Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar kızlar kahvaltılar yapıldı bebiş erkenden yatmak istedi huzursuzdu yatırdım iki buçuk saat beklemeden bende yaprak saracagim zeytin yağlı ama şişede basılı yapragim erimiş resmen anneme aldirmistim buranın yaprağı sert kara üzüm yaprağı old için sevmiyorum hep iyi çıkardı bu yapraklar tuzdan sanırım erimiş bende geç açtım eğer biraz olsun bakacağım kurtarirsam sararim
Seyhanlar açık yaprak satıyor
Her seyhanlarda var mı bilemedim çok güzel
Ben alıp aticam buzluğa annemde çok beğendi yumuşacık
Kaçıncı denemede buldum aradigim yapragi

İyigeceler bacımlar
Anneme cöktük bugun
Kızı anneme bıraktı koci 14.00 de kapıdan girer girmez yıkamıs cocugu😆
Oyunparkından geldi diye.
İyi olmus yarına is kalmadı bana hemen uyumus tabi
Anam iste yıka pakla onun isi😆
Kızı uyutmus babam oglanı getirmis😅
Kabul günü kadının bugun😅
İsten cıktım e bebekten onlara lego puzzle falan aldım 110 tl
16.00 de bn gittim kız uyandı
Cocuklarla oturdum lego,hamur vs 20.00 gibi kardesimlergeldi
Dün misafiri vardı kalanları dedik getir😆
Tepsi kebabı,kuru dolma,sarma yapmıs yedik bide yanıma aldm😬
Eli iyidir kocam dedi bana da getir dolmadan😅
Onlarda cocuklara oyuncak almıs bizimkine barbie set
Topladık geldik hepsini.
Kızı uyutmaya girdim
Daha nevresimleri yıkancak attım gelince.
Yarın ütülerim.

İyigeceler bacımlar
Anneme cöktük bugun
Kızı anneme bıraktı koci 14.00 de kapıdan girer girmez yıkamıs cocugu😆
Oyunparkından geldi diye.
İyi olmus yarına is kalmadı bana hemen uyumus tabi
Anam iste yıka pakla onun isi😆
Kızı uyutmus babam oglanı getirmis😅
Kabul günü kadının bugun😅
İsten cıktım e bebekten onlara lego puzzle falan aldım 110 tl
16.00 de bn gittim kız uyandı
Cocuklarla oturdum lego,hamur vs 20.00 gibi kardesimlergeldi
Dün misafiri vardı kalanları dedik getir😆
Tepsi kebabı,kuru dolma,sarma yapmıs yedik bide yanıma aldm😬
Eli iyidir kocam dedi bana da getir dolmadan😅
Onlarda cocuklara oyuncak almıs bizimkine barbie set
Topladık geldik hepsini.
Kızı uyutmaya girdim
Daha nevresimleri yıkancak attım gelince.
Yarın ütülerim.
Ay bende kuru dolma sarma bayılıyorum eltim güzel yapıyor kuru dolmayi saolsun fazla yapıp koyar oda

Allah rahmet eglesin bacım:KK43:
Saol canım bizde bir kere görmüştük adını duyuyorduk kanser hastasıydı ama kalp krizi geçirdi 42 yaşında vefat etti Allah rahmet eylesin 😔
Gunayss
Dün saat 16.00 gibi eşim aradı
İstemeye gittiğimizde gorumcemin kayni ve eltiside vardi daha önce görmüştüm karı koca öğretmen emeklileri hemde esimlerin köylüsü enişte abisi falan.
Aksam bize çaya gelmek istiyorlar dedi.
Gorumceler bitti Bi de görümce eltisi ağırlamaya başladım vela havle.
Adam ve kadin iyiler yani okumuş insanlar yeminle cahille baş etmekdense.
Kadin 64 yaşında falan ama çok tatlı esprili alyosla oynadı
Bana yardım etti.
Evimi çok beğeniler üst kat yapılınca ben özel öğretmen olarak gelicem oğlanı üniye hazırlarım sominenim basinda otururum ama falan baya tatlış biri.

