Kaynanam duymasın tac uyku setini 100 tlye sattım g.dolapsda.
Ammann 9 sene olmus baza altından cıkmamıs.
Napim yani:)
Benim kpmsuların verdiği çiçeklere isim verdiğim gibi kim verdiyse çiçeğin adı o serap Ayşe fatmaSelammm gunaysss
Fritoze patttis attım cnm istedi kiz uyuyo az bisiler yicem.
Kızda çok seviyor patatesi kalkınca yer artık.
Yemek yapmam lazım acil tarafından kızın çorbasıda yok
Market zamanı oyuncakları kaçırıyorum kıza market arabasi siparisi verdim dün akşam.
Ben aliyorum babası veriyor sonra kim aldı baba
Bana diyor sakın verme diye.
Yine fedakar cefakar ana
Bu ara oyuncaklarla daha çok oynuyor oyun kuruyor.
Olta balıklar aldım balıkların ismi var.
Baba anne dede annene ef(abisine ef diyor),gaaga(karga) öğrendiği isimleri onlara averiyor
Bende öyle bazen salıyorum bazende bit bit ayıklıyorum eşyalarıİyi akşamlar kızlar.
Valla bi ortam yok benim ya hepten salıyorum evi ya kırklamalara doyamıyorum.
Kaç gündür dip köşe temizlik yaptım belim kopmuş. eşim bugün şehir dışına gitti onun yıkanacakları, ütülenecekleri hallettim, bugün uğurladım annemle babam geldi bize de yalnız kalmayalım diye. Bu hafta bizdeler. Bugün bir harcamam olmadı babaanneme uğradık annemlerle, kızımı okuldan alıp eve geçtik yemek hazırdı dünden ısıtıp yedik.
babyloading87 dün sana geçmiş olsun diyordum bu sabah kızım bi uyandı ki çapak olmuş gözü, hemen aile hekimine gösterdik antibiyotik damlayla merhem verdi o da.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar.
Kaç gündür dip köşe temizlik yaptım belim kopmuş. eşim bugün şehir dışına gitti onun yıkanacakları, ütülenecekleri hallettim, bugün uğurladım annemle babam geldi bize de yalnız kalmayalım diye. Bu hafta bizdeler. Bugün bir harcamam olmadı babaanneme uğradık annemlerle, kızımı okuldan alıp eve geçtik yemek hazırdı dünden ısıtıp yedik.
babyloading87 dün sana geçmiş olsun diyordum bu sabah kızım bi uyandı ki çapak olmuş gözü, hemen aile hekimine gösterdik antibiyotik damlayla merhem verdi o da.
Kolay gele canım evdeyken tadilat çok zor oluyor inşallah sonucu güzel olurGünaydınlarr
İyi haftalar
Ev 56 olmus heryer sıva.
Balkon terlikleriyle girmisler iceri cidden beynim zonkluyor sinirden.
Tmm halıları kaldırdık ama bu evde cocuk var.
Yay bi gazete yap boyanı dedim.
Balkon terlikleriyle niye giriyorsn yani.
Silincekmis zaten.
Paralel evrende kocamı bogazlıyrdm sabah töbe töbe.
Kız zaten ayrı oynuyo sinirlerime.
Damla damlattık diye uluya uluya aglıyo sabahın 7snde canım evleadıım.
Alya uluma sabah sabah dedim artk.
Topladın bütün baykusları sabah sabah dedim.
Onlar cıktılar makinaya camasır attım.,
Zaten salon kalmıs ardiye kadar kıza oda olcak diye.
Bazaya attım herseyi .
Kvdem ceyizde Tac marka bi uyku seti almıstı.
Altın varaklı bisey acmadım tabi hic.
25 yasında insanım ben ya al papatyalı cicekli flan kullanalım dimi.
Gitmis altın varaklı almıs.
Neyse koydum onu g.dolapsa belki satılır bize de ekmek cıkar:)
Temizlik mal.alcam giderken.
Yag sökücü cif falan.
Bide ark.dogum günü cicek yollucam aama kkna para atmam lazım.
İns yetisir bugune.
