- 21 Ağustos 2015
- 31.356
- 95.058
- 37
Saolasun kuzuCok gecmis olsun beybim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolasun kuzuCok gecmis olsun beybim
Benimkiler lcw den aldılar gecen hafta 600 tl ye ayakkabı.İyi geceler, iyi uykular :)
Sivrisinek dalmış ona uyandım. Elayı tırtıklamış. Raid taktım fişe. Banamısın demiyor bir yerini daha dişleyiverdi ne sivri sinekmiş ya. Yakalayamadım da. Bakalım tetikteyim :)
Bugün sabah arkadaşlar biz erken gideceğiz jimlastiğe sen de erken gel parktaoturur çay içer kahvaltı yaparız dediler. Erken çıktık. Ela kahvaltı yapmak istemedi. Salatalık havuç yerim dedi. Onları koydum. Yolda giderken yedi.simit aldım. Çocuklar parka daldı. Ara ara bir iki tıkıştırdık ağızlarına. Zaten okula da koymuştum kahvaltılık beslenme.
Jimlastiğe girdiler. Biz de oturduk.bir dahakine arkadaşla parkta yürüyüş yapmayı düşünüyoruz.çok iyi olacak benim için.
Okul saati geldi okula bıraktık.bizim bloktaki arkadaş kahveye gel dedi. Kahvemizi içtik.sonra eve geçtim. Yemek yedim.
Ela iki gündür pizza istiyor.şaşkınım. pizza yemiyordu. Ama sadece sucuklu peynirli olsunmuş. Okuldan alınca markete uğradım. Pizza malzemesi aldım.
Hamurunu yaptım. Birlikte pizza malzemesini koyduk.Bol malzemosss kaşar peyniri,sucuk,salam,yeşil biber,kırmızı biber,domates,mantar,yeşil zeytin,siyah zeytin,mısır,permasan peyniri.
Eşim geldi, gelir gelmez gerdi :) illaah yorum yapacak. Elanın yeni ayakkabı için küçültücü taban sormuştum.Geldi baktı ayakkabıya, neymişş ayakkabının kumaşı çok kötüymüş, böyle ayakkbıya o kadar para verilirmiymiş. Ya sana yorum yap demedim. O modeli istedi onu aldım dedim. Işıkları önde, gördüğü için daha hoşuna gitti. Yeğenime de yıllar önce almıştım. Hem skechers ın ve ne zaman alsam memnun kaldım. Allahım hala yorum yapıyor. Dünyaya yorum yapmaya gelmiş.en sonunda sesimi yükseltmek zorunda kaldım. Ela da beni destekliyor.geçti oturdu sustu sonunda.
Hiç sevdiğim sahne değil ama artık sıkıldım yorumlarından.
Herşey onun istediği gibi olacak değil ya.
Ben suan oglana bu mantikla gidiyorumda kız icin diyorum aman arta kalan parayla 2 kazak alırım diyorumBenimkiler lcw den aldılar gecen hafta 600 tl ye ayakkabı.
Dedim üzerine katar saglam bisey alırdım ben,sonra dedim giymicek olan paraya olcak.
Yapcak bisey yok robot degil cocuk bunlar.Ebeveyn gibi düsünmesini bekleyemeyiz sonucta.
Dırdırlarmasın fazla.
Ayakkabı kaiteli ve rahat giyeceği bir ayakkabı, ayağına vurmasın diye o kısımları yumuşacık yapılmış. Twinkle sparks modeli.Benimkiler lcw den aldılar gecen hafta 600 tl ye ayakkabı.
Dedim üzerine katar saglam bisey alırdım ben,sonra dedim giymicek olan paraya olcak.
Yapcak bisey yok robot degil cocuk bunlar.Ebeveyn gibi düsünmesini bekleyemeyiz sonucta.
Dırdırlarmasın fazla.
Demekki her evde adam eve gelmeyince yemek konusu rahat oluyormuşGünoo
Gelemeyrummm
Koci gündüzcü aksamları yemek derdimiz cok
Alyayla bana bakliyat sebze idare ediyorduk,pasam yemiyor illa et istiyor ugrastırıyor.
Allahtan bu hafta gececi.
Dün akms cupcake sözüm vardı onu tuttum yaptık beraber.
Kvdeme gitcek birazdan.
Ruyamda evi fareler basıyo
Tam kovalıyordum 5.30 da koci uyandrdı.