Elmali kurabiye, dereotu pogaca ve kek yaptım.
Rulo pasta ve tuzlu kurabiye aldım bi de.
Onlarda baklava getirmişler.
2 demlik çay içtiler ay tam karadenizliler cay cay cay😑
Gitmeden 1 gün daha gelmek istediler (ankarada yasiyorlar)
Kızı benle yasitmis amerikadaymis falan.
Öyle sohbet falan geçti

Bu aksam nişan var.
Aiy bitsede bi dursa şu ortalık.
Akşam surekli istemenin muhabbeti yapıldı durdu ogk geldi.

Bugün yemek yapmam lazım
Oğlanın dersi var.
Ütü yapicam akşama giymelikler ütülecek.
Hiç halim yok.
Bi vitamin içip bismillah dicem

Akşam eşim diyor ki seni görende sana yapışıyor ben anlamadim diyo.
Köydeki gorumcem icin sürekli ariyo yapisti sana diyo
Akşam ki ablada illa Ankaraya gelin beklerim dedi durdu.
Diğerleri malum elti tayfası yapışmisti
Adam direk onlar gidince öyle dedi☺
Ne enayi kız diyolardir dedim 😂 ondandır.
Kız senin eşin benim eniştem var o🤣🤣oda köylü uzak akraba gelsin sohbet etsin onla teyzem yapar yedirir elimde lezzetlidir senin ikramlar sunum Güleryüz ondan yapışıyolar☺️
Cocumm babasını sömürüyordu:KK70:
Anasının gızı hic değil:p
Oyun salonuna gitmisler 1 saat
Ordan cıkıp yemek yicez mi diyomus kociye hfhfhdf:KK70:
Pizza yemege gitmisler.
Afferim alyosa kıvama geliyor artık yolla babasına aldirsin herseyi

Selam kızlar dün geldik öğlen saolsun eltimde araba var o bıraktı ona duş jeli ve saç kremi almıştım gel al nokta bizim alt kattaki butik Trendyol dan istemiştim onlar gelmiş onları aldı beni bıraktı oglusu yıkadım hemen namaz yemek ortalık topla yorulmusum oglusla uyuyakalmisim gece bugün 9 yoktu uyandım ordada çok uyuyamamistim iyi oldu dinlendim ☺️eşimle oğlan uyuyor birazdan mutfak toplar kahvaltıya hazırlık yaparım

GünaydınlR
Hayırlı kandiller bacımlar🙏🏻
Kızın burun tıkalı🤦🏻‍♀️
Dün gittiler oyun parkına hemen kaptı geldi😓
Acıyoruz geceden beri.
Sabah 7 de uyandı o yüzden.
Patatesli yumurta yapacaktım sabah ,patateslere kapak kapadım haslama olmıs bizde kumpire cevirdik🤣
Alya da cecil yemis oldu böylece.
2 malzemli kumpir oldu 🙈
Onunkine cecil üstüne sucuk koydık
Benimkine cecil mısır tursu falan koydm
Sabah sabah bunu da yemezsin baby demek serbest🙆🏻‍♀️😂
Ben gece kalkıp makarna hasladıgımı bilirim,salcalı makarna yapar yerdik kardesimle kalkıp gece 😆Evlenmeddn önce.
Biraz kıslıklardan kaldırdım baza altına
Biraz hamır oynadık,bulasık mak.calıstırdm.
Evin altına markete gittik su aldık,minik kutu sütlerden aldık,bide elma.
Aksama kardesimin tepsi kebabından var(dolmaları koci gömmüs gece🙈)
Yanına pilav yaprım yeter.
Regli oldum sükür 🎉🎉
Allahım depresyona giriyordm artk 😑
Kendi kendime Alyaya ne derim nasıl acıklrım demege basladım🙆🏻‍♀️
Asla bir bebek görmye tahammülü yok yanımda faln.
Kardesimin oglan dün kucagıma yatıyo,cocugu itliyo senin annen değil yatma diye🤦🏻‍♀️
Oglanında süt annesiyim yavrum annesi yokken hep bana sarıldı.

