Selam kızlar,
Bugün sabah da geç uyandım 10:30 da. Bu ilaçlar fena uyuttu. Bugün içmedim ilaç. Ama hem halsiz düştüm hem de genzim tıkandı.
Bugün okula poğaça götürülecekti. Hazır alır koyuveririm dedim. Ela da ordan x in annesi ( komşumu söylüyor :) arkadaşın çocuğu hasta okula göndermedi ) yapmamışmıdır o poğaça deyince içime sinmedi. Sıvadım kolları, annelik bunu gerektirirdi
yaptım mayalı poğaça. Salatalık ve meyve suyu da koydum. Tabi Ela ne yapmış. İki poğaçadan birer ısırık almış. Öğretmenine de koymuştum iki tane ona vermiş.
Doğum yapan veliye de sordum. Onun kızı bugün okula gitmeyecekmiş.
Kahvaltı da sadece sucuklu yumurta yapacaktım. İştahsız kızımın iştahı arttı. Sade o olmaz, normal kahvaltı yapalım dedi. Standart tabağını hazırladım. Zeytin,domates salatalık biber koydum peynir kızartmadım.
Erik suyu yapmıştım onu da koydum.
Kahvaltıdan sonra koştur koştur gittik okula.
Oradan aile hekimine geçtim. Eşim hastaneye git dedi. Gittim kbb doktoru doluydu. Çıktım. Diğer hastaneye git diyor eşim. Valla gidecek halim yok dedim. Geldim markete uğradım,eve girdim evde az oturup kahve içtim. Eve giriştim. Çamaşır at topla deşir :) Poğaça var diye akşama kısır ve tavuklu makarna salatası yapayım dedim. Eşimin doğum gününe de birşey yapamamıştım pasta alırım dedim. Çayla yeriz.
Elayı almaya gittim. Sen unut dönüşte pasta almayı
kafa iyice gitmiş.
Oturdum pasta baktım yemek sepetinden. Elaya çorba yaptım. Balık çıkartmıştım buzluktan onu yapmadım. Valla yemek yetiştirecek ne zamanım vardı ne de halim. Ela sadece çorba yemek istedi. Balığı yarın yaparım.bize kısır ve makarna salatası yaptım.
Eşim gelince sürpriz yaptık pasta mumla karşıladık onu.
Şimdiden yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum püüüff. Bu yemek işi çok yorucu ve sıkıcı. Çorbam var bişeyler düşüneceğim.
Günlük yemek planlarınızı yazın kızlar. Fikir olsun.