Bana pimpirik der kendi oldu pimpirik.
Annesine gitcek ya,sen Alyaya kahvaltı koy.
Orda cikolatalı ekmek yedirip durmasınlar cocıga dedi.
Can evimden vurdu gitti
Kalktım yumurtalı ekmek yaptm fırında.
Annemde olsa böyle bisey yok mesela.
Kahvaltısını ettirir.
Meyvesini yedirir,tek bi abır cubur yemeden bazen gelir cocık
Kendime de ögle yemegi hazırladım.
Dün arkadasla tost ayran yapalım dedik 240 tl 2 tost ayran.
Anamızın evinde de mozerallalı tost yiyoduk zaten dedim dkdjdnmdm
Ben ödedim odetmedim kıza.
180 aksam markette bıraktık.
Kargolara calıstık yine bu hafta
Kociye bi esofman takım aldım 320 tl ye .
Alın aldırın valla .
Fiyatına göre bayagı kaliteli.
Kendime pijama,kıza pijama,kendime su kuatranın allıkla ,nemlendiricisinden aldım.
Saca saca girdik aya yine.
tebrik ederim cok sevindimSelammmmm
Şuraya hamiş bir Beren bırakıyorum
Daha çok yeni 2 günde bir kan verip artışa bakıyoruz.
İnşallah keseyi görüp, kalp atışlarını da duymayı rabbim nasip eder.
Çok teşekkür ederimtebrik ederim cok sevindim
Canımmm kocaman bir masallah.Selammmmm
Ayyy tebrik ederim masallahSelammmmm
Teşekkür ederimAyyy tebrik ederim masallah
Sağol canimmm inşallah.Yok çok söylemiyorum .Canımmm kocaman bir masallah.
Lütfen etrafa hemen söyleme nazar degmesin.
Dinlen keyfine bak stressiz, bol neseli, rahat keyifli bir hamilelik diliyorum insAllah.
Lellim ya seni çok iyi anlıyorum. Biz kızımla bir gece ayrı kaldık.o da annemdeyken hemen dibinde evi olan kardeşimde kaldı. Gece tedirgin uyudum.Allah biran önce kavuştursun sizi.Toparlanamadık gitti.
Oglanada bulasmasin diye maximum bir efor sarfediyorum.
Kilo kilo mandalina aldik 3 gundur sabah aksam ye ye önünden eksik etmiyorum.
Kim bakar oralarda cocumaa
Vitamin veriyorum aksam.
Sabahda kaymak bal pekmez.
Uzağa gidince sizinkilerde anlarsınız beni
Ne giydi, ıslandı mı, yedi mi, uyandin mı? Bla bla..
Geldiginden beri bak yemeklerini yiceksin kuru degil corba falanda diye tembihlemekden cocuk daha gelmeyecek.
Çok çaktırmıyor ama zorlanıyor sanki alışacak bir şekilde.
Bugün dedim biraz daha ilac ıhlamur toparlanimde yarin erken cikariz giderken ugrarız avm dedim.
Oglana bot bakıyoruz hala esimede bisi bakmam lazim d.günü için hediye.
Oglanla dolasirken alırım.
Kizcagzım garip kaldı ona sıra gelemedi.
Aksam 3 sweat siparis verdim.
Pantolon bakıyorum simdide.
3 tanede pantolon alsam yeter.
Tayt alirim birazda kışlık.
Kulotlu corap, elbise, kazak ve bot alacagim.
Sirayla hallediyorum.
Sıra geldi kuzuma nihayet.
Cok minnoş ya onada kıyamiyorum hic hasta hala sesi degisik sabah kalkmis baba selaleye gidelim mi diyorum.
Yazın bittigini kabullenemeden yaz gelecek yine kızımada.
Eve kapanmak işine gelmedi köftenin.
Eve pilav, sote yapıyorum.
Annem oglana pirzola almış anane sponsorlu o bu ara.
Onada pirzola kizartiyorum 2 gundur.
Etçi tayfa
Gözünüz aydın canım, çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin.Selammmmm
Surekli yaninda olunca anlaşılmıyor ama gidince evden öküz oturuyor insanın böğrüne.Lellim ya seni çok iyi anlıyorum. Biz kızımla bir gece ayrı kaldık.o da annemdeyken hemen dibinde evi olan kardeşimde kaldı. Gece tedirgin uyudum.Allah biran önce kavuştursun sizi.