- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy a101den ben de soğudum artık. Geçenlerde alışveriş yaptım. Parayı eksik vermiş 6.70 küsür, eve geldim paranın eksik olduğunu anladım. Şikayet ettim mail yoluyla. Ertesi günü il mağaza müdürü aradı. Dedim bunu bana 2 defadır yapıyorlar, kusura bakmayın kendilerine çeki düzen versinler. Zaten makine hesaplıyor neyin hatasını yapıyorsun. Adam da sağolsun tabi ki sizin hakkınız gidin isteyin dedi. Sonra gittim parayı almaya başka kız vardı kasada, xx beyi arayan siz miydiniz. Ne gerek vardı araya başkalarını sokmaya, kendi aramızda hallederdik falan dedi yüzü asık bir şekilde. Bu mağazada 2 defadır başıma geliyor kusura bakmayın, yerden süpürmüyor hiç kimse dedim. Eminim dün kasada fazla çıkmıştır diyorum, yoo hayır hiç fazla çıkmadı eksik bile çıktı diyor gevşek gevşek. Bir de üste çıkmaya çalışıyor. Yalancı çıkaracak beni neredeyse, annem de yanımdaydı Allahtan. Yani kısacası bir daha a101den alışveriş yapmam dedim ve yapmıyorum da 2 haftadır. Ya diğer üç harfli marketlerde hiç başıma gelmedi inanır mısınız. Kartla da olsa nakit de olsa hiç yanlış hesaplamadılar. Bunlar da çalışan sonuçta, aynı özeni bunlardan da göstermelerini beklerim. Üslupları da çok kötü b ile başlayan üç harfli marketin çalışanları daha saygılı konuşuyorlar gözlemlediğim kadarıyla.Selamm
Eşim geç gitti
Bende sabah markete çıktım.
A101 mikrodalga için kap gelmis 3 lu 12.50 reyon fiyati.
Kasaya geldim 24.95 çekmiş (bisiler daha aldim) baktım fişe
Dedim ee reyonda 12.50 yazıyor dedim.
Kiz bana lakayik bir sekilde olur mu bu 12.50 siz yanlış görmüşsünüzdür servis tabağına o dedi.
Tekrar döndüm reyon resmini çektim peki bende şikayet ederim sıkıntı yok dedim.
Baktım kız tutuştu
Verin iade edelim farkı verelim demeye başladı.
Hayır iade de etmiyorum farkida istemiyorum ben sikayetimi edicem dedim.
Arkamda bekleyenlerde cimere yazın dediler.
Haklısınız dediler.
Tek maaşla geçinen insanlarız a101 kadar zengin değilim dedim.
Sikayet vara sikayet ettim.
Cimerede edicem a101 i de aricam.
O kızın o davranışı yüzünden.
Hayır de ki yanlışlık var de?
Git bak reyona
Bi açıklama yap ben salakmiyim siz yanlış görmüşsünüzdür diyo.
Bana yalancı diyor yani.
Bak teyit et ozaman.
Ya da satmayın.
Gercekden üslup insanı insan yapıyor.
Böyle insanları aşağılayan üsluba tiltim.
Bi de hala başkasıda aldi 24.95 görünce bıraktı fln diyo.
Ee git reyondaki fiyatı değiş ozaman.