Selam kızlar kahvaltı yapıldı bebiş uyuyor yatırdım ev dandini bir saatlik işi var ama kalkmasın da yok eşim kahvaltıyı topluyor ben kaçtım salona uzandım gaza gelince kalkarım herhalde 😅
Bende yorgunum ddim sofrayı beraber topladık bulaşık topancak neyseki o uyanmadan bulaşık boşaltım çay keyfi yapıyoruz dün eltim tütsü verdi sandal ağacı çok güzel kokuyor yaktık kokluyoruz

Saol canım bizde bir kere görmüştük adını duyuyorduk kanser hastasıydı ama kalp krizi geçirdi 42 yaşında vefat etti Allah rahmet eylesin 😔

Kız senin eşin benim eniştem var o🤣🤣oda köylü uzak akraba gelsin sohbet etsin onla teyzem yapar yedirir elimde lezzetlidir senin ikramlar sunum Güleryüz ondan yapışıyolar☺️

Afferim alyosa kıvama geliyor artık yolla babasına aldirsin herseyi
Benim gibi Bi enayi daha 😂

Selamm
Nişanda bitti şükür
Sabah pazara gittim 100tl almıştım esimden
Havuç, elma, armut, muz, cherry ve salkım domates, 3lü pide, oğlanada börek aldım Az 20tl artti.
Eşim diyor ki ben gitsem Bi 100tl daha harcadım nasıl arttı diyo.
Basbayağı arttı dedim😂
Hemen evi topladım
Kıza yayla çorbası yaptim yedirdim uyuttum.
Çamaşır 3. Yıkanıyor
Mutfagi topladım.
Kardeşim balık tutmuş yine sagolsun tazecik yedik bu sene hep
Onları kızartıcam yanına salata
Makarna hasliyorum oğlan kız yer
Bi süpürme kaldı kiz uyuyo diye ellemedim

Mopum kırılmıştı 120tl başka marka sipariş verdim.
Deerma ile yollarımızı ayirdik çok pahalanmis zalım.
118tl almistim ozaman. Bakalım bu da iyi gibi yorumlar.

Kasap ve kahvaltiliga destek lazım.
Kiyma, et ve kahvaltılık alınacak
Hafta içi onu halledicem

Hayırlı kandiller kızlar
Eşime 50tl lokma siparis verdim çok guzel yapan bir yer var
Binadakilere dağıtıcam olmuslerimizin ruhu için insallah.
Helva yapabilsem çok isterdim ama kızla zor
Binada böyle bir kültür var çok şükür.
Çok duygulandiriyor beni.
Bende devam ettirmek istiyorum.
İnşallah daim olur

Hayırlı kandiller kızlar
Eşime 50tl lokma siparis verdim çok guzel yapan bir yer var
Binadakilere dağıtıcam olmuslerimizin ruhu için insallah.
Helva yapabilsem çok isterdim ama kızla zor
Binada böyle bir kültür var çok şükür.
Çok duygulandiriyor beni.
Bende devam ettirmek istiyorum.
İnşallah daim olur
Allah kabul etsin canim

