İndirime bende bakim hala var mıSelam kızlar. Dün yemek yerken dişimin kaplaması düştü. Bugün hastaneye gittik taktırdım, doktoruma da sordum pandemide ihmal ettim dişlerimi dedim, haftaya gel kontrol edelim, dedi haftaya da gideceğim. İnşallah çok sorun yoktur. Hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Birikim yapanların birikimleri bereketli olsun. Benim zulamda da biraz birikti az daha biriksin hemen çeyrek alıcam inşallah. Akşam kirada ki evimizde ki kiracı aradı, odanın duvarında küf olmuş evi kiraya verirken söyledik evi sık sık havalandırın dedik her lafımıza bir cevabı var, tamam dedim duvarı sil haftaya boyacıyı da alıp gelicez ama ondan sonrasını siz düşünün dedim. Biz de kiracı olduk ve olan aksilikleri hep kendimiz karşıladık nasıl olucak bu böyle diye de düşünmeden edemiyorum.Dün flo dan mesaj geldi cep telefonuma yüzde 70 indirim varmış eşimle ikimize spor ayakkabısı, bana bir tane yazlık ayakkabı ve terlik aldık küçük birde valiz aldık evde oturdugun yerde bile para harcayabiliyoruz. Neyse üzülmedim ayakkabılar ihtiyaçtı. Hastane dönüşü markete gittim a 101 10 tl üzeri 20 tane nescafe 13.95 ti galiba 1 kilo çay aldım çaylarda da indirim vardı aldım damla çikolata da aldım 71 tl de oraya bıraktım iyi savuruyorum bu ara ama hep ihtiyaç olanları alıyorum.
Valla iyi yakalamissin canım esim yemek sepeti nevuye olmuş 30 TL indirim vermiş birde Vodafone li o onun indirimi varmış burger King ten iki hamburger kola patates 24 TL'ye geldi yedik Trendyol banada tanımlamış geç kaldımSelammm valla market indirimleri sagolsun yinede.
Bim ve seyhanlara girdim bugün aboww
Eyüp Sabri Tuncerin 600ml dus jelini 25tl aldım hepsiden.
Seyhanlarda 49.90 be sok.
Yaprak, marul, maydanoz, ayva, biber turşusu aldım
50tl yakın baydım
Ordan bim yaptım.
Ayran, tereyag, armut, 2 tane avokado, limon, nugget,meyve suyu, 75tl buraya bıraktım.
10tl hediye kupon tanımlamıştı trendyol makarnaları takviye yaptım.
Spagetti, şehriye, renkli, 2 de bisküvi aldım cay yanına 40tl.
Migrosda 30tl vermişti 75tl üzerine ayin24u sondu.
Onuda kullandım
1lt siviyag, 2kilo baldo pirinc, 1 lt pinar denge süt, kahvaltilik becel 48tl ye geldi
İyi oldu.
Evde de pirinc sivi yag var 2-3 ay götürür bizi diye diye zulaliyorum.
Valla iyi oluyor böyle elimin altında oluyor
Seker ve una geldi sıra Bi indirim daha bulursam onları zulalicam
Böyle bisi yapicam zaman bakıyorum misal kakao var, pudra şekeri var, un var iyi oluyor malz. Elimin altında olmalı tabı tarihlerine dikkat ederek.
Bayada yürüdüm bugün 15dk leslie yapsam yeter
Yarin kiz istemeye gidicez protokoldeyim anacım
Aynen havalanmayab ev küf oluyorİndirime bende bakim hala var mı
Küf konusunda bende havalandirilmadigini düşünüyorum
Çünkü bizim eski ev varken Bi daire baya küf oluyordu.
Ama başka bir abla otururken hiç küf yoktu mesela.
O sürekli havalandiriyordu
Eve iyi bakıyordu.
O ben hiç görmedim demisti küf falan..
İndirimler sagolsunValla iyi yakalamissin canım esim yemek sepeti nevuye olmuş 30 TL indirim vermiş birde Vodafone li o onun indirimi varmış burger King ten iki hamburger kola patates 24 TL'ye geldi yedik Trendyol banada tanımlamış geç kaldım
iste orta yolu bulucaz insallah diyelim .Evrt bizimkide genelde simit ve oyun hamuru istiyor ama algısı acılıyor dediğin gibi
Bugun marketin önünden gecerken,markete girmicez mi dedi
Hayır bugun bisey almıcaz annecim dedim devam ettik.
