- 10 Aralık 2010
- 6.549
- 9.415
Ben bugün salonu oturma odası tuvalet banyo hallettimcitl benimde tuller koltuklar hepsi yikanxak silincek galiba ev ilk defa bu haldedir
Yani hic tullerin bukadar uzun yikanmadigi olmamistir.
Yetişemiyorum oglani yerlestirim baslicam bir yerden.
İki oda camı var.
Mutfak dolapları duvarı silinecek
Katlanacak çamasır var birde
Perdeler yıkandı şükür valla bende Bayadır yıkamıyordum yalan yok eşim değmiyoki
Ev süpürge gördü batmıs ev
Valla zor abla kolay değilberen_naz canım geçmiş olsun Allah korusun birşeycik olmasın sana ve seninle birlikte olanlara.
tr_lelli Alya belki de hazırdır eğitim almaya çok güzel düşünmüşsün lellim belki ona da iyi gelicek bu tür eğitimler onuda disipline eder. Hayırlısı olsun minnoşuma.
yedirenk79 canım biliyormusun şimdi ki aklım olsa aynı senin gibi yapardım bırak ev dağılsın derdim ama hem kendimi hem çocuklarımı çok darladım o yıllarda şimdi diyorum keşke yapmasaydım pişmanlığım benimde.
citl bence çalışma hayatını bırakma çok yorucu ama çok da güzel bazen işe gittiğim günlerimi özlüyorum, kendime yaptığım kıyafet seçimimi saçımı makyajımı şimdi evdeyim havasına kapıldım dışarı çıkarken sadece kot pantolunum var forma gibi onu giyiyorum sanki tek kot diyorum ama alışkanlık bana elimin altında hemen alıp giyiyorum.
Bugün 2000 daha yaptılar iş yerinde bana zam
Bu ikinci ayım begendi ler demekji
Ben fazla istemiştim vermemişlerdi
Dediler verelim yol paramı da verecekler
Biraz zor oluyor ama çocuklar için biraz sabredip Yapacagım