Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kocam yine formunda.
Letgoda ücretsiz verecem adamı sonunda.
500 tel faturası ödedi ya acmıs kirayla dogalgaz icin 1000 tl verebilir miymisim?
Cidden asaplarım geriliyo artık dedim.
Yok maasta verirmis(verdiğini hic görmedik daha sükür)
İyi yere dükkan actın dedim.
Artık 300-500 de değil Bin istiyo

Milyonların aklındaki sorusen nisana gitmedin mi kız?Bitmedi mi nisanDüğünüde mi yapcan gelcen
Dön Tülaaay evine
Daha dur dönüşte de teyzeye uğrayalım dedim. ( eşimin teyzesi ido yenikapıya yakın)
C tesi dönerim.bir gece de orada kalırız.. teyze sevinir de eşim sevinirmi bilemedim

Selam herkese,
Sabah uyandık kar yağıyordu yine.
Ela tutturdu dedemi uyandıracağım diye. Annemle babam üst katta uyuyor.
Dur kızım uyuyorlardır falan derken, gitti dedesinin yanına. O arada annem geldi zaten.
Kahvaltı yaptık. Toparladık. Meyve hazırladı Ela ya.
Sarma sarıp börek yapacağız,

Hafta sonuna kadar kalmışken birkaç gün daha kalıp kaplıcalara gitmek size de iyi gelebilir. Bence kalabalık tatil eğlenceli olabilir. Bu zamanın kıymetini bilmek gerekir
Aynı fikirdeyim. Ama gidecekleri yer hep dolmuş ara tatil olduğu için yer kalmamış.
Bir de eşime gidelimmi demedim de, kardeşimin öyle dediğinden bahsettim. Pek içine yatmadı gibi. Hafta sonu evde ya. Neyse yine de şartları zorlamayayım, birdahakine inşallah.

Beni gınayan benim göyleğimi giysin
Odayı böyle bırakıp kızıyla uyuyakalan anagibi ana
Odasını yirimmm
Kuzu dün mopun bezini takmadım yere mikrofiber bez attım (ıslak) suda fırlattım oyle sildim evi daha temiz oldu.
Bunların bezleri tirt bence
Milyonların aklındaki sorusen nisana gitmedin mi kız?Bitmedi mi nisanDüğünüde mi yapcan gelcen
Dön Tülaaay evine
Bebeyide kırılacak öyle gelcek
yedirenk79 kaplıcaları git yerimde valla
Faiziyle alırım de

Selammm
Sabah oğlan okula gitmesin dedim eşime.
Çok soğuktu karneler kapanmıştır dedim.
Oglaan uyanınca niye bana sormadın diye cemkirdi.
İyilikde yaramıyor size dedim.
4gun devamsızlığı vardi 5. günde belge alamıyorum dedi bilmiyordum yaw.

Kızı anneme pasladım haydi okula.
Düşüncesiz basın cezasını ayaklar çekti anlicaniz.
Yakında diil okul 25dk falan.
Gittim sildirdim bugünü (mazeret bildirince veli siliyorlarmis)
Ordan bime ugradim çıkmışken firinli olana.
Vişneli kek, süt, pamuk aldim.
26tl burası.
Ordan makbule girdim.
Citir leblebi ve ceviz aldım 46tl burası.
Ordan kuyumcuya kolye aldi asdffg şaka şaka almadim daha param yok
Param olsa alırdım ama o da ayrı bir konu (kim benimle konusursa annemde dahil sürekli boynuma bakıyorlar bu ara çok dikkatimi cekmeye basladi)
Kızın bilekliğini ve baget yuzugumu aldım.
Ayıptır söylemesi zayıfladım ya yüzükler parmağından düşüyor küçülttuler sagolsun 2 boy.
Bimde bugün patates 1 TL.
Almadim ben ama taşıcak halim kalmadı.

Geldim mutfagi topladım.
Kızı uyuttum.
Annem 1 kilo kanat 2 parçada kalça but verdi.
Fritozde kızartırim patatesle.
Fritoz 1.600tl olmus iyiki almışım diyorum.
Valla yag okadar az gidiyor ki artık.
Hamur iside yapmasam neredeyse 2-3 ay daha fazla gidecek.
Az dinlenicem sonra leslie.
Bi ev süpürme var başkada isim yok bugun

Sabah eşimi yolladım kızı okula bıraktım eve döndüm kızın öğretmeni aradı..
Arkada benim zillinin sesi deli gibi ağlıyooo barbiimm barbiimm diye
Oyuncak günü bugün , unutmuşumm oda demedi bişey
Kalktım bi daha okula gittim barbie götürmeye 2 tane götürdüm ki sussun

Geldim kahvaltı vs derken geçti vakit... oğlanın altını almışken soktum banyoya Bi uyuttum 1 gibi 1saatten fzla uyudu maşallah.. Dinlendim güzelce..

Akşam eşim dışarda yemeğe gidecekmiş dün akşamdan 1 tabak badalan fasulye var.. Pilav da var.. Yanına fırında brüksel lahanası hazırladım. Atıcam fırına... Çocuklara da domatesli şehriye çorbası...
İsteyen istediğini yesin..

1 makina çamaşır yıkadım asıcam birazdan..

5 de gider kızı alırım gelince o kardeşiyle oynasın yemeği erkenden yeriz.. bende evi süpüreyim başka da bişey yapmam..
Yattığım yerden keyif yapasım var

Kaymaklinin başı ağrıyor diye kocası ise gitmemiş.
Aksam kocalara deneyin bakim yarın işe gitmeyen çıkarsa yazın.

Benim adam ölsem uyuyo sanır...
işkolik zatenn koşarak gidiyo işe...
Yıllık izileri topluca içerde bekliyo.. Alsa izinlerini 6 ay işe gitmez Almıyo amaaa

Benim adam ölsem uyuyo sanır...
işkolik zatenn koşarak gidiyo işe...
Yıllık izileri topluca içerde bekliyo.. Alsa izinlerini 6 ay işe gitmez Almıyo amaaa
Bende anlamadım baş ağrısına adam ise gitmiyo
Ne kocalar var
Ben basimagriyo desem ilaç iç der eşim.
Uyu der

Oh gez canım herzaman bir araya gelmiyorsunyz nede olsa bizde ablama gidince öyleyiz

Beni gınayan benim göyleğimi giysin
Odayı böyle bırakıp kızıyla uyuyakalan anagibi ana
Gayette toplu bende bazen bakıyorum kibrit yakıp birakasim geliyorsonra sabah oglusla topluyoruz

Selam kızlar
Oglusu ona bıraktım evleri topayip çıkmıştım esim evde bugünlerde isleride durgun bir iş haberi bekliyor bakalım kısmet okula bırakıp merkeze az yürüdüm dönüşte Onur'a girdim kıyma havuç turp ekmek 59 ödedim eve geldim sulu köfte yaptım sabah süt almıştım 20 TL'lik geldim soğumuş ddim az ısınsın açtım altını eşimle bu yeni işle ilgili konuşurken unutmuştum sütun yarisi gitti Ocak yer batmış temizledim namaz kıldım sulu köfteyi attım ocağa pişiyor biraz pilav var salata yeter esim onu ekmekle seviyor mutfağın yollugun birini yıkadım lekeydi hava açmış astım dışarı kurusun bozukluklar var zulaya atilcak kaldıkça bir cebim var atıyorum biriksim diye

Ay eşimde kızımıza aynen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…