En kötü yarın gider unutmusum dün vereydim siparis iyidi.
100 tl oraya bırakcam.
Kpder dün köfte getirmis 2 tabak.
Yarım kangalda sucuk getirmis kıza saolsn
Köftelerden yemek yaprım bugun kalanı atarım buzluga.
İyi yapmissin bende koydum öyle biseyimi satılmadıKaynanam duymasın tac uyku setini 100 tlye sattım g.dolapsda.
Güle güle kullan canım. Al harca gitsin boşverGünaydın Kızlar
Kaç gündür uğrayamıyorum okunacaklar birikmiş okuyamadım.. Umarım herkes iyidirr.
Ben hafta sonu ipin ucunu bir kaçırdım pir kaçırdımmm...
Bu sabah kartım 1300 kesildi..
Saç kurutma makinamız geçen hafta patlamak suretiyle perte çıktı.. O mu bu mu derken , uzun mesai saattlerinden sonra şükür ki en sonunda Etap 4030 S almaya karar verdim.. yanına da döküm tencere kulbu ve wish of love parfüm aldım. 390 oraya gitti. Lcw de 210 lira..
Markete gidene kdr eve sipariş ver dedi eşim 249 lira da File online..
Eşimin kaça aldığımdan haberiş yok ama indirimde bulmuşken bir de kargosula beraber 250 ye silva mop aldım..
Eşim şok işareti yapmış 1300 e dedim ki daha çocuğun bezi yok içinde
Dün de misafirim geldi.. 165 lira vermiş pasta ve minik poğaçalardan al dedim kuru pasta gibi .. 115 lira diyo 4 kişilik pasta yuhh dedim
Ayrıca mutfağa da kesme halılardan kestirdim 3 mt si 220 lira tuttu eşime ödettim onu da
Evde kalabalığa gerek yok. En iyisini yapmışsın kuzuKaynanam duymasın tac uyku setini 100 tlye sattım g.dolapsda.
Bereketli olsun canımmBu ay 25 eur, 20 usd aldım. Hafta sonu da biraz alıp ocak ayını kapatırım, inşallah
Ben de bu eve geçince bırakmıştım canım. Gerçekten oldukça farkettirmişti.Elektrik faturamız geldi. 330 TL,
Geçen ay 270 ödemişiz. Açıkçası daha fazla bekliyorduk son zamlardan sonra ama iyi geldi.
Ben bu ay elektrikli çaycıyı kaldırmıştım
Sürekli evde olduğumu için sabahtan akşama çalışıyordu.
Onun haricinde ekstra farklı birşey olmadı tükettiğimiz elektrikde 50 kW fark etti.
Bayağı elektrik tüketimi yapıyormuş bu elektrikli ketıl, çayci, filtre have makinesi gibi makineler
Hafta sonuna kadar kalmışken birkaç gün daha kalıp kaplıcalara gitmek size de iyi gelebilir. Bence kalabalık tatil eğlenceli olabilir. Bu zamanın kıymetini bilmek gerekirİyi geceler herkese
Sizden sonra annemle pazara gittik. Pazarda ben de bişeyler aldım. Dönüşte A101 e uğradım gofret soslu mısır sakız aldım 21 tl bıraktım.
Eve geldik çay yaptık, köy ekmeği ile salçalı ekmek yedik yanında zeytin ohh mis.
O arada kardeşim işten dönerken okuldan kızları aldı geldi.
Ela okulda tiyatro izlerken hiç ayağa kalkmamış şaşırttı beni. Demekki artık tiyatroya götürebiliriz. Hep götürmeye niyetlenip vazgeçiyorduk.
İkindi yemeğinde pişi yemişler. Ela bir tane daha istemiş :) sonra çocuklar ders yaparken o oyun oynamış. Çünkü yeğenim öğretmenine demiş. Ela biraz daha bizimle kalsın. Öyle bıdı bıdı da yapmamış
Kardeşim alırken de hiç de gelesi yokmuş.
