Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm
Eşim geç gitti
Bende sabah markete çıktım.
A101 mikrodalga için kap gelmis 3 lu 12.50 reyon fiyati.
Kasaya geldim 24.95 çekmiş (bisiler daha aldim) baktım fişe
Dedim ee reyonda 12.50 yazıyor dedim.
Kiz bana lakayik bir sekilde olur mu bu 12.50 siz yanlış görmüşsünüzdür servis tabağına o dedi.
Tekrar döndüm reyon resmini çektim peki bende şikayet ederim sıkıntı yok dedim.
Baktım kız tutuştu
Verin iade edelim farkı verelim demeye başladı.
Hayır iade de etmiyorum farkida istemiyorum ben sikayetimi edicem dedim.
Arkamda bekleyenlerde cimere yazın dediler.
Haklısınız dediler.
Tek maaşla geçinen insanlarız a101 kadar zengin değilim dedim.
Sikayet vara sikayet ettim.
Cimerede edicem a101 i de aricam.
O kızın o davranışı yüzünden.

Hayır de ki yanlışlık var de?
Git bak reyona
Bi açıklama yap ben salakmiyim siz yanlış görmüşsünüzdür diyo.
Bana yalancı diyor yani.
Bak teyit et ozaman.
Ya da satmayın.

Gercekden üslup insanı insan yapıyor.
Böyle insanları aşağılayan üsluba tiltim.
Bi de hala başkasıda aldi 24.95 görünce bıraktı fln diyo.
Ee git reyondaki fiyatı değiş ozaman.
Demekki kafaniza göre etiket koyuyorsunuz

Ayyy a101den ben de soğudum artık. Geçenlerde alışveriş yaptım. Parayı eksik vermiş 6.70 küsür, eve geldim paranın eksik olduğunu anladım. Şikayet ettim mail yoluyla. Ertesi günü il mağaza müdürü aradı. Dedim bunu bana 2 defadır yapıyorlar, kusura bakmayın kendilerine çeki düzen versinler. Zaten makine hesaplıyor neyin hatasını yapıyorsun. Adam da sağolsun tabi ki sizin hakkınız gidin isteyin dedi. Sonra gittim parayı almaya başka kız vardı kasada, xx beyi arayan siz miydiniz. Ne gerek vardı araya başkalarını sokmaya, kendi aramızda hallederdik falan dedi yüzü asık bir şekilde. Bu mağazada 2 defadır başıma geliyor kusura bakmayın, yerden süpürmüyor hiç kimse dedim. Eminim dün kasada fazla çıkmıştır diyorum, yoo hayır hiç fazla çıkmadı eksik bile çıktı diyor gevşek gevşek. Bir de üste çıkmaya çalışıyor. Yalancı çıkaracak beni neredeyse, annem de yanımdaydı Allahtan. Yani kısacası bir daha a101den alışveriş yapmam dedim ve yapmıyorum da 2 haftadır. Ya diğer üç harfli marketlerde hiç başıma gelmedi inanır mısınız. Kartla da olsa nakit de olsa hiç yanlış hesaplamadılar. Bunlar da çalışan sonuçta, aynı özeni bunlardan da göstermelerini beklerim. Üslupları da çok kötü b ile başlayan üç harfli marketin çalışanları daha saygılı konuşuyorlar gözlemlediğim kadarıyla.

Banada yapacak kız yapsın.
Zaten ben itiraz ettikten sonra geri ödeme yapım dedi kabul etmedim.
Onu en başta yapacaksın
Ben sikayet edicem dediğimde değil.
Ben kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem Allahda göstermesin.
Ama böylede siz benim kul hakkıma giriyorsun ozaman.

Az önce bölge müdürü aradi
Benim aldığım ürünün fiyatı doğruymuş orada yazan mikrodalga tenceresiymis ama içinde bizim aldıklarımı vardi.
Ben alıcı olarak tutupda barkodlarini teyit edemem oturup başına.
Mikrodalga 3lu kap yazıyordu içinde de onlar vardı aldım çıktım.
Bana denseydiki o farklı bir ürünün fiyati bu farklı bir ürün yerleri karışmış deseydi anlardım.
Bana siz yanlış görmüşsünüzdür dedi.
Git bak ozaman düzelt.
Resmen seninlemi uğraşacam der gibi muamele yaptı anneme.
Alıyorsan al almiyosan yollan gibi.

Uyarı almış.

Bölge sorumlusuna dedim kızı tanımam etmem kişisel bir sıkıntım yok kimseyle sadece bana bu farklı bir ürünün fiyatı, sizin aldiginiz farklı bir ürün denseydi bütçeme göre ya alırdım ya almazdım ürünü dedim.
Yerleri değişmiş olabilir insanlar aldıkları yere bırakmıyorlar haklılar bu konuda ama bana siz yanlış görmüşsünüzdür gibi bir açıklama yapması ilginç dedim.
Kamerada bakmışlar.
+ 2 urun aldık ben reyon gidip gelene kadar benim fişimi atmis kiz.
Fisim nerde diyorum attım diyor bana.
Annemin fisiyle sikayet ettim.
2 ürün almıştık ayrı ayrı.
Neyse annem almış fişini.