İyi akşamlar kızlar, hepimizin kandili mübarek olsun. Dün İzmire gittik kiracının hallettiği canım evimi görünce şok oldum. Gözüme batan her yerin resmini çektim o banyoyu varya mahfetmişler hiç temizlenmemiş banyo dolapları kabarmış ayyyyyy çok canım sıkıldı. Olmassa mahkemeye vereceğim, ordan metro markete gittik o can sıkıntısı ile kıyma gözümüzün önünde çektiler 1 kilo aldım hesaplıydı 72.9 tl, 4 litre sıvı sabun, kaşar peyniri 42.9 tl galiba 2 paket aldım, gazoz, maden suyu, daha bir sürü şey aldık 420 tl verdik. Ordan çerezini sevdiğimiz bir yer ordan da çerez aldık 70 tl de orda bıraktık. Pastaneden de beze aldık hepimiz seviyoruz bir kutu aldık. Dönüş yolunda da lc var oraya ugradık bir aile dostumuzunda torunu oldu ona hediye aldım 160 tl valla birde 200 tl lpg aldık arabaya gitmesyedik iyiydi dedim çok harcadık. Bu gün de eşimle zeytinliğe gittik eşim budama yaptı bende o yapılan budamaları toplayıp yaktım çok yorulmuşum 10.000 den fazla adım atmışım sevindiri yanı bu. Eve geldik marifetli bir komşum var kandil diye çorba yapmış fırından pide almış oturduk yedik sıcak sıcak iyi geldi şimdi çayımı aldım sizi okuyorum. Yarın temizlik var, birazdan ütü yapar tv seyrederim kızlar.

İyi akşamlar kızlar, hepimizin kandili mübarek olsun. Dün İzmire gittik kiracının hallettiği canım evimi görünce şok oldum. Gözüme batan her yerin resmini çektim o banyoyu varya mahfetmişler hiç temizlenmemiş banyo dolapları kabarmış ayyyyyy çok canım sıkıldı. Olmassa mahkemeye vereceğim, ordan metro markete gittik o can sıkıntısı ile kıyma gözümüzün önünde çektiler 1 kilo aldım hesaplıydı 72.9 tl, 4 litre sıvı sabun, kaşar peyniri 42.9 tl galiba 2 paket aldım, gazoz, maden suyu, daha bir sürü şey aldık 420 tl verdik. Ordan çerezini sevdiğimiz bir yer ordan da çerez aldık 70 tl de orda bıraktık. Pastaneden de beze aldık hepimiz seviyoruz bir kutu aldık. Dönüş yolunda da lc var oraya ugradık bir aile dostumuzunda torunu oldu ona hediye aldım 160 tl valla birde 200 tl lpg aldık arabaya gitmesyedik iyiydi dedim çok harcadık. Bu gün de eşimle zeytinliğe gittik eşim budama yaptı bende o yapılan budamaları toplayıp yaktım çok yorulmuşum 10.000 den fazla adım atmışım sevindiri yanı bu. Eve geldik marifetli bir komşum var kandil diye çorba yapmış fırından pide almış oturduk yedik sıcak sıcak iyi geldi şimdi çayımı aldım sizi okuyorum. Yarın temizlik var, birazdan ütü yapar tv seyrederim kızlar.
abla ya gelmisken ses edeydin tanisirdik . kiraci olayi kotu olmus depozito var miydi ? metroda kiyma iyiyse ben de alayim fiyat iyiymis baya

abla ya gelmisken ses edeydin tanisirdik . kiraci olayi kotu olmus depozito var miydi ? metroda kiyma iyiyse ben de alayim fiyat iyiymis baya
Canım inşallah tanışırız, bizim ev çiğli de Katip Çelebi üniversitenin karşısında kiracılarımızda o okulda öğrenciler. Depozito emlakçı beş bin aldı, alma verdikleri hasarı karşılamazsa diye fotograf çektik hayırlısı hakkımızda. Kıyma güzeldi o an düşünemedim keşke 3 kilo alsaydım dedim eve gelince, kaşarda güzeldi o da fiyat ve lezzet olarak iyiydi.

Biz adamın evine mis gibi bakıyoruz elalemin evi kiraciyiz diyoruz bizede hep paragöz ev sahipleri denk geliyor bu sene çok istemese valla hiç tasinasim yok oğlusun okulu yakın seviyor okuluda aldiklarin bereketli olsun

X