Demekki kafaniza göre etiket koyuyorsunuz
Banada yapacak kız yapsın.Ayyy a101den ben de soğudum artık. Geçenlerde alışveriş yaptım. Parayı eksik vermiş 6.70 küsür, eve geldim paranın eksik olduğunu anladım. Şikayet ettim mail yoluyla. Ertesi günü il mağaza müdürü aradı. Dedim bunu bana 2 defadır yapıyorlar, kusura bakmayın kendilerine çeki düzen versinler. Zaten makine hesaplıyor neyin hatasını yapıyorsun. Adam da sağolsun tabi ki sizin hakkınız gidin isteyin dedi. Sonra gittim parayı almaya başka kız vardı kasada, xx beyi arayan siz miydiniz. Ne gerek vardı araya başkalarını sokmaya, kendi aramızda hallederdik falan dedi yüzü asık bir şekilde. Bu mağazada 2 defadır başıma geliyor kusura bakmayın, yerden süpürmüyor hiç kimse dedim. Eminim dün kasada fazla çıkmıştır diyorum, yoo hayır hiç fazla çıkmadı eksik bile çıktı diyor gevşek gevşek. Bir de üste çıkmaya çalışıyor. Yalancı çıkaracak beni neredeyse, annem de yanımdaydı Allahtan. Yani kısacası bir daha a101den alışveriş yapmam dedim ve yapmıyorum da 2 haftadır. Ya diğer üç harfli marketlerde hiç başıma gelmedi inanır mısınız. Kartla da olsa nakit de olsa hiç yanlış hesaplamadılar. Bunlar da çalışan sonuçta, aynı özeni bunlardan da göstermelerini beklerim. Üslupları da çok kötü b ile başlayan üç harfli marketin çalışanları daha saygılı konuşuyorlar gözlemlediğim kadarıyla.
Çoğu işini severek yapmiyor canım iyi yapmissinBanada yapacak kız yapsın.
Zaten ben itiraz ettikten sonra geri ödeme yapım dedi kabul etmedim.
Onu en başta yapacaksın
Ben sikayet edicem dediğimde değil.
Ben kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem Allahda göstermesin.
Ama böylede siz benim kul hakkıma giriyorsun ozaman.
Az önce bölge müdürü aradi
Benim aldığım ürünün fiyatı doğruymuş orada yazan mikrodalga tenceresiymis ama içinde bizim aldıklarımı vardi.
Ben alıcı olarak tutupda barkodlarini teyit edemem oturup başına.
Mikrodalga 3lu kap yazıyordu içinde de onlar vardı aldım çıktım.
Bana denseydiki o farklı bir ürünün fiyati bu farklı bir ürün yerleri karışmış deseydi anlardım.
Bana siz yanlış görmüşsünüzdür dedi.
Git bak ozaman düzelt.
Resmen seninlemi uğraşacam der gibi muamele yaptı anneme.
Alıyorsan al almiyosan yollan gibi.
Uyarı almış.
Bölge sorumlusuna dedim kızı tanımam etmem kişisel bir sıkıntım yok kimseyle sadece bana bu farklı bir ürünün fiyatı, sizin aldiginiz farklı bir ürün denseydi bütçeme göre ya alırdım ya almazdım ürünü dedim.
Yerleri değişmiş olabilir insanlar aldıkları yere bırakmıyorlar haklılar bu konuda ama bana siz yanlış görmüşsünüzdür gibi bir açıklama yapması ilginç dedim.
Kamerada bakmışlar.
+ 2 urun aldık ben reyon gidip gelene kadar benim fişimi atmis kiz.
Fisim nerde diyorum attım diyor bana.
Annemin fisiyle sikayet ettim.
2 ürün almıştık ayrı ayrı.
Neyse annem almış fişini.
Bi de fişimi atmis uyarı almamak için vermedi fişimi.
Herkes işini duzgun yapsin.
En güzeli A101 genelde öyle kasada farklı fiyat görüntüde farklı zehir olsun aldıkları milleten gecen eşimde çikolata almıs fişde farklı etikette farklıSelamm
Eşim geç gitti
Bende sabah markete çıktım.
A101 mikrodalga için kap gelmis 3 lu 12.50 reyon fiyati.
Kasaya geldim 24.95 çekmiş (bisiler daha aldim) baktım fişe
Dedim ee reyonda 12.50 yazıyor dedim.
Kiz bana lakayik bir sekilde olur mu bu 12.50 siz yanlış görmüşsünüzdür servis tabağına o dedi.
Tekrar döndüm reyon resmini çektim peki bende şikayet ederim sıkıntı yok dedim.
