Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ohh sefanız olsun.
Eşim kızı kara bırakmadi ki az resmini çekim.
Üşür, hasta olur, ayakları üşüdü, burnu kızardı dedim fanusa koy
Hala hasta olsun ozaman sorcam ben sana diyor.
Cocuk bence eşimin yüzünden geç yürüdü
Hep kucakda.
Bırak az karda yürüsün kar ne hiç bilmiyo ellesin soguk bisi anlasın diyorum yok yok yok eli üşür diyo.
Çıkarken gitti arabaya koydu kızı hemen arabayı önden çalıştırdı tabi ısınsın diye.
Ödü kopuyor
Valla kışın da bunla biryere gidilmez iyi anladım bunu

Kuzu neyden kapiyormuş.
Çok geçmiş olsun.
Yani krestemi biseyden kaptı? Ya da toz alerjisi fln bisimi var?
Bizim kızında gözleri akıyordu doktor alerjik demisti.
Surup vermişti geçti ama kullanınca.

Kuzu neyden kapiyormuş.
Çok geçmiş olsun.
Yani krestemi biseyden kaptı? Ya da toz alerjisi fln bisimi var?
Bizim kızında gözleri akıyordu doktor alerjik demisti.
Surup vermişti geçti ama kullanınca.
Valla salgın degilse ben klozetten oldugunu düsünüyorm
Bin defa elleme kızım diyorum evde bile.
Cis yaparken ellerini tutuyorm yoksa heryere dokunuyor
Okulda bziim gibi dikkat etmezlertabi
El yıkamayı önemsiyorlar okulda da ama cocuk iste heryeri elliyor sonra göze

Benim oğlumda da olmuştu doktor antibiyotikli damla vermişti 7 gün mutlaka kullanın dedi

Ama cok etkili sanırım o gün akşama doğru hiç bir şey kalmadı (biz de gece 3 te acile gitmiştik de )

Ya olabilir bende sürekli yıkamiyorum elini ama islak mendil elimde geziyorum evdeyken.
Benimkide klozete gitmeye bayılıyor
Suyunu açmak istiyor sürekli ona takmis
O suyu ne zannediyor bilmiyorum hergun silsemde neticede sık kullanılıyor.
Dünde eledi durdu orayı burayı nolcak böyle bilmem.
Bazen salim gitsin bağışıklık kazansın diyorum ama yüreğim el vermiyor görünce

Gunayss
Yine kiz 4 de uyudu biz bittik artık gercekden.
Resmen uykusuz yaşıyorum.
8 de uyanmam lazımdı oğlan kursa gitti onu kaldırdım.
Geride uyuyamadım.
Pazara cikicam bugün.
Az dolaşım.
Maydanoz falan alicam
Biraz zikir çektim eşimde uyuyo uyusun bari adam onlar uyanana kadar az daha çekerim.
Oğlan gelince kahvalti yaparız.

Kızlar ben doktora götürsem mi kızı
Ama uyutan ilaclardan da istemiyorum çok küçük daha
Ama böylede mafolduk

Bende her yeri tutuyor kaç kere ben spreyli kolonya sıkıyorum her yere silip silemiyordam o an hemen fislatiyorum klozeti temizleyincede okul dada hep yıka diyorum saolsun öğretmen yemekten önce sonra yikatuyormus

Geçmiş olsun canım ablamin ogluda olmuştu çocuk gözünü acamayip ağlıyordu kaç sene önce ozamanda salgın vardı antibiyotik ve göz damlası kullanmistik açılmıştı rabbim şifa versin sizede

Çok çok geçmiş olsun. Var böyle bi salgın benim kızımın okulda da bi kaç çocuğa oldu geçen öğretmeninin gözleri de kıpkırmızıydı. Bir an önce toparlar insallah

Ay benim eşim de böyle çok evhamlı, kar konusunda değil ama aman düşer aman çarpar. ben de büyük bi tehlike olmadığı sürece karışmıyorum. Kızım okula baslayınca anladım bi cocugun hiç hasta olmaması iyi bişey değilmiş mikroba virüse maruz kala kala vücut direnç kazanıyor. Bu pandemi süreci olmasa bu kadar olmazdı cocugum birden okula baslayınca ard arda farklı virüslerle tanıstı o da yordu hem onu hem bizi. Öbür türlü en azından 1 senede 4 kere hasta olursa simdi 1.5 ayda 4 kere hasta oldu.

