İyi geceler, iyi uykular :)
Sivrisinek dalmış ona uyandım. Elayı tırtıklamış. Raid taktım fişe. Banamısın demiyor bir yerini daha dişleyiverdi
ne sivri sinekmiş ya. Yakalayamadım da. Bakalım tetikteyim :)
Bugün sabah arkadaşlar biz erken gideceğiz jimlastiğe sen de erken gel parktaoturur çay içer kahvaltı yaparız dediler. Erken çıktık. Ela kahvaltı yapmak istemedi. Salatalık havuç yerim dedi. Onları koydum. Yolda giderken yedi.simit aldım. Çocuklar parka daldı. Ara ara bir iki tıkıştırdık ağızlarına. Zaten okula da koymuştum kahvaltılık beslenme.
Jimlastiğe girdiler. Biz de oturduk.bir dahakine arkadaşla parkta yürüyüş yapmayı düşünüyoruz.çok iyi olacak benim için.
Okul saati geldi okula bıraktık.bizim bloktaki arkadaş kahveye gel dedi. Kahvemizi içtik.sonra eve geçtim. Yemek yedim.
Ela iki gündür pizza istiyor.şaşkınım. pizza yemiyordu. Ama sadece sucuklu peynirli olsunmuş. Okuldan alınca markete uğradım. Pizza malzemesi aldım.
Hamurunu yaptım. Birlikte pizza malzemesini koyduk.Bol malzemosss
kaşar peyniri,sucuk,salam,yeşil biber,kırmızı biber,domates,mantar,yeşil zeytin,siyah zeytin,mısır,permasan peyniri.
Eşim geldi, gelir gelmez gerdi :) illaah yorum yapacak. Elanın yeni ayakkabı için küçültücü taban sormuştum.Geldi baktı ayakkabıya, neymişş ayakkabının kumaşı çok kötüymüş, böyle ayakkbıya o kadar para verilirmiymiş. Ya sana yorum yap demedim. O modeli istedi onu aldım dedim. Işıkları önde, gördüğü için daha hoşuna gitti. Yeğenime de yıllar önce almıştım. Hem skechers ın ve ne zaman alsam memnun kaldım. Allahım hala yorum yapıyor. Dünyaya yorum yapmaya gelmiş.en sonunda sesimi yükseltmek zorunda kaldım. Ela da beni destekliyor.geçti oturdu sustu sonunda.
Hiç sevdiğim sahne değil ama artık sıkıldım yorumlarından.
Herşey onun istediği gibi olacak değil ya.