Bi de fişimi atmis uyarı almamak için vermedi fişimi.
Herkes işini duzgun yapsin.

Son düzenleme:
Selam bacılar ortalık topladım oglusu banyo ettirdim kendimi duşa attım namaz kıldım çıktım aşağı markete girdim eşime sigara süt Türk kahvesi bir çift eldiven tavuk göğsü tatlısı 52 oraya verdim ekmek yok bı ywrde araba gelmemiş fırına yürüdüm Onur'a girdim tavuk pirzola kova yoğurt 56 verdim 100 liradan fazla gitti tavuk patates atcam fırına pilav turşu yoğurt yeter

Çoğu işini severek yapmiyor canım iyi yapmissin

En güzeli A101 genelde öyle kasada farklı fiyat görüntüde farklı zehir olsun aldıkları milleten gecen eşimde çikolata almıs fişde farklı etikette farklı

Çoğu işini severek yapmiyor canım iyi yapmissin
Kuzu ikisi farklı urunlermis.
Benim aldığım mikrodalga tencereymis
Reyondaki saklama kabiymis(iksiide üçlü ikiside kapakli saklama kabı seklinde)
Fiyatin olduğu yerde bizim aldigimiz üründen başka ürün yoktu.
2si vardi birini annem aldi birini ben.

Bana kasada denseydi ki bakın sizin aldiginiZ tencere bunun fiyatı bunun yeri yanlış koyulmuş, oradaki fiyat saklama kabı fiyatı elimizde malesef yok denseydi yine anlardım.

Ama anneme siz yanlış görmüşsünüzdür o servis tabagi fiyatı diyo hala.
Resmini çektim saklama kabı yaziyo bendekinde tencere yazıyor ama saklama kabı şeklinde plastik kapakli.
Ne bilim sepette başka fiyat ve mikrodalga kabı yoktu.
Sadece o fiyat ve aldıklarımız vardi.

İşte useniyorlar açıklamaya alıyorsan al almiyosan alma.

En güzeli A101 genelde öyle kasada farklı fiyat görüntüde farklı zehir olsun aldıkları milleten gecen eşimde çikolata almıs fişde farklı etikette farklı
Saklama kabına benziyor ya aldığım ürün o da 3lü onun fiyatının altina koymuşlar kaktiriyorlar millete.
Tmm dedim bunun ederi fiyatı buysa kabulüm.
Sıkıntı diil sadece burda yazan fiyatlı ürün elimizde kalmadı de yani.
O başka Bi urundu de anlim ben.
Sen o fiyatın altına koy bunu kaktır.

Evi süpürdüm.
Et soteledim pilav ve çorba var.
Arkadas kahveye gelirim diyordu mutfagi dökmüş yarın gelicem dedi.
Kedilere balik indirdim, buzdolabında kalmıştı 4 tane çözülmüş.
Onların nasibiymis.
Yediler minnoslar.

Dolap içlerini ve oğlanın odasını dökmem lazım ama hiç canim istemiyor.
Sürekli erteliyorum.
Kaçış yok hem biraz elerim.
Bi poşet ve deterjanli su alıp başlıca bir uçtan.
Sonra ipin ucu kaçıyor

Slm bacımlar
E bebek ten kıza 14.90 a lego tren(24 ten düsmüs)oyun hamurı aldım 32 tl bıraktım.
Marketten domestos,süt,noel baba cikolata(hanımefendi siparis verdi)ıslk mendil aldım35 te oraya bıraktım
Kpderim ugramıs kahve yapmıs koci,cevizli lokum falan agırlamıs babasını
Yani cat kapı sevmiyorm ama yapck bisey yok gelme denmez
Benimkiler ne yatak bırakıyolar ne mutfak
Sabah yatagı toplayıp cıkıyorm geliyorm yatmıslar ,lego oynamıslar
Hayır cocugu oyuncakla yataga götürürsen uyumaz tabi
Mercimekli bulgur pilavunı cok sevdik Alyayla
Bi paketi bitirdik ikimiz
Kızı uyuttum kahve bastm
Takma tırnak takıyorm kendime
Kardesim vermisti bi süre yazamazssm tırnaklardan bilinki

VAlla bende baza altına gircem biraz ayrılacak seylervl var oyuncaklara bı el atmaliyim

Selamm,
İstanbul kar a teslim resmen.
2 gündür hayat durdu diyebiliriz. Herkes yollarda kaldı, saatlerce yürümek zorunda kalanlar, araçları ana yola bırakıp yürüme yakın yerlere sığınanlar, işyerlerindr mahsur kalanlar....

Bizi çok etkilemedi zaten kız cuma sabah yarım saatte gidip karne alıp geldi, oğlanı cumadan başladım göndermemeye, bu hafta da hava muhalefeti sebebiyle cumaya kadar kapalı kreşi. Bizde zaten evden çalışıyoruz.