Baktım kız tutuştu
Verin iade edelim farkı verelim demeye başladı.
Hayır iade de etmiyorum farkida istemiyorum ben sikayetimi edicem dedim.
Arkamda bekleyenlerde cimere yazın dediler.
Haklısınız dediler.
Tek maaşla geçinen insanlarız a101 kadar zengin değilim dedim.
Sikayet vara sikayet ettim.
Cimerede edicem a101 i de aricam.
O kızın o davranışı yüzünden.
Hayır de ki yanlışlık var de?
Git bak reyona
Bi açıklama yap ben salakmiyim siz yanlış görmüşsünüzdür diyo.
Bana yalancı diyor yani.
Bak teyit et ozaman.
Ya da satmayın.
Gercekden üslup insanı insan yapıyor.
Böyle insanları aşağılayan üsluba tiltim.
Bi de hala başkasıda aldi 24.95 görünce bıraktı fln diyo.
Ee git reyondaki fiyatı değiş ozaman.
Demekki kafaniza göre etiket koyuyorsunuz
Kuzu ikisi farklı urunlermis.Çoğu işini severek yapmiyor canım iyi yapmissin
Saklama kabına benziyor ya aldığım ürün o da 3lü onun fiyatının altina koymuşlar kaktiriyorlar millete.En güzeli A101 genelde öyle kasada farklı fiyat görüntüde farklı zehir olsun aldıkları milleten gecen eşimde çikolata almıs fişde farklı etikette farklı
VAlla bende baza altına gircem biraz ayrılacak seylervl var oyuncaklara bı el atmaliyimEvi süpürdüm.
Et soteledim pilav ve çorba var.
Arkadas kahveye gelirim diyordu mutfagi dökmüş yarın gelicem dedi.
Kedilere balik indirdim, buzdolabında kalmıştı 4 tane çözülmüş.
Onların nasibiymis.
Yediler minnoslar.
Dolap içlerini ve oğlanın odasını dökmem lazım ama hiç canim istemiyor.
Sürekli erteliyorum.
Kaçış yok hem biraz elerim.
Bi poşet ve deterjanli su alıp başlıca bir uçtan.
Sonra ipin ucu kaçıyor
Hayırlı uğurlu olsun, Allah bi ömür boyu cok kutlu etsinHerkese selamlar iyi akşamlar..Bayadır okuymadım gelemedim kızlar..Umarım herkesler iyidir..Bu arada bizde çok gelişmeler yaşandı:)
Sizlere bahsetmişmiydim hatırlamıyorum ama bahsetmemide olabilirim..
Kızçelerim benim büyük kızım dün itibari ile evlendi..
Yaklaşık 1,5 yıldır görüştüğü bir arkadaşı vardı..bu sene okuldan mezun oldu..Almanyaya iş başvuruları yapmıştı..Çok şükür bir yerden teklif geldi ve ocakda işbaşı yaptı..Diğer işinden aralık ayında ayrıldı..
İşi olunca evliliği de öne aldılar..1,5 ay içinde nişan hazırlıklar derken dün çok şükür mürvetlerini gördük..
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..Evladının mürvetini görebilmek çpk güzel bir duyguymuş..Kısmetse 1 1,5 ay içinde de inşallah gidicekler..Rabbim yollarını açık etsin ..
son 1,5 aydır bu koşturmaca içindeydik.
Derken birde üstüne covid oldukBirwz stres yaşadık ama hamdolsun Rabbim rast getirdi herşeyi çok güzel oldu yetişti..Yanii anlıyacağınız ben artık bir kayınvaldeyim
Ayy baby benim kocam da yengeç, hakkaten doğru demiş ikizler için ne diyolar acaba nerden okudunuz bunları ben de bakayımAtak retro hepsi üst üste geldi.
Benim koci yengec burcu bu ay para sıkıntısı cok diyo ,gercekten de öyle.
7 subata kadar parasal konularda gerileme olacakmıs.