Cocuga biz empoze edityorz aslında ne istiyosn diye sorarak
Allah kabul etsin canim hayirlarini bende verdikçe bereket olduğuna inanıyorumMart ayı için yine 1 arkadaşıma erzak, gorumceme hediye yollicam, 100tl askıya ekmek halkekmege bırakıcam inşallah.
Bu sene her ayı böyle tamamlıcam ama az ama çok nekadar olursa.
Birilerine ufacikda olsa dokunabilirsem ne mutlu bana.
Sarmayı yaptım pişirdim yaprağı beğendim kilosu 20tl idi
Biraz alıp buzluğa koymayı düşünüyorum incecik hemen pisti.
Kızı oğlanı doyurdum
Oğlan 6 da derse gidecek
Evi süpürdüm toz aldım
Çamaşır astım 2. Posta yıkanıyor
Evi de silsem süper olacak.
Banyoyu temizlicem hemen kabin kirlenmiş gözüme ilişti batar bana.
Orayida temizlim kahve içecem(derim eşim gelir artık ozamanada)
Abiyeler satilir cnm sıfırları malumMerhabalar kızlarOkuyorum ama yazamadım ne zamandır. Ayy bizim eski evimiz küf olurdu korniş yerleri ne çekerdim silcem diye ya. Bizim ev en üst kattı eski bina, çatı yalıtımını eksik gedik yapmışlar açık kalan kısımlar sürekli küf nem yapardı, pencereden akardı ne fenaydı.
Bu 2. El satış işlerine ben de girmek istiyorum bi ton abiyem var artık ne giyilecek düğün ne onlara girecek beden varkızımın küçülenlerini de koyayım diyorum ama beeelki 2. çocuk olursa da kız olursa diye cesaret edemiyorum.
Bugün öğleden sonra kızım acıktım dedi pek demezdi de yıkanmış yeşilliğim vardı hazır bi kısır yapıverdim yanına waffle yaptım onları yiyince tıkandık kaldık artık yemek yapmadım böyle oldu bugün de. hergün bugün ne yapsam diye düşünmekten yoruldum yahu mutfakta yaşıyorum re
Amin canim keske herzaman ve daha çoğunu yapabilsek.Allah kabul etsin canim hayirlarini bende verdikçe bereket olduğuna inanıyorum
Allah yokluklarini göstermesincanim kizlar bugun getirden iki tur siparis gomderdim eve. annem sabah unutuyor biz isteyken ariyor su eksik diye tatli kadin valla arada kacacak diye cok korkuyorum
Kız onu bende gördüm bi satmak istemediİgda bi sayfa aylardır ev arıyoruz diye yıkıyo ortalıgı
Kadın evi falan topladı ev alcaz diye
Neyse bulmus ev.
Asıl olay burası
Hemen arabasını attı igda satıyorz acil diye
(Onu niye bastan satmadıysa)
250 binmis arabası
350 bin kredi cekecekmis
Bu arada ev agıstosta teslim olcak
Es dosttan yardım bekliyo sanırım
Ailesinden falan.
Babası kiranızı öderim demis.
Ben anlamadım ev arıyorz diye aylardır ortalıgı yıkıyosn e senin paran yok
Son dkya kadar arabaya binmeye devam ettin.
Krediyi ödeyince kiranı ödüycek paran kalmıyo .
Ne bilim cok zorlasam demek bende alırıım böyle ev
Hayır benim arabamda 250 ediyo ben onu pesinat göremiyorm cünkü biz arabasız kalamayız kzıın okulu var.
Garip geldi bana ne bilim.
Yuh artık babamın tarlasından mı topluyorm ben o bilezikleriKız onu bende gördüm bi satmak istemedi
Sonra krediye yetmiyyo
Babam ödesin o versin bu versin şimdi kimse kimseye bir lira vermiyo
Millet sen ev al diye para vermez
Şu gibi oldu
Abimin kayınpeder araba alacakmıs baya yüksek model ee bana diyoki 15 tane bilezik ver
Olum dedim ben salakmıyım
O arabaya ben binerim ona niye veriyim dedim
Millet akıllıya