- 31 Ağustos 2017
- 2.230
- 10.325
- 34
Canım bizim oglus öğlenci 13.40 ders 18:15 cikiyolar devlet anaokulu burası sabahçı öğlenci varOkula kacta gidiyo 10 da uyanınca bacım:)
Allah dagına göre kar veriyor ya
Cidden benim alev cıkıyor kulaklarımda gece yarısına kadar ayakta olunca.(Büyük konustu bu gece kesin ayaktayız:S)
Annem benim öyleydibabyloading87 baby ben de alışkanlıklarımı hiç bırakmadım, sabah 6 da ayaktayım akşam da en geç 11-11.30 da yatarım. Kızlarımı da büyütürken akşam en geç 9.30 da yatmalarını sağlardım, benimde uyku konusunda kızlarımla çatışmalarım olurdu arkadaşlarımın anneleri istediği saatte uyumalarına izin veriyorlar diye söylenirlerdi. Arkadaşının annesi müsamaha gösterebilir ama ben izin vermem dediğim zaman oflayarak yatarlardı. Hala müsamaha kelimesini cümle içinde kullanırlarken bana bakıp hafifçe gülümserler o zaman kelimeye çok kızıyorlarmış meğer.
Heee anasıfında da oluyomuymus aa enterasan.Canım bizim oglus öğlenci 13.40 ders 18:15 cikiyolar devlet anaokulu burası sabahçı öğlenci var
tarhana tostu nasil oluyor?Slm bacımlar
Kız iki gündür19.30 da uyuyo
Koci 14.00 de alıyo cocugu tabi ögle uykusu yarım kalıyo onun kaymagını yiyorm
Öglen milföyden börek yaptık,yumurtasını ona sürdürdüm.
Ne güzel yapmısım anne cıtır cıtır diyo ölcem djjdjjdjdjd
Yemege ben börek yedim alya da tarhana tostu.
Corba icmiyor bu ara bari böyle yesin dedim
Kahve bastım
Hala reglim tesrif etmedi rüyalarıma giriyor cok sinirleiirim bozuldu artık
2 kasık tarhanayı 1 yumurtayla cırpıp,tost makinasına yaglı kagıda yayıyorsun 5 dk da omlet formunu alıyor zaten.Arasına kasar koyup eriyince katlıyorm.tarhana tostu nasil oluyor?
Sen regeli stress yaptikca gecikir. Benimkide bir kez 10 gün gec gelmisti stress yapinca kendime.
Sanıyoki kardeşinin parası yokEşin vicdan yapıp veriyorsa sürekli onu borca sokman gerek.
Benim eşim çok yapıyordu.bekarlığında bile o kadar güzel maaşlar alıp bir ev alıp kenara bir para koyamaması da hep o yüzden.şimdi ev araba borcuna sokmasam olan çalıştığı parada giderdi birşeyimizde olmazdı.
Şimdi bir borca sokmadım. Zaten ancak yetiriyoruz. Bir de eskisi gibi yapmıyor. Ya da yapacak gücü olmadığından.
Allah rahmet eglesin bacımSelam kızlar eltim aldı akşam üzeri ona geldik burda kaliyoriz bugun diğer eltimde geldi gırgır şamata çocuklar oynadı Survivor baktık simi yattık yarın kahvaltıdan sonra gideriz gelirken kadayıf tatlısı aldım 100 ona verdim bugünün harcaması busağolsun eltimdendi yemekler tavuk patates kuskus içecek ve köz biber vardı kaynimlarin sevdikleri bir arkadaşları vefat etti şehir dışına gittiler yollarken kalalim çocuklar hasret giderdi iyi oldu
Senin adamda yakaladıgını eve getiriyoGunayss
Dün saat 16.00 gibi eşim aradı
İstemeye gittiğimizde gorumcemin kayni ve eltiside vardi daha önce görmüştüm karı koca öğretmen emeklileri hemde esimlerin köylüsü enişte abisi falan.
Aksam bize çaya gelmek istiyorlar dedi.
Gorumceler bitti Bi de görümce eltisi ağırlamaya başladım vela havle.
Adam ve kadin iyiler yani okumuş insanlar yeminle cahille baş etmekdense.
