Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiz neredeyse 1 saattir kendini bana sallatiyor.
Resmen esimin gelmesi için dakika sayiyorum🥶
Uykusuda var mı yok mu anlamadım mık mık salla beni
Uyumuyorda.
Böyle anlarda icimden sürekli ya sabır, vela havle çekiyorum.
Gercekden tukendigimi hissediyorum bazen.
Kendimi dışarı atasım geliyor.
Çok cocuklulari düşünüyorum kendimi telkin için ama yok anksiyetem tavan yapıyor Allah isteyene çok çok versin benimkine sağlık versin..

Annemde hak veriyorum bu sefer kadın az kafasını dinlicek bebeylemi uğraşsın.
Zorluyor insanın sabrını.

Selam kızlar yollar doldu burda dün amcanın kızı vefatvetti yaşı 60 larda idi kalp krizinden bugün gömdüler arayabildim sadece bize arabayla yarım saat nerdeyse gidilcek gibi değil kar doldu cadde bile arabalar çıkmıyor itiyolar hep esim az çıkardı oğlanı kapıya gelirler ekmek alçaklar asagimuzda bakkal var dünden sarma var tarhana çorbası turşu yoğurt yeter şükür
BAsınız saolsun😐

İyigeceler bacımlar
Kardesim aradı babama pasta üfletcez,siizi de alalım dedi
Gittik cocuklar kudurdu tabi🙈
Enistesi 200 tl karne harclıgı verdi kıza saolsn
Ben de 10 ar usd verdim cocıklara
Tabi kardesim hemen atladı 200 tl de o verdi.
20.00 gibi eve bıraktılar bizi
Allahım bi ıyumazda bende var
21.30 da zorla uyudu🤦🏻‍♀️
Enginar pisirdim cıkmadan
Alya gıcıklık yapar yemez diye ona eristeyle pisirdim suyundan bari gecer diye
Yedi sükür.

selam kizlar
cuma sinavim var surekli ders calisiyorum .ben hayata ders calismaya geldim galiba
kar storylerinizi kuru sogumuzla bir fesatlik icinde izliyorum :confused:
Kız naptın tasındı mı soramadım nereye tasındın 😌olsun sabreden derviş muradına ermiş inş az kaldı bacım 🥰iki çocukla zor ama kolay değil inş emeklerinin karsılığını alacaksın

iyi geceler kızlar,
Yazamadım fırsat da bulamadım. Dışarıda kar içeride sıcak havuz keyfimize bakıyoruz :) kız iki gündür saat 19:30 20:00 gibi uyuyor. Sabah 10 da uyanıyor. Bugün gündüz uyuttum.akşam kuzenleriyle havuza girsin diye. Girip eğlendiler. Gündüzde öyle.
Bu arada istanbul felaketmiş.
Benim koci de isyanlarda.. hem kendi dedi ido iptal olabilir gelmeyin. Kaplıcaya gitmek istiyorsanız gidin diye.hem de soruyorum ne zaman gelelim.sonuçta ona göre ido bileti alacağım. İş saati vs. Diyorum kardeşim tatile gidecek afyona diğeri de ancak c tesi bırakır, iş durumlarıdan dolayı. Bana verdiği cevap, ben alırım siZi iş çıkışı bırakamıyormu yani, bir saatlik yol bırakamıyorlarsa ben alırım gelir alırım. Laf sokmasa olmaz. Ben de dedim onlara sormadım iş çıkışı senin saat 22:00 lere kadar bekleyeceğini nereden bileyim.bu güne kadar hep iş çıkışı alıyorsun ve ona göre ayarlıyoru dedim. Bana diyor, niye bu kadar kardeşlerimi savunuyormuşum. Ben de dedim sen de niye hemen bilmeden yargılıyorsun. Biraz atıştık. Şu olumsuz konuşmalarını bırak artık dedim. Gelince kınuşalım dedim yok işte konuşmak için gidiyorsam gitmeyecekmişim. Zaten gitmeye niyetim yokmuş vs..aman neyse işte klasik hal yap der sonra burnumdan getirir. Sabırrr.
Yarın anneme dönüyoruz. Çarşamba da eve döneceğim. Ama konuşmazsa ciddi tavrımı göstereceğim. Çünkü bunaldım bunun bu hallerinden.

Herkese selamlar iyi akşamlar..Bayadır okuymadım gelemedim kızlar..Umarım herkesler iyidir..Bu arada bizde çok gelişmeler yaşandı:)
Sizlere bahsetmişmiydim hatırlamıyorum ama bahsetmemide olabilirim..
Kızçelerim benim büyük kızım dün itibari ile evlendi🥰..
Yaklaşık 1,5 yıldır görüştüğü bir arkadaşı vardı..bu sene okuldan mezun oldu..Almanyaya iş başvuruları yapmıştı..Çok şükür bir yerden teklif geldi ve ocakda işbaşı yaptı..Diğer işinden aralık ayında ayrıldı..
İşi olunca evliliği de öne aldılar..1,5 ay içinde nişan hazırlıklar derken dün çok şükür mürvetlerini gördük..
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..Evladının mürvetini görebilmek çpk güzel bir duyguymuş..Kısmetse 1 1,5 ay içinde de inşallah gidicekler..Rabbim yollarını açık etsin ..
son 1,5 aydır bu koşturmaca içindeydik.
Derken birde üstüne covid olduk:KK43:Birwz stres yaşadık ama hamdolsun Rabbim rast getirdi herşeyi çok güzel oldu yetişti..Yanii anlıyacağınız ben artık bir kayınvaldeyim🥰😍🙂
Allah mesut etsin canım, bir ömür mutlu olsunlar🤲

