Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli fesat insan gordum mu kacarim oyle insanlardan .ne aldigim ne yaptigim baskasini da neden ilgilendirir hic anlamam
Malesef her ortamda böyle insanlar çıkıyor
Bazısı hiç belli etmiyor sinsice yapıyor.
Esimde de bende de hiç yoktur .
Aklımıza gelmez.

Ben elti kızının engelledim her yerden
Görmek bilmek istemiyorum allahim WhatsApp durumlarima kocasından bakiyo
Bu ne azim 🤣
Kocasini silmeyi unutmuşum.
Ayy olaysslar ya bu ne hırs

Kızlaar galiba ölüyorum yorgunluktan. Annemin beli rahatsızlandı mr falan cekildi bakalım haftaya cıkacak sonucu evde ona hiç iş yaptırmıyorum, eşim geldi bi yandan o yorulmus cok, çocuk bi yandan yemek bulaşık ortalık toparlama ay kime neye yetişeceğimi şaşırdım. Artık fiziksel mi yorgunluğum yoksa ruhsal mı bilemiyorum. Ev bana hiç yaramadı bi işe girsem de toparlasam kendimi.

Kızlaar galiba ölüyorum yorgunluktan. Annemin beli rahatsızlandı mr falan cekildi bakalım haftaya cıkacak sonucu evde ona hiç iş yaptırmıyorum, eşim geldi bi yandan o yorulmus cok, çocuk bi yandan yemek bulaşık ortalık toparlama ay kime neye yetişeceğimi şaşırdım. Artık fiziksel mi yorgunluğum yoksa ruhsal mı bilemiyorum. Ev bana hiç yaramadı bi işe girsem de toparlasam kendimi.

Kolay gelsin bende öyleyim bunara hiç dinlenemiyorum oglus evde esim evde is hiç bitmiyor

İyi geceleeer
Geldim evimeee, eşim aldı bizi yenikapıdan.
Ela babasını görünce koştu babaaa diye.
Sonra dışarıda yemek yedik.Kız babasından pasta istedi. Aldık. Eve geldik. Çay koydu eşim. Duş aldım. Eşyaları hiç uğraşmadım. Dursun valizde şimdilik. Tembel üşengeç ben😅
Ela odasına gitti. Oyuncaklarını oynadı. Öksürüğü tuttu. Tabi ev 3 haftadır süpürülmemiş. 🙈 mobilyalar toz. Köşelerde kalıp kalıp toz yumağı🙈🙈🙈Öksürmesinmi.
Çalıştırdım robot süpürgeyi. Valla can can şimdi düşünsmiyorum süpürgeyle yorgun yorgun kim uğraşacaktı.
Neyse iki defa süpürttüm odaları. Elanın odasının komple tozunu da aldım. Kitapları da yarın birlikte silecekmişiz Ela öyle diyor :)
Çay içtik pasta yedik. Meyve koydum kıza.
Sonra bana diyor; anne evime geldim mutluyum ama yarın anneanneme gidelimmi😂 gitmiş babasına da diyor.
Kardeşim aradı, her ne kadar bazen yeteeeer azcık sus Ela desek de özledik bile ya dedi :)
Bir posta da eşimin kazaklarını attım makinaya. Çamaşır yığılı.iki banyoda iki sepet dolu taşmış. Bir de benim getirdiğim kirlilerde var. Son ve dışarıda giydiklerimiz.
İş çoooook.

Valla okula gidince mi acıldı?Yoksa büyüdüğü icin mi bilmiyorm hergün bisey istiyor.
Dün dinazor istedi,hamur istedi.
Bizde biraz abartıyorz,sabah cıkarken vicdan yapıyorum ne getireyim sana diyorum öglen?
O da sayıyor:)
2.cocuk icin ben su kısıtlı imkanlarımı bile veremem.
Okula yollayamam herhlde Alyayı calısmasam.
Yada yemesi icmesine bu kadar dikkat edemem.
Özel saglık yaptıramam gibi gibi.
He 3 de büyütürüm makarnayla ama yazık değil mi cocuga:KK43:
Büyüdükçe istiyorlar ve bugün istediğini yarın unuturken büyüdükçe yarın unutmuyorlar😅
Aynı şeyleri düşünüyırum. Benim eve giren para da senin eve giren kadar, aşağı yukarı aynı. Benim eşim pandemi döneminde zam alamadı bu bizi çok etkiledi.
Martta zam alacak geçen konuştum maaşımı 10 bin yapması için dedi. Tam uzlaşamamışlar 9 bini kabul etmiş galiba. 10 bin için ısrar edeceğim diyordu bakalım ne olacak.
Bu şartlarda nasıl ikinci çocuğa yeteceğiz. ben geçmişte de istemedim hiç iki çıcuk, hep hayalim bir kızım olmasıydı.
Bir de istesem de sizden bir fazlam da, ikinci çocuğa ayrı oda istiyorlar :) şartlarımızla kızımızı büyütmeyi nasip etsin rabbim. En iyi şekilde büyütelim inşallah.
Ben de çalışsam daha da iyi imkanları olur ama işte olmuyor.
Bu yaştan sonra ne ikinci çocuğa yetebilirim, ne de kolay iş bulabilirim. Bu da 40 yaş sendromu oluyor galiba 😅

