İyi geceler herkese
Sizden sonra annemle pazara gittik. Pazarda ben de bişeyler aldım. Dönüşte A101 e uğradım gofret soslu mısır sakız aldım 21 tl bıraktım.
Eve geldik çay yaptık, köy ekmeği ile salçalı ekmek yedik yanında zeytin ohh mis.
O arada kardeşim işten dönerken okuldan kızları aldı geldi.
Ela okulda tiyatro izlerken hiç ayağa kalkmamış şaşırttı beni. Demekki artık tiyatroya götürebiliriz. Hep götürmeye niyetlenip vazgeçiyorduk.
İkindi yemeğinde pişi yemişler. Ela bir tane daha istemiş :) sonra çocuklar ders yaparken o oyun oynamış. Çünkü yeğenim öğretmenine demiş. Ela biraz daha bizimle kalsın. Öyle bıdı bıdı da yapmamış
Kardeşim alırken de hiç de gelesi yokmuş.
Annemle balık almıştık. Temizledik. Kardeşim dedi bende pişirelim. Biz kızlarla geçtik kardeşime. Onlar oynadı. Biz hazırladık. Annem geldi balığı pişirdi. Kızlarla zencefilli kurabiye yaptım. Kardeşim mutfağı topladı. Sonra çay faslı. Parmak boyası yaptılar.,
Bugün eşime dedim çarşamba gelelimmi, ben bilmem demiş.ama kardeşimin eşine dün valla zor oluyor böyle yalnız sessiz ev falan. Ben de eşime gitme konusunu konuşurken lafı geçirdim.çarşamba gelemeyeceğim, ancak c tesi geleceğim. Diğer kardeşime de bırakırmısın diye açmam bile konusunu, çünkü her defasında onlar alıp bırakıyordu, malesef yapılan iyilikler görülmüyor dedim
Asla bırakın beni demem de. Kendi beklesin hafta sonu gitmemizi. Diğer türlü kardeşim dersi olmadığı zaman hafta içi bırakırdı.
Bu arada annem de habire damatlarını kayırıyor
olsun sen gel deyince git terslik yapma boşver diyor. Yapıcı olmaya çalışıyor ama bugün espriyle dedim, valla kaynana yok ama yokluğunu aratmıyon, oğlunu kayıran kaynanalar gibisin diye
Küçük kardeşim ısrarla bizimle kaplıcaya gelin, zaten ben kaplıca dönüşü siZe geleceğim birlikte gideriz diyor.