Kadin 64 yaşında falan ama çok tatlı esprili alyosla oynadı
Bana yardım etti.
Evimi çok beğeniler üst kat yapılınca ben özel öğretmen olarak gelicem oğlanı üniye hazırlarım sominenim basinda otururum ama falan baya tatlış biri.
Elmali kurabiye, dereotu pogaca ve kek yaptım.
Rulo pasta ve tuzlu kurabiye aldım bi de.
Onlarda baklava getirmişler.
2 demlik çay içtiler ay tam karadenizliler cay cay cay
Gitmeden 1 gün daha gelmek istediler (ankarada yasiyorlar)
Kızı benle yasitmis amerikadaymis falan.
Öyle sohbet falan geçti
Bu aksam nişan var.
Aiy bitsede bi dursa şu ortalık.
Akşam surekli istemenin muhabbeti yapıldı durdu ogk geldi.
Bugün yemek yapmam lazım
Oğlanın dersi var.
Ütü yapicam akşama giymelikler ütülecek.
Hiç halim yok.
Bi vitamin içip bismillah dicem
Akşam eşim diyor ki seni görende sana yapışıyor ben anlamadim diyo.
Köydeki gorumcem icin sürekli ariyo yapisti sana diyo
Akşam ki ablada illa Ankaraya gelin beklerim dedi durdu.
Diğerleri malum elti tayfası yapışmisti
Adam direk onlar gidince öyle dedi☺
Ne enayi kız diyolardir dedimondandır.
süpermis bi deniyeyim2 kasık tarhanayı 1 yumurtayla cırpıp,tost makinasına yaglı kagıda yayıyorsun 5 dk da omlet formunu alıyor zaten.Arasına kasar koyup eriyince katlıyorm.
Cok seviyorz biz
bacim sen kactikca onlar sana yapisiyorGunayss
Dün saat 16.00 gibi eşim aradı
İstemeye gittiğimizde gorumcemin kayni ve eltiside vardi daha önce görmüştüm karı koca öğretmen emeklileri hemde esimlerin köylüsü enişte abisi falan.
Aksam bize çaya gelmek istiyorlar dedi.
Gorumceler bitti Bi de görümce eltisi ağırlamaya başladım vela havle.
Adam ve kadin iyiler yani okumuş insanlar yeminle cahille baş etmekdense.
Kadin 64 yaşında falan ama çok tatlı esprili alyosla oynadı
Bana yardım etti.
Evimi çok beğeniler üst kat yapılınca ben özel öğretmen olarak gelicem oğlanı üniye hazırlarım sominenim basinda otururum ama falan baya tatlış biri.
Elmali kurabiye, dereotu pogaca ve kek yaptım.
Rulo pasta ve tuzlu kurabiye aldım bi de.
Onlarda baklava getirmişler.
2 demlik çay içtiler ay tam karadenizliler cay cay cay
Gitmeden 1 gün daha gelmek istediler (ankarada yasiyorlar)
Kızı benle yasitmis amerikadaymis falan.
Öyle sohbet falan geçti
Bu aksam nişan var.
Aiy bitsede bi dursa şu ortalık.
Akşam surekli istemenin muhabbeti yapıldı durdu ogk geldi.
Bugün yemek yapmam lazım
Oğlanın dersi var.
Ütü yapicam akşama giymelikler ütülecek.
Hiç halim yok.
Bi vitamin içip bismillah dicem
Akşam eşim diyor ki seni görende sana yapışıyor ben anlamadim diyo.
Köydeki gorumcem icin sürekli ariyo yapisti sana diyo
Akşam ki ablada illa Ankaraya gelin beklerim dedi durdu.
Diğerleri malum elti tayfası yapışmisti
Adam direk onlar gidince öyle dedi☺
Ne enayi kız diyolardir dedimondandır.
Toprağı ya köylüsü, adam ve kadin iyiler ama goruncem icin aynı şeyi diyemicem.Senin adamda yakaladıgını eve getiriyo
Görümcenin eltisi nedir yani:)
Seviyo adam misafiri:)
Yaa sormabacim sen kactikca onlar sana yapisiyor