BAbam geldi aldı avmye götürdü beni🙈
1200 tl harcadım kes bacımlar😂
Kaban bot oduncu gömleği aldo bana🙏🏻
Ayy kendime nekadar uzun zamandır alısveris yapmamısım nasıl iyi geldi
Kesesine bereket🙏🏻
Kocadan görmüyorz böyle seyler babadan görüyorz sükür😅
Güle güle kullan canım😍

Selam kızlar yollar doldu burda dün amcanın kızı vefatvetti yaşı 60 larda idi kalp krizinden bugün gömdüler arayabildim sadece bize arabayla yarım saat nerdeyse gidilcek gibi değil kar doldu cadde bile arabalar çıkmıyor itiyolar hep esim az çıkardı oğlanı kapıya gelirler ekmek alçaklar asagimuzda bakkal var dünden sarma var tarhana çorbası turşu yoğurt yeter şükür
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.

Bu arada harcamalarımı da kaç gündür yazamadım. Trendyolda yemek indirimim vardı 20 tl. Eve köfteci yusuftan birşeyler aldım. Eşim de almış. Onunda indirimi vardı. Market indirimim de vardı 20 tl. Sıvıyağ aldım.
Buradada 200 gibi harcadım. Gelirken annem zaten bir sürü şey getirmiş. Ben de kıza şampuan, kendime el sabunu, ve işte aburcubur aldım :) yiyoruz bakalım nereye kadar.
Kardeşimle annem Ela’ya para verdiler. Diğer kardeşim de çizgi çalışması kitabı almıştı.
Bizde durumlar böyle. Bu ara zaten birikim yok malesef

Günaydınlar
Cocuum bugun de okula gitmedi:KK43:
Evde kalcam diyo tabi
Kociye dedim götürmüyorsan da sorma okula gitcen mi diye?
Onun insiyatifine kaldıgını sanmasın yani.
Okul kapalıymıs yarın okul var dedim.
Markette 25 tl bıraktım sabah,mercimekli bulgur aldım durunun ,kefir,lipton dem 20li.
Sabah bebek patates hasladım ikiye bölüp,tavada baharatla cevirdim.
Yanımda getircem göyaa:)
Alya kalktı o arada.
Anne bende yicem dedi.
Benim patateslerin yarısını gömdü.
Koci uyandı ben gideyim ekmek alayım dedi
O da ekmek,cevizli lokum almıs.
Oturdular kahvaltı ettiler benim patateslerle:)
Ben kaldım acıkta:KK70:
Aksama mercimekli bulgur yapcam.
Enginar da var biraz dünden yeter bize.
Kargom vardı onu verdim.
Dün g.dolapsda taa asagılarda kızın mayoları kalmıs.
Bir kadın 3 mayoya teklif attı
Bende mayolar hurclarda ama bari cıksın evden dedim kabul ettim.
17 saat önce almadı.
Msj attım kadına.
Yazlık ürünlere teklif atıp kabul etmemezlik yapmayın.Hurclardan buluyorz onları diye.
Yani azcık insanlık ögrenin dicektim de demedim hadi.

Günaydın kızlar,
Yola çıktık. Ama yarın yine istanbula dönemeyeceğim malum.benim koci istediği kadar ne derse desin, havalar engel oluyor😅 kendi dedi. Riske atmaya gerek yok yarın dönemezsiniz ben işe gidemedim dedi. Deli işte dedim teyzeye git onun evi iş yerine yakın. Akşam taa kaç durak öncesi inmiş metrobüsten eve yürümüş. Bir arkadaş da yürü yürü büyükçekmece de misafirhanede kaldı evine gidemedi..gece saat 00:20 gibi. İstanbul şuan felç. Bakalım ne zaman kendine gelir. İki kar yağmur kitleniyor heryer.,

İyigeceler bacımlar
Kardesim aradı babama pasta üfletcez,siizi de alalım dedi
Gittik cocuklar kudurdu tabi🙈
Enistesi 200 tl karne harclıgı verdi kıza saolsn
Ben de 10 ar usd verdim cocıklara
Tabi kardesim hemen atladı 200 tl de o verdi.
20.00 gibi eve bıraktılar bizi
Allahım bi ıyumazda bende var
21.30 da zorla uyudu🤦🏻‍♀️
Enginar pisirdim cıkmadan
Alya gıcıklık yapar yemez diye ona eristeyle pisirdim suyundan bari gecer diye
Yedi sükür.

Günaydın kızlar,
Yola çıktık. Ama yarın yine istanbula dönemeyeceğim malum.benim koci istediği kadar ne derse desin, havalar engel oluyor😅 kendi dedi. Riske atmaya gerek yok yarın dönemezsiniz ben işe gidemedim dedi. Deli işte dedim teyzeye git onun evi iş yerine yakın. Akşam taa kaç durak öncesi inmiş metrobüsten eve yürümüş. Bir arkadaş da yürü yürü büyükçekmece de misafirhanede kaldı evine gidemedi..gece saat 00:20 gibi. İstanbul şuan felç. Bakalım ne zaman kendine gelir. İki kar yağmur kitleniyor heryer.,
Kız sen bu kıısı orda gecircen bu gidisle:KK70:

X