Ayy ne güzel kar keyfi yapmışsınız, kaplıca da üstüne güzel giderdi

İyi pazarlar kızlar dün yorgundum yazamadım öğleden sonra bizim araba arızalı oglus teyzesini aramış burda avm var arabayla gittik geldi aldı benimle kız kardeşimi yemek yedik oglusu oyun parkına soktuk biraz oyjncak istiyor du dinazor aldık 70 ona oyun kartında vardı ona ekledim 10 TL hamburgerbistedi ona 31 verdik kız kardeşim ısmarladı yemeği migrosta girdim su 3 tane 7 kg alo renkli beyaz 70 ödedim oda moneyim vardı 20 çok pahalıymış neyse bir süre gider evdede bir 10 günlük var 2 ay gider biraz sıvı deterjan da var kız kardeşime verim 40 TL almıyordu benzin alıyordu koydum koltuğa geldik eve acıktık ddiler makarna istediler yaptım yedik erken uyudum yorulmusum oglusu yikiycam ortalık topladım bulaşık açtım kendimde bir duş alcam bime çıkarım bir alincaklar bitmiyordu

Deterjanım var bulaşık tableti 50 Lili yarima gelmişti perşembe dolapta bakiyem vardı bulaşık tableti aldım onada para vermiyim açmış 50 li tableti BİM'in 41 tane var ddiler aldım birisi fairy çıktı kullanma tarihini fln sormuştum 2 ayda onlar gider sıvı yağın azaldı 2 litre kalmadı heralde getirden ilk kez siparişe 30 TL indirim yazıyor ordan isticem onuda ay sonu oğlusun d günü var yaparım aile arasi sıvı yağ lazım olacak tereyağ az

Kreşten olma ihtimali çok yüksek,
1.5 ay önce benim oğlanı okula göndermedim bir günde 1 tane çocukta varmış biraz, öğlen uykusu sonrası 3 çocuk falan aynı şekilde uyanmış.
Ertesi gün öğretmen hiçbir çocuk gelmesin evde dinlensin demişti zaten haftasonu gelmişti. Pazartesi gününe iyileşip gelirler demişti.

Bizimki bir gün bebek arabasında deniz kenarında gezerken uyudu, uyandığında gözleri çapaklanmıştı. Akşamında götürmüştük doktora da doktor rüzgar yediği için olalım demişti. Ondan sonraki birkaç gün çıkarmadık dışarı, sonrasında damla da yazdırmıştık biraz kullanınca geçti

3 ay kreşe giden çocuğum 3 şişe antibiyotik kullanmak zorunda kaldı.
El ayak hastalığı, göz nezlesi, solunum yolu enfeksiyonu, bizimle birlikte covid, ve en son influenza oldu çocuk

Biz daha 1.5 yaşında filandı. Şehir dışına çıktık eşimin işleri sebebiyle. Gece otelde 2 gibi çocuk ağlama krizine girdi. Çıktık otelden hastane bulmaya, arabada sakinleşince uyudu bizde biraz gidelim uyanırsa en yakın hastaneye gireriz demiştik. Çünkü hem uykusuz hemde huysuzluktan yorulmuştu çocuk.
Eve kadar geldik yaklaşık 3 saat sürdü yol. Sabah bir uyandık gözlerini açamıyor çapaktan hemen doktora götürmüştük
2 farklı antibiyotikler krem ile toparlanmıştı
O günden sonra 3 defa aynı şekilde gözleri çapaklanarak ilaç kullanmıştık

Selamlarr
Bugün karlı bembeyaz bir güne uyandık. Kahvaltıdan sonra çocukları bahçeye çıkardık. Hep beraber kar topu oynadık eğlendik. Bir de kahve yudumladık.
Sonra kardeşim işe gitti. Biz diğer kardeşlerle annemde oturduk, sohbet.
Çocuklar oyun oynuyor şimdi

Benim oğlumda da olmuştu doktor antibiyotikli damla vermişti 7 gün mutlaka kullanın dedi

Ama cok etkili sanırım o gün akşama doğru hiç bir şey kalmadı (biz de gece 3 te acile gitmiştik de )
Evt bayagı acıldı gözüDün capaktan gözünü acamıyordu bugun bayagı temizlendi.
Salgın varmıs sanırım

Gece biizimde bayagı acamıyrdı kuzu ya
Daha iyi sükür devm etcex bakalım saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…