamam geliyoruz ama pilavı ben yapayım dedim ev sahibi ben yaparım dedi uğraşma dedim salatayı da yapıp getireyim dedim yok sadece pilav olsun dedi tamamdır dedim birde cola aldık giderken nasıl güzel bir akşam oldu semaverde çay demlendi akşamın o serin esintisinde çay keyfi harikaydı eve geldik ama ben mutluydum. Böyle bir kaç güzel dostumuz var ailece görüştüğümüz yetiyor bana Allah eksikliğimizi birbirimize göstermesin.

Yazlıkta da hafta sonu bir aileyi davet etmiştik mangal yaptık, çok güzel bir geceydi. Ama bayagı soguktu üşüdü kızlar battaniyelerin altındaydılar evin içinde dışarısı daha sıcaktı orda da kullanıdığımız çarşaf, havlu ne varsa yıkadım evin içinde ki çamaşır kurutmalığına serdik eşim kızlarla halıları toplamışlar. Bahçe de ağaçları suladık, buzdolabında ki yiyecekleri getirdik dondurucuyu ellemedim dursun dedim her sene dolap çalışıyor ordakileri de getirirsem burdaki dolaplara sığdıramıyorum lazım olanı gittikçe alırım dedim. Biraz hüzünlendim zor oluyor ordan ayrılmam eşim dedi oraya da doğalgaz gelicekmiş döşetiriz diyor yaz kış kalırız kızlar hep bizimle yaşamazlar diyor ben emekli olunca orada yaşayalım dedi olur dedim seviyorum oranın sakinliğini.
Kızlarla gratis yaptık eşim ödedi kasaya bile yanaşmadım.

Canım Allah kavuştursun oğluşunla.. Hayırlı uğurlu olsun yeni okul hayatı.. Rabbim derslerinde başarılar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…