- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
Hayırlı olsun canım bir yastıkta kocasinlar genç kayinvalide olmuşsun maşallahHerkese selamlar iyi akşamlar..Bayadır okuymadım gelemedim kızlar..Umarım herkesler iyidir..Bu arada bizde çok gelişmeler yaşandı:)
Sizlere bahsetmişmiydim hatırlamıyorum ama bahsetmemide olabilirim..
Kızçelerim benim büyük kızım dün itibari ile evlendi..
Yaklaşık 1,5 yıldır görüştüğü bir arkadaşı vardı..bu sene okuldan mezun oldu..Almanyaya iş başvuruları yapmıştı..Çok şükür bir yerden teklif geldi ve ocakda işbaşı yaptı..Diğer işinden aralık ayında ayrıldı..
İşi olunca evliliği de öne aldılar..1,5 ay içinde nişan hazırlıklar derken dün çok şükür mürvetlerini gördük..
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..Evladının mürvetini görebilmek çpk güzel bir duyguymuş..Kısmetse 1 1,5 ay içinde de inşallah gidicekler..Rabbim yollarını açık etsin ..
son 1,5 aydır bu koşturmaca içindeydik.
Derken birde üstüne covid oldukBirwz stres yaşadık ama hamdolsun Rabbim rast getirdi herşeyi çok güzel oldu yetişti..Yanii anlıyacağınız ben artık bir kayınvaldeyim
Bende aldıklarımızdan idare edersem inş çeyrek yaparım kocama kalsa pul yapmaz sen ver ben alırım deseydin keşkemqBereketli olsun
Bana da koci ceyrek yapcakBu sene icinde yaparsa sükür
Hayırlı olsun Allah bir ömür boyu mutlu olmak nasip etsinHerkese selamlar iyi akşamlar..Bayadır okuymadım gelemedim kızlar..Umarım herkesler iyidir..Bu arada bizde çok gelişmeler yaşandı:)
Yaklaşık 1,5 yıldır görüştüğü bir arkadaşı vardı..bu sene okuldan mezun oldu..Almanyaya iş başvuruları yapmıştı..Çok şükür bir yerden teklif geldi ve ocakda işbaşı yaptı..Diğer işinden aralık ayında ayrıldı..
İşi olunca evliliği de öne aldılar..1,5 ay içinde nişan hazırlıklar derken dün çok şükür mürvetlerini gördük..
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..Evladının mürvetini görebilmek çpk güzel bir duyguymuş..Kısmetse 1 1,5 ay içinde de inşallah gidicekler..Rabbim yollarını açık etsin ..
Derken birde üstüne covid oldukBirwz stres yaşadık ama hamdolsun Rabbim rast getirdi herşeyi çok güzel oldu yetişti..Yanii anlıyacağınız ben artık bir kayınvaldeyim
Teşekkür ederim canım sağolasın.. Amin inşallah..Hayırlı olsun canım bir yastıkta kocasinlar genç kayinvalide olmuşsun maşallah
Amin canım teşekkürler..sağolasın..:)Bende aldıklarımızdan idare edersem inş çeyrek yaparım kocama kalsa pul yapmaz sen ver ben alırım deseydin keşkemq
Hayırlı olsun Allah bir ömür boyu mutlu olmak nasip etsin
Günaydın ekurim Allah mutlu mesut etsinHerkese günaydın..
Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar olsun inşallah..
Amin canım Allah razı olsun..Günaydın ekurim Allah mutlu mesut etsin
Oyy hayırlı ugurlu olsun.Herkese selamlar iyi akşamlar..Bayadır okuymadım gelemedim kızlar..Umarım herkesler iyidir..Bu arada bizde çok gelişmeler yaşandı:)
Atak retro hepsi üst üste geldi.Selammm günaydın
Eşim gitti kaldik cociklerle..
Haftasonu nasıl geçti öyle himhizli ya
Kız bisi yemiyor beni aşırı zorluyor neyin atağı bu ben anlamadım.
Azcık platesannesiyle plates yaptım.
Maydanozlu limonlu suyumu içiyorum.
Siviya çok yükledim haftasonu gitsin odemler.
Ev toplancak daha hiç bisi elimi sürmedim.
Bismillah diyip girisicem
Çok teşekkür ederiz canım.. Sağolasın..Oyy hayırlı ugurlu olsun.
Allah bi yastıkta kocatsın.Ayy bebek gibi olmus masallahh
Burcuma göre bu sene ev alabilir yeni bir eve taşıyabilirsin falan çıkıp duruyor haydi hayırlısı.Atak retro hepsi üst üste geldi.
Benim koci yengec burcu bu ay para sıkıntısı cok diyo ,gercekten de öyle.
7 subata kadar parasal konularda gerileme olacakmıs.
D dimple81 daha iyi bilir tabi
Ama ben su ocak 22 de daha basımıza ne gelebilir leveline ulastım.
Kız Aslan burcu hic olmadıgı kadar dediğim dedik oldu.
Böyle bir inat yok
Hadi inssBurcuma göre bu sene ev alabilir yeni bir eve taşıyabilirsin falan çıkıp duruyor haydi hayırlısı.
Tasincak falan halim yok valla tasinmim ben daha memnunum evimden
O ev yazlık olursa tadından yenmez ama
Çözülmesine sevindim canım geçmiş olaGünaydınnn
Dün aksmüstü isle ilgili bi mail geldi bütün moralim alt üst oldu.
Bizim burda önce seni suclarlar cünkü bi sorun oldugunda,dinlemezler.
Geceden beri insirah suresi okuyorm benle ilgili cıkmasın diye.
İlk is geldim maillere baktım 15.15 gönderilen saat zaten benden gönderilmemis mail bana iletilmis ertesi gün.
Cözülemicek bisey değil ama ısıtır ısıtır önüne koyarlar baskası yaptıysa.
Cok sükür cözüldü.
Artık hanımına sorsun hesabını.
Kızı yollamadık bugun evdeler babasıyla.
Okulu aradım 40 kisiyiz zaten kimse gelmedi dediler.
Yarında kalır evde olmadı
-6 derece cıkmasın bu sogukta cocuk.
Market yapcam cıkısta .
Patatates sulusu yapcam yemek bayagıdır yapmadım.
Başınız sagolsun kalp krizide çok duyar oldum.Selam kızlar yollar doldu burda dün amcanın kızı vefatvetti yaşı 60 larda idi kalp krizinden bugün gömdüler arayabildim sadece bize arabayla yarım saat nerdeyse gidilcek gibi değil kar doldu cadde bile arabalar çıkmıyor itiyolar hep esim az çıkardı oğlanı kapıya gelirler ekmek alçaklar asagimuzda bakkal var dünden sarma var tarhana çorbası turşu yoğurt yeter şükür