Annemle balık almıştık. Temizledik. Kardeşim dedi bende pişirelim. Biz kızlarla geçtik kardeşime. Onlar oynadı. Biz hazırladık. Annem geldi balığı pişirdi. Kızlarla zencefilli kurabiye yaptım. Kardeşim mutfağı topladı. Sonra çay faslı. Parmak boyası yaptılar.,
Bugün eşime dedim çarşamba gelelimmi, ben bilmem demiş.ama kardeşimin eşine dün valla zor oluyor böyle yalnız sessiz ev falan. Ben de eşime gitme konusunu konuşurken lafı geçirdim.çarşamba gelemeyeceğim, ancak c tesi geleceğim. Diğer kardeşime de bırakırmısın diye açmam bile konusunu, çünkü her defasında onlar alıp bırakıyordu, malesef yapılan iyilikler görülmüyor dedim
Asla bırakın beni demem de. Kendi beklesin hafta sonu gitmemizi. Diğer türlü kardeşim dersi olmadığı zaman hafta içi bırakırdı.
Bu arada annem de habire damatlarını kayırıyorolsun sen gel deyince git terslik yapma boşver diyor. Yapıcı olmaya çalışıyor ama bugün espriyle dedim, valla kaynana yok ama yokluğunu aratmıyon, oğlunu kayıran kaynanalar gibisin diye
Küçük kardeşim ısrarla bizimle kaplıcaya gelin, zaten ben kaplıca dönüşü siZe geleceğim birlikte gideriz diyor.
Aaa cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar.
Beni gınayan benim göyleğimi giysinKolay gele canım evdeyken tadilat çok zor oluyor inşallah sonucu güzel olur
İyi yapmissin bende koydum öyle biseyimi satılmadıboşuna almışım
Milyonların aklındaki soruİyi geceler herkese
Sizden sonra annemle pazara gittik. Pazarda ben de bişeyler aldım. Dönüşte A101 e uğradım gofret soslu mısır sakız aldım 21 tl bıraktım.
Eve geldik çay yaptık, köy ekmeği ile salçalı ekmek yedik yanında zeytin ohh mis.
O arada kardeşim işten dönerken okuldan kızları aldı geldi.
Ela okulda tiyatro izlerken hiç ayağa kalkmamış şaşırttı beni. Demekki artık tiyatroya götürebiliriz. Hep götürmeye niyetlenip vazgeçiyorduk.
İkindi yemeğinde pişi yemişler. Ela bir tane daha istemiş :) sonra çocuklar ders yaparken o oyun oynamış. Çünkü yeğenim öğretmenine demiş. Ela biraz daha bizimle kalsın. Öyle bıdı bıdı da yapmamış
Kardeşim alırken de hiç de gelesi yokmuş.
Annemle balık almıştık. Temizledik. Kardeşim dedi bende pişirelim. Biz kızlarla geçtik kardeşime. Onlar oynadı. Biz hazırladık. Annem geldi balığı pişirdi. Kızlarla zencefilli kurabiye yaptım. Kardeşim mutfağı topladı. Sonra çay faslı. Parmak boyası yaptılar.,
Bugün eşime dedim çarşamba gelelimmi, ben bilmem demiş.ama kardeşimin eşine dün valla zor oluyor böyle yalnız sessiz ev falan. Ben de eşime gitme konusunu konuşurken lafı geçirdim.çarşamba gelemeyeceğim, ancak c tesi geleceğim. Diğer kardeşime de bırakırmısın diye açmam bile konusunu, çünkü her defasında onlar alıp bırakıyordu, malesef yapılan iyilikler görülmüyor dedim
Asla bırakın beni demem de. Kendi beklesin hafta sonu gitmemizi. Diğer türlü kardeşim dersi olmadığı zaman hafta içi bırakırdı.
Bu arada annem de habire damatlarını kayırıyorolsun sen gel deyince git terslik yapma boşver diyor. Yapıcı olmaya çalışıyor ama bugün espriyle dedim, valla kaynana yok ama yokluğunu aratmıyon, oğlunu kayıran kaynanalar gibisin diye
Küçük kardeşim ısrarla bizimle kaplıcaya gelin, zaten ben kaplıca dönüşü siZe geleceğim birlikte gideriz diyor.