İyi geceler kızlar,
Yazdım yazmasına da okuyamadım. Size yazdıktan sonra eşimin babası aradı ardından annem aradı uzun konuştuk. Ee sonra Elanın tablet izleme süresi doldu.
Sonra onunla oyun oynayıp, bisikleti kurmaya devam ettim. Sonra yemeğe giriştim. Yemek sonrası topla helva yap ye kahve iç. Saat oldumu 22:00 ee elanın uyku saati geldi. Dişlerini fırçalatacaktım bu defa babam gelsin dedi. Onlar diş fırçalarken ortalığı topladım. Sonra ha uyudu uyuyacak film açtı eşim. Ela da koltukta uzandı babasının yanında. Ben de ses etmedim. Odaya gidelim uyuyalım diye. Saat 11i geçti hala uyuyacak. En son dedim saat 9 da da kalksa aynı saatte uyuyor 11 de de kalksa aynı saatte uyuyor. Bugün 9:15 de uyandı. Yatakta yattık yuvarlandık 10 oldu. Eşim de bana diyor bir gün de erken uyusan :) Ben diyorum 9 da da uyansa aynı saatte uyuyor 11 de de uyansa aynı diyorum benim geç uyumamla ne alakası var, biraz da yalnız kalıp kendime vakit ayırmak istiyorum belki dedim
Akşam da tablet açmasın diye oyaladım.
Neyse o uyudu ben alacağım kitapları seçtim sepete ekledim.yarın onaylarım.
Bazen diyorum acaba okula bu yıl başlatsam dahamı iyi olurdu diye, sonra da diyorum bu dönemde gönderme.çok istiyor sürekli soruyor ne zaman okula gideceğim diye.
Bilmiyorum, o kadar işi yapıp bir de çocuğa ayrıca bol bol vakit ayırabilenler varmı. Vakit ayıramayıp sürekli evde işle uğraşınca da vicdan yapıyorum.