BAsınız saolsunSelam kızlar yollar doldu burda dün amcanın kızı vefatvetti yaşı 60 larda idi kalp krizinden bugün gömdüler arayabildim sadece bize arabayla yarım saat nerdeyse gidilcek gibi değil kar doldu cadde bile arabalar çıkmıyor itiyolar hep esim az çıkardı oğlanı kapıya gelirler ekmek alçaklar asagimuzda bakkal var dünden sarma var tarhana çorbası turşu yoğurt yeter şükür
Saolasın kuzuÇözülmesine sevindim canım geçmiş ola
Kız naptın tasındı mı soramadım nereye tasındınselam kizlar
cuma sinavim var surekli ders calisiyorum .ben hayata ders calismaya geldim galiba
kar storylerinizi kuru sogumuzla bir fesatlik icinde izliyorum
Allah mesut etsin canım, bir ömür mutlu olsunlarHerkese selamlar iyi akşamlar..Bayadır okuymadım gelemedim kızlar..Umarım herkesler iyidir..Bu arada bizde çok gelişmeler yaşandı:)
Sizlere bahsetmişmiydim hatırlamıyorum ama bahsetmemide olabilirim..
Kızçelerim benim büyük kızım dün itibari ile evlendi..
Yaklaşık 1,5 yıldır görüştüğü bir arkadaşı vardı..bu sene okuldan mezun oldu..Almanyaya iş başvuruları yapmıştı..Çok şükür bir yerden teklif geldi ve ocakda işbaşı yaptı..Diğer işinden aralık ayında ayrıldı..
İşi olunca evliliği de öne aldılar..1,5 ay içinde nişan hazırlıklar derken dün çok şükür mürvetlerini gördük..
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..Evladının mürvetini görebilmek çpk güzel bir duyguymuş..Kısmetse 1 1,5 ay içinde de inşallah gidicekler..Rabbim yollarını açık etsin ..
son 1,5 aydır bu koşturmaca içindeydik.
Derken birde üstüne covid oldukBirwz stres yaşadık ama hamdolsun Rabbim rast getirdi herşeyi çok güzel oldu yetişti..Yanii anlıyacağınız ben artık bir kayınvaldeyim
Güle güle kullan canımBAbam geldi aldı avmye götürdü beni
1200 tl harcadım kes bacımlar
Kaban bot oduncu gömleği aldo bana
Ayy kendime nekadar uzun zamandır alısveris yapmamısım nasıl iyi geldi
Kesesine bereket
Kocadan görmüyorz böyle seyler babadan görüyorz sükür
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.Selam kızlar yollar doldu burda dün amcanın kızı vefatvetti yaşı 60 larda idi kalp krizinden bugün gömdüler arayabildim sadece bize arabayla yarım saat nerdeyse gidilcek gibi değil kar doldu cadde bile arabalar çıkmıyor itiyolar hep esim az çıkardı oğlanı kapıya gelirler ekmek alçaklar asagimuzda bakkal var dünden sarma var tarhana çorbası turşu yoğurt yeter şükür
Sağol canım. Yeni okuyabildim. Gel birlikte keyiflenelimSıcak su havuzu
Suan en ihtiyacımolan
İyi eglenceler
Ah evt ya otururken sallandık odanın önüne oyuncak sepetini koymus Alya
Ona kosarken yarıyodum kafayı gözü
Allah beterinden korusun karda kısta naparz
Saolasın bacımGüle güle kullan canım
İyigeceler bacımlar
Kardesim aradı babama pasta üfletcez,siizi de alalım dedi
Gittik cocuklar kudurdu tabi
Enistesi 200 tl karne harclıgı verdi kıza saolsn
Ben de 10 ar usd verdim cocıklara
Tabi kardesim hemen atladı 200 tl de o verdi.
20.00 gibi eve bıraktılar bizi
Allahım bi ıyumazda bende var
21.30 da zorla uyudu
Enginar pisirdim cıkmadan
Alya gıcıklık yapar yemez diye ona eristeyle pisirdim suyundan bari gecer diye
Yedi sükür.
Kız sen bu kıısı orda gecircen bu gidisleGünaydın kızlar,
Yola çıktık. Ama yarın yine istanbula dönemeyeceğim malum.benim koci istediği kadar ne derse desin, havalar engel oluyorkendi dedi. Riske atmaya gerek yok yarın dönemezsiniz ben işe gidemedim dedi. Deli işte dedim teyzeye git onun evi iş yerine yakın. Akşam taa kaç durak öncesi inmiş metrobüsten eve yürümüş. Bir arkadaş da yürü yürü büyükçekmece de misafirhanede kaldı evine gidemedi..gece saat 00:20 gibi. İstanbul şuan felç. Bakalım ne zaman kendine gelir. İki kar yağmur kitleniyor heryer.,
Bir daha kış günü gitmeyin rehin kalıyorsunuz diyecekKız sen bu kıısı orda gecircen bu gidisle
Of onunki hem kalın hemde tekken canım sıkılıyor boşver canım kal kıymetini bilsinBir daha kış günü gitmeyin rehin kalıyorsunuz diyeceko kötü işte