Selam kızlar bebeyi büyüttüm geldim
3.5 aylık olduk teyzeleri ameliyattan çıkınca sizinle paylaşmıştım o zamanlar geldi birden aklıma 🙈
Ay aynalık zor zanaat vesselam 😁
2.ci cocuk lafını asla duymak istemiyorum çevremden
Soruyolar bazen 🤣 ikinciyide ardına yaparsın
Kafayı yemedim o kadarda 1 tane yeter diyorum 😀
Şuan 4-5 cocuk sahibi olan insanlara maşallah büyük cesaret gözüyle bakıyorum 😁 hiç bu kadar zor olcagnı tahmin etmemiştim 🥳

Zor ama en tatlı duygu orası kesin 👏🥰

İyi geceleeer
Geldim evimeee, eşim aldı bizi yenikapıdan.
Ela babasını görünce koştu babaaa diye.
Sonra dışarıda yemek yedik.Kız babasından pasta istedi. Aldık. Eve geldik. Çay koydu eşim. Duş aldım. Eşyaları hiç uğraşmadım. Dursun valizde şimdilik. Tembel üşengeç ben😅
Ela odasına gitti. Oyuncaklarını oynadı. Öksürüğü tuttu. Tabi ev 3 haftadır süpürülmemiş. 🙈 mobilyalar toz. Köşelerde kalıp kalıp toz yumağı🙈🙈🙈Öksürmesinmi.
Çalıştırdım robot süpürgeyi. Valla can can şimdi düşünsmiyorum süpürgeyle yorgun yorgun kim uğraşacaktı.
Neyse iki defa süpürttüm odaları. Elanın odasının komple tozunu da aldım. Kitapları da yarın birlikte silecekmişiz Ela öyle diyor :)
Çay içtik pasta yedik. Meyve koydum kıza.
Sonra bana diyor; anne evime geldim mutluyum ama yarın anneanneme gidelimmi😂 gitmiş babasına da diyor.
Kardeşim aradı, her ne kadar bazen yeteeeer azcık sus Ela desek de özledik bile ya dedi :)
Bir posta da eşimin kazaklarını attım makinaya. Çamaşır yığılı.iki banyoda iki sepet dolu taşmış. Bir de benim getirdiğim kirlilerde var. Son ve dışarıda giydiklerimiz.
İş çoooook.
Ohh misss🤗

Selam kızlar bebeyi büyüttüm geldim
3.5 aylık olduk teyzeleri ameliyattan çıkınca sizinle paylaşmıştım o zamanlar geldi birden aklıma 🙈
Ay aynalık zor zanaat vesselam 😁
2.ci cocuk lafını asla duymak istemiyorum çevremden
Soruyolar bazen 🤣 ikinciyide ardına yaparsın
Kafayı yemedim o kadarda 1 tane yeter diyorum 😀
Şuan 4-5 cocuk sahibi olan insanlara maşallah büyük cesaret gözüyle bakıyorum 😁 hiç bu kadar zor olcagnı tahmin etmemiştim 🥳

Zor ama en tatlı duygu orası kesin 👏🥰
Masallahhh😊
Valla ağlaya zırlaya büyüttüm bende
Zaman su

Gunayss
Kiz gece 3 de uyumuş -muş çünküsü annesi uyurken babası bakti. Askolu kuskolu sözleri hak etti bak☺
Hak edince söylüyoruz yani hep gömmüyoruz.

Oğlanı kursa yolladım
Kiz uykuda basbasa bir kahvaltı yapalim bari dedim.
Dizi izlicez kahvalti eşliğinde.

Pazara cikicam
Makbule ugricam
Sabah sabah siyah maske siparisi verdim 50li 33 tl
Sagolsun eşim fabrikadan bedava getiriyor kutu kutu ama hep beyaz.
Bu sefer siyah aldım.