Dün gece yıllar sonra bir arkadaşımı misafir ettim. Saatlerce Yolda kalmış tesadüfen bana çok yakında kalmıştı. Hemen arayıp çağırdım geldi. Sabah yollar açılmıştı o zaman gidebildiğin evine.

Birikim olarak 5 usd aldım zulaya, kıza da karne için para vermiştik onunla da kıza 20 usd aldım.
Bu ara yatırımı borsada değerlendiriyorum.
Oradaki yatıromı eşimin bilgisi ve desteğiyle yaptığım için onu kendi birikimim olarak saymıyorum. İnşallah ev parasının yarısını olda biriktirmek nasip olur orada

Hayırlı uğurlu olsun, Allah bi ömür boyu cok kutlu etsin
Ayy baby benim kocam da yengeç, hakkaten doğru demiş ikizler için ne diyolar acaba nerden okudunuz bunları ben de bakayım
Ayy lelli senin söylediğin sayfayı takip etmeye basladım gerçekten çok güzel küpeler var ya

Merhabalar kızlar okudum ama yazamadım kaç gündür. 3-4 gün evin altını üstüne getirdim temizlik yaptım bi güzel sonra da hasta olmuşum cok fena gittim test yaptırdım negatif çok şükür felaket öksürük var ama. Eşim şehir dışında yine hafta sonu 2 günlüğüne geldi gitti cuma yine gelecek kısmetse. Evde annem babam kızım takılıyoruz, o kadar sık hastalanıyoruz ki 1 ay ara verdik kreşe hem biz kendimizi toparlayalım hem havalar da biraz daha toparlar. Bugün annemle a101e gittik tavuk, sosis, sucuk falan aldık 160 tl tuttu annem ödedi sağolsun yarın pizza yaparız artık.

Netten bakıyorm ara ara
İkizler gecmis borclarla ilgileniyor bu ara
Kredi ,kredi kartı,unutulan borc vs
Ben de ikizlerim cidden harıl harıl borc ödüyorm suara
Kasko trf ev sigortası,kocinin borclar vs.
Bende seneye işe başlauacakmısım kesin hedef 2023 müş

Akşama kocam geldi bu yaz işe başlaman lazım bizim orda gündüz de gelmen lazım denesinmi
Ehliyet al çocukları okula gider gelir filan dedim bugün okumuştum sen yazınca baby ne hikmet dedim doğru çıktı

Günaydınmı desem iyi gecelermi desem bilmiyorum
Ancak bakabildim. Bugün döndük. Girdik eve buz gibi üstelik annem giderken kombiyi kapatmadı kısıkta bıraktı. Kardeşim de sabah yükseltmiş. Yemek hazırladık yedik.
Kardeşim yeğenimin öğretmenine gitti. Beni de çağırmış kadın ama çok geç oldu gitmedim.
Kardeşim geldi. Geçtim kardeşime. Biraz oturduk annemle kardeşimde kapıda bitti geldik üşüdük diye
Kardeşimin eşi geldi yemek yediler. Oturduk falan. Kızlar uyuyunca da kardeşimle kahve muhabbetin dibine vurduk.
Bugün eşimle kardeşimin eşi de konuşmuş, kardeşimin eşi demiş, kız özledi Elayı bugün sabah Elayı özledim dedi gözleri doldu. Birkaç gün daha birlikte vakit geçirsinler cumartesi bırakırım demiş. Zaten yarın hava şartlarının ne olacağı da belli değil demiş eşim. C tesi ye değiştir bileti dedim.
Bakalım o gün ola hayrola.
Bugün kardeşim soruyor,babanı özledinmi sen diye, kafasını iki yana sallayıp hayııııır. Ama babama seni çok özledim diyeceğim gidince diyor koptuk ya kardeşimle. Çok fenaaa babası duysa yüreğine inecek.
Eşim telefonda anne gelsin sen orada kal dedi. Ela da babasına; hayır annem kalsın sen de buraya gel evi de işini de buraya taşıyalım, yani burada yaşayalım baba diyor :) gidesi yok valla.

Benim kardeşim bim de mağaza sorumlusu, ama inan bimde çalışanlar daha çok kişi ve maaşları daha iyi. A101 az eleman çalıştırıyormuş.ve çalışma saatleri çokmuş. Çalışanlar bayağı isyandaydı. Eşim A101 den alışveriş yapma dedi kaç defa.
Hatta aylar önce beni yabancı bir numara aradı bayağı market ve alışveriş İle ilgili sorular sordu cevapladım.A101 le ilgili öyle olumsuz şeyler söyledimki. En son telefonu kapatırken sordum, meğer A101 merkezinden arıyorlarmış umarım söylediklerimi dikkate almışlardır. Çalışana da hakkını verip, çok saat çalıştırıp emeğini kullanma derdine düşmezler.

Hadi hayırlısı
Pazarlık yap iyi bi maasa anlas:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…