- 21 Ağustos 2015
- 31.352
- 95.048
- 37
Bereketli olsunnnBen coin biriktirmeye başladım kızlar, öyle çok çok değil fırsat buldukça 10-11 dolarlık alıyorum duruyor kenarda
Çok sağ ol, hepimizinki inşallahBereketli olsunnn
Daha dur dönüşte de teyzeye uğrayalım dedim. ( eşimin teyzesi ido yenikapıya yakın)Milyonların aklındaki sorusen nisana gitmedin mi kız?Bitmedi mi nisan Düğünüde mi yapcan gelcen
Dön Tülaaay evine
Aynı fikirdeyim. Ama gidecekleri yer hep dolmuş ara tatil olduğu için yer kalmamış.Hafta sonuna kadar kalmışken birkaç gün daha kalıp kaplıcalara gitmek size de iyi gelebilir. Bence kalabalık tatil eğlenceli olabilir. Bu zamanın kıymetini bilmek gerekir
Odasını yirimmmBeni gınayan benim göyleğimi giysin
Odayı böyle bırakıp kızıyla uyuyakalan anagibi ana
Kuzu dün mopun bezini takmadım yere mikrofiber bez attım (ıslak) suda fırlattım oyle sildim evi daha temiz oldu.Günaydınlar
Dün eve geldim odalara giristim
Elle sildim kackere
Sonra mopla gectim bikac kez cünkü iz oluyo girdikce
Kız geldi odanın halini görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Bi turda mutfakta yıkananlar var plastikler kuruyo.
Evi zaptetmis cocuum
Aksm yemegini karısık köfte kıza sucuk ızgarada yaptım
Evde yemek yoksa uyduruktan yemekleri tepsiye yaglı kagıda koyuyırum havalı duruyor
Yemek yaptm sanıyıorlar
Ortaya bi tepsi koydm öyle sögüs domates salatalık falan öyle yedik
Kozı uyutmaya diye girdim uyumusum Allahım 2 saat kabus gördüm bide uyanamadım
3 te kalktım dus aldm kendime geldim.
Günde 2 kere dus alıyorm su odalardan tozundan ötürü ins hasta olmayık
Bebeyide kırılacak öyle gelcekMilyonların aklındaki sorusen nisana gitmedin mi kız?Bitmedi mi nisan Düğünüde mi yapcan gelcen
Dön Tülaaay evine
Faiziyle alırım deKocam yine formunda.
Letgoda ücretsiz verecem adamı sonunda.
500 tel faturası ödedi ya acmıs kirayla dogalgaz icin 1000 tl verebilir miymisim?
Cidden asaplarım geriliyo artık dedim.
Yok maasta verirmis(verdiğini hic görmedik daha sükür)
İyi yere dükkan actın dedim.
Artık 300-500 de değil Bin istiyo
Güle güle kullan canım. Al harca gitsin boşver
Beni gınayan benim göyleğimi giysin
Kaymaklinin başı ağrıyor diye kocası ise gitmemiş.
Aksam kocalara deneyin bakimyarın işe gitmeyen çıkarsa yazın.
Bende anlamadım baş ağrısına adam ise gitmiyoBenim adam ölsem uyuyo sanır...
işkolik zatenn koşarak gidiyo işe...
Yıllık izileri topluca içerde bekliyo.. Alsa izinlerini 6 ay işe gitmezAlmıyo amaaa
Oh gez canım herzaman bir araya gelmiyorsunyz nede olsa bizde ablama gidince öyleyizİyi geceler herkese
Sizden sonra annemle pazara gittik. Pazarda ben de bişeyler aldım. Dönüşte A101 e uğradım gofret soslu mısır sakız aldım 21 tl bıraktım.
Eve geldik çay yaptık, köy ekmeği ile salçalı ekmek yedik yanında zeytin ohh mis.
O arada kardeşim işten dönerken okuldan kızları aldı geldi.
Ela okulda tiyatro izlerken hiç ayağa kalkmamış şaşırttı beni. Demekki artık tiyatroya götürebiliriz. Hep götürmeye niyetlenip vazgeçiyorduk.
İkindi yemeğinde pişi yemişler. Ela bir tane daha istemiş :) sonra çocuklar ders yaparken o oyun oynamış. Çünkü yeğenim öğretmenine demiş. Ela biraz daha bizimle kalsın. Öyle bıdı bıdı da yapmamış
Kardeşim alırken de hiç de gelesi yokmuş.
Annemle balık almıştık. Temizledik. Kardeşim dedi bende pişirelim. Biz kızlarla geçtik kardeşime. Onlar oynadı. Biz hazırladık. Annem geldi balığı pişirdi. Kızlarla zencefilli kurabiye yaptım. Kardeşim mutfağı topladı. Sonra çay faslı. Parmak boyası yaptılar.,
Bugün eşime dedim çarşamba gelelimmi, ben bilmem demiş.ama kardeşimin eşine dün valla zor oluyor böyle yalnız sessiz ev falan. Ben de eşime gitme konusunu konuşurken lafı geçirdim.çarşamba gelemeyeceğim, ancak c tesi geleceğim. Diğer kardeşime de bırakırmısın diye açmam bile konusunu, çünkü her defasında onlar alıp bırakıyordu, malesef yapılan iyilikler görülmüyor dedim
Asla bırakın beni demem de. Kendi beklesin hafta sonu gitmemizi. Diğer türlü kardeşim dersi olmadığı zaman hafta içi bırakırdı.
Bu arada annem de habire damatlarını kayırıyorolsun sen gel deyince git terslik yapma boşver diyor. Yapıcı olmaya çalışıyor ama bugün espriyle dedim, valla kaynana yok ama yokluğunu aratmıyon, oğlunu kayıran kaynanalar gibisin diye
Küçük kardeşim ısrarla bizimle kaplıcaya gelin, zaten ben kaplıca dönüşü siZe geleceğim birlikte gideriz diyor.
Gayette toplu bende bazen bakıyorum kibrit yakıp birakasim geliyorBeni gınayan benim göyleğimi giysin
Bende anlamadım baş ağrısına adam ise gitmiyo
Ne kocalar var
Ben basimagriyo desem ilaç iç der eşim.
Uyu der
Ay eşimde kızımıza aynen böyleOhh sefanız olsun.
Eşim kızı kara bırakmadi ki az resmini çekim.
Üşür, hasta olur, ayakları üşüdü, burnu kızardı dedim fanusa koy
Hala hasta olsun ozaman sorcam ben sana diyor.
Cocuk bence eşimin yüzünden geç yürüdü
Hep kucakda.
Bırak az karda yürüsün kar ne hiç bilmiyo ellesin soguk bisi anlasın diyorum yok yok yok eli üşür diyo.
Çıkarken gitti arabaya koydu kızı hemen arabayı önden çalıştırdı tabi ısınsın diye.
Ödü kopuyor
Valla kışın da bunla biryere gidilmez iyi anladım bunu