@dimple81 daha iyi bilir tabi
Ama ben su ocak 22 de daha basımıza ne gelebilir leveline ulastım.
Kız Aslan burcu hic olmadıgı kadar dediğim dedik oldu.
Böyle bir inat yok
Ayy lelli senin söylediğin sayfayı takip etmeye basladım gerçekten çok güzel küpeler var yaKiz uyudu
Çorba tavuk pilav dolma var.
Yemekler bitsin bugun yarın yaparım.
Eşim akşam kasapda 340tl bırakmış.
Kiyma, et ,tavuk 1 kangalda sucuk almış.
Kizada ilikli kemik vermişler 4 pisirimlik var.
Ayrı ayrı koydum kaynatarim miss.
Kendime 2 kupa aldım.
Bu ara da buna sardım
Meretler pahalı
Neyse oyalar beni biraZ.
Bitki çayı çok içiyorum bu ara seviyorum degisik bardaklari.
Para harcamamam lazım artık.
Altın küpe alıcam kendime.
Buzluktan ve bakliyatdan tüketicem
Kahvaltılık alırım yeter.
Netten bakıyorm ara ara
Bende seneye işe başlauacakmısım kesin hedef 2023 müşNetten bakıyorm ara ara
İkizler gecmis borclarla ilgileniyor bu ara
Kredi ,kredi kartı,unutulan borc vs
Ben de ikizlerim cidden harıl harıl borc ödüyorm suara
Kasko trf ev sigortası,kocinin borclar vs.
Benim kardeşim bim de mağaza sorumlusu, ama inan bimde çalışanlar daha çok kişi ve maaşları daha iyi. A101 az eleman çalıştırıyormuş.ve çalışma saatleri çokmuş. Çalışanlar bayağı isyandaydı. Eşim A101 den alışveriş yapma dedi kaç defa.Ayyy a101den ben de soğudum artık. Geçenlerde alışveriş yaptım. Parayı eksik vermiş 6.70 küsür, eve geldim paranın eksik olduğunu anladım. Şikayet ettim mail yoluyla. Ertesi günü il mağaza müdürü aradı. Dedim bunu bana 2 defadır yapıyorlar, kusura bakmayın kendilerine çeki düzen versinler. Zaten makine hesaplıyor neyin hatasını yapıyorsun. Adam da sağolsun tabi ki sizin hakkınız gidin isteyin dedi. Sonra gittim parayı almaya başka kız vardı kasada, xx beyi arayan siz miydiniz. Ne gerek vardı araya başkalarını sokmaya, kendi aramızda hallederdik falan dedi yüzü asık bir şekilde. Bu mağazada 2 defadır başıma geliyor kusura bakmayın, yerden süpürmüyor hiç kimse dedim. Eminim dün kasada fazla çıkmıştır diyorum, yoo hayır hiç fazla çıkmadı eksik bile çıktı diyor gevşek gevşek. Bir de üste çıkmaya çalışıyor. Yalancı çıkaracak beni neredeyse, annem de yanımdaydı Allahtan. Yani kısacası bir daha a101den alışveriş yapmam dedim ve yapmıyorum da 2 haftadır. Ya diğer üç harfli marketlerde hiç başıma gelmedi inanır mısınız. Kartla da olsa nakit de olsa hiç yanlış hesaplamadılar. Bunlar da çalışan sonuçta, aynı özeni bunlardan da göstermelerini beklerim. Üslupları da çok kötü b ile başlayan üç harfli marketin çalışanları daha saygılı konuşuyorlar gözlemlediğim kadarıyla.
Hadi hayırlısıBende seneye işe başlauacakmısım kesin hedef 2023 müş
Akşama kocam geldi bu yaz işe başlaman lazım bizim orda gündüz de gelmen lazım denesinmi
Ehliyet al çocukları okula gider gelir filan dedim bugün okumuştum sen yazınca baby ne hikmet dedim doğru çıktı