Teregim gelmis dün
Daha açıp bakmadim modeline yakından.
Marangoz tanıdık var soylicemde taktircam
Onu düzenlerim bugün.

Pazara gittim geldim.
5tl asaagi maydanoz yok neredeyse 🙁
3.5tl buldum bir yerde 2bag aldim (maydanoz kuru yapiyorum)
Marul aldım.
Makbulden citir leblebi, lokum aldım.
Tatbakdan ekmek kadayıfı aldım.(ekmek kadayıfı gzl sadece diğer tatlıları beğenmedim ben)
Az da kandil simidi aldım oğlan seviyor.
Hakmardan maske aldım telsizmis
Telsizle sevmiyorum oğlan ben kullanırım anne zaten degisirm sık sık dedi 19.90dı 50li
İyi dedim kalsın bari.
Tüm gun okulda 3 tane falan kullansa biter gider.
Güzel sarıyor yüzü ama telsiz

Eve geldim eşim disari cikti.
Kiz uyusa hemen mutfaga dalicam.
Damla yemek yok.
Ev dağınık.
Supurge yapicam
Kızda salla beni diyo sallatiyor kendini

Eşime sinirlendim.
Ben elti kızının fln sildim ya
Ne onu muhattap alıp siliyosun
Böylede onu önemsediğini düşünüyor niye onlara koz veriyorsun diyo.
Üzerime iyilik saglik neyin kozunu vercem be.
Onlar kim?
Onlar bisi desede ben umursamicakmisim.
Hiç bisi yokmuş gibi davranicakmisim.
Kendisi fazla vicdanlı olduğu için ona kim ne derse desin konuşur küs kalmaz bendinde aynı performansı bekliyor.

Benim genlerim sizden farklı midem kaldırmıyor yüzsüzlüğü mezhebim geniş diil sizin gibi dedim.

Bunlar kardeşler arasında da benim ölüme gelme, şeytan, yuzsuz, vs vs der der yine konuşurlar öyleler çünkü.
Önce çok şaşırıyorum sonra artık dedim bunlar oynamaya alışmış.
Genleri böyle.

Kavga kıyamet ederler koca koca insanlar bağrişlar çağrılar biraz kuserrler sonra hiç bisi olmamış gibi görüsürler.
Hiç benlik diil.

Daha geçen seneye kadar gorumcemin oğlu kaynimin üzerine yürüdü. Dövecek güya koca adami
Şimdi konuşuyorlar.

Masallahhh😊
Valla ağlaya zırlaya büyüttüm bende
Zaman su
Tek benimkimi durmuyo diyorum 🤦🏼‍♀️ Öyle bir döngü içindeyim ki tahmini ne zaman çıkarım bilmiyorum pskologdanda destek almaya başladım bu süreçte işide bırakıyorum babamın rahatsızlıkları vs hepten bir çöküşüm oldu çok kötü bir zamana denk geldi dua edin bana kızlar lütfen 😒 zor süreçten geçiyorum aylardır

Tek benimkimi durmuyo diyorum 🤦🏼‍♀️ Öyle bir döngü içindeyim ki tahmini ne zaman çıkarım bilmiyorum pskologdanda destek almaya başladım bu süreçte işide bırakıyorum babamın rahatsızlıkları vs hepten bir çöküşüm oldu çok kötü bir zamana denk geldi dua edin bana kızlar lütfen 😒 zor süreçten geçiyorum aylardır
Allah yardımcın olsun
Cocuk işte bir hali bir halini tutmuyor.
Tam kendilerini anlatana kadar olan bize oluyor.
Babaciginada çok geçmiş olsun

Sabah kiz toka istiyor konuşamıyor henüz belli seyleri soyluyor.
Oğlan diyor ki Alya saçını geriye çekip eliyle bisi istiyor toka istiyor galiba diyor☺
Dedim oğlum toka tak diyor
Bulmus takmış abisi🤭
Vücut diliyle anlatiyo valla

Allah yardımcın olsun
Cocuk işte bir hali bir halini tutmuyor.
Tam kendilerini anlatana kadar olan bize oluyor.
Babaciginada çok geçmiş olsun

Sabah kiz toka istiyor konuşamıyor henüz belli seyleri soyluyor.
Oğlan diyor ki Alya saçını geriye çekip eliyle bisi istiyor toka istiyor galiba diyor☺
Dedim oğlum toka tak diyor
Bulmus takmış abisi🤭
Vücut diliyle anlatiyo valla
Ne güzel arkasında bir abisi olması 😍 allah sağlık versin senin kuzularada 🌸

Geçmiş olsun dileklerin için çok saol canım 🌸

X