Ohh sefanız olsun.İyi geceler,
Bugün kahvaltı sonrası Bursa’ya telefiriğe gittik.Aslında kardeşimin eşi üst köylere gitsek çocuklarla zor olabilir dedi. Kardeşim illa gidelim dedi. Sonuçta o da haklı ayda yılda bir geliyor ablamla bir daha ne zaman yapabiliriz dedi..eşi de istiyorsan içinde kalmasın gidelim dedi. Gittik.
O ne soğuk bir an parmaklarımı hissedemedim. Çocuklar kartopu oynayamadı tabi kartopu olmuyorki kar
Sonra tekrar telefiriğe binip bir alt kısma indik. Orada oynadılar biraz. Biz de çay içtik.
Dönüşte Ela yine başladı biriyle muhabbete. Biz tanışıyormuyız senin adın ne, şarkı söyledi yine.Hiç susmak yok. Bir yandan mısır yiyor bir yandan konuşuyor.
İndik. Pideli köfte yiyelim dedi kardeşimin eşi. Gittik pideli köfte yedik..Eve döndük. Kardeşim gezeriz diyordu. Ben de çocuklarla bu soğukta mümkün değil dedim.
Tabi kısa kısa kardeşimin eşi eşimle görüntülü konuşuyor. Eşim de ben varken gitmeyin yokken gidin yazdım bunu kenara diyorben de dedim sen herşeye bir kulp bulursun ondan olabilirmi dedim
Yolda gelirken, eve yaklaştık kızlar uyudu. Girdik eve hepimiz yattık. İki saat uyumuşuz.
Diğer kardeşim bu akşam çağırmıştı. Gidemedim..onu çağırdık. Eşi sabah Ankara’ya idmana gidecekmiş. Geldi annemde birlikte kalalım dedik. Saat 2 de uyudu çocuklar.
Kardeşler güzel vakit geçirdik.
Kuzu neyden kapiyormuş.Günaydınlar
İyi pazarlar
Dün gece ömrümün on yılını bıraktım
Gece gece acillerdeydik
Saat 21.00 gibi uyudu Alya mızmızdı cok zor daldı.
Gönüldagı falan izledik bizde.
24.00 gibi aglyarak uyandı
Burnu tıkalı sandım
Isıgı acmamla sok
Cocugun iki gözüde kan canagı olmus,capaktan acamıyor.Yatarken bisey yoktu.
Kociye dedim kos bisey olmus.
Hemen gidelim dedi
Alya aglıyo mont giymicem,yatagıma yatcam diye
Battaniyeye sardık girdik acile.
Tesadüg bizim dr nöbetciymis
Baktı herseyine
Cigerler temiz bogaz temis sükür
Mikrop kapmıs dedi
Damla verdi 2 saatte bir damlatın bu gece dedi
Yarın günde 4 kere dedi
1 den. Beri 2 saatte bir kalkıyorm damlaya
Valla salgın degilse ben klozetten oldugunu düsünüyormKuzu neyden kapiyormuş.
Çok geçmiş olsun.
Yani krestemi biseyden kaptı? Ya da toz alerjisi fln bisimi var?
Bizim kızında gözleri akıyordu doktor alerjik demisti.
Surup vermişti geçti ama kullanınca.
Valla salgın degilse ben klozetten oldugunu düsünüyorm
Bin defa elleme kızım diyorum evde bile.
Cis yaparken ellerini tutuyorm yoksa heryere dokunuyor
Okulda bziim gibi dikkat etmezlertabi
El yıkamayı önemsiyorlar okulda da ama cocuk iste heryeri elliyor sonra göze
Ya olabilir bende sürekli yıkamiyorum elini ama islak mendil elimde geziyorum evdeyken.Valla salgın degilse ben klozetten oldugunu düsünüyorm
Bende her yeri tutuyor kaç kere ben spreyli kolonya sıkıyorum her yere silip silemiyordam o an hemen fislatiyorum klozeti temizleyincede okul dada hep yıka diyorum saolsun öğretmen yemekten önce sonra yikatuyormusYa olabilir bende sürekli yıkamiyorum elini ama islak mendil elimde geziyorum evdeyken.
Benimkide klozete gitmeye bayılıyor
Suyunu açmak istiyor sürekli ona takmis
O suyu ne zannediyor bilmiyorum hergun silsemde neticede sık kullanılıyor.
Dünde eledi durdu orayı burayı nolcak böyle bilmem.
Bazen salim gitsin bağışıklık kazansın diyorum ama yüreğim el vermiyor görünce
Geçmiş olsun canım ablamin ogluda olmuştu çocuk gözünü acamayip ağlıyordu kaç sene önce ozamanda salgın vardı antibiyotik ve göz damlası kullanmistik açılmıştı rabbim şifa versin sizedeGünaydınlar
İyi pazarlar
Gece gece acillerdeydik
Burnu tıkalı sandım
Isıgı acmamla sok
Hemen gidelim dedi
Baktı herseyine
Mikrop kapmıs dedi
Yarın günde 4 kere dedi
Çok çok geçmiş olsun. Var böyle bi salgın benim kızımın okulda da bi kaç çocuğa oldu geçen öğretmeninin gözleri de kıpkırmızıydı. Bir an önce toparlar insallahGünaydınlar
İyi pazarlar
Gece gece acillerdeydik
Burnu tıkalı sandım
Isıgı acmamla sok
Hemen gidelim dedi
Baktı herseyine
Mikrop kapmıs dedi
Yarın günde 4 kere dedi
Ay benim eşim de böyle çok evhamlı, kar konusunda değil ama aman düşer aman çarpar. ben de büyük bi tehlike olmadığı sürece karışmıyorum. Kızım okula baslayınca anladım bi cocugun hiç hasta olmaması iyi bişey değilmiş mikroba virüse maruz kala kala vücut direnç kazanıyor. Bu pandemi süreci olmasa bu kadar olmazdı cocugum birden okula baslayınca ard arda farklı virüslerle tanıstı o da yordu hem onu hem bizi. Öbür türlü en azından 1 senede 4 kere hasta olursa simdi 1.5 ayda 4 kere hasta oldu.Ohh sefanız olsun.
Eşim kızı kara bırakmadi ki az resmini çekim.
Üşür, hasta olur, ayakları üşüdü, burnu kızardı dedim fanusa koy
Hala hasta olsun ozaman sorcam ben sana diyor.
Cocuk bence eşimin yüzünden geç yürüdü
Hep kucakda.
Bırak az karda yürüsün kar ne hiç bilmiyo ellesin soguk bisi anlasın diyorum yok yok yok eli üşür diyo.
Çıkarken gitti arabaya koydu kızı hemen arabayı önden çalıştırdı tabi ısınsın diye.
Ödü kopuyor
Valla kışın da bunla biryere gidilmez iyi anladım bunu
Ayy ne güzel kar keyfi yapmışsınız, kaplıca da üstüne güzel giderdiEşime çarşamba dönerim. Bakalım konuşuruz tekrar dedim :) annemler kardeşler ara tatilde kaplıcaya gitmeyi planlıyorlar.. kociye desemmi biz de annemlere takılacağız diye. Yüreğine insin
Kız biraz daha büyüsün de anne kız tin tin gezeriz.
Valla salgın degilse ben klozetten oldugunu düsünüyorm
Ay benim eşim de böyle çok evhamlı, kar konusunda değil ama aman düşer aman çarpar. ben de büyük bi tehlike olmadığı sürece karışmıyorum. Kızım okula baslayınca anladım bi cocugun hiç hasta olmaması iyi bişey değilmiş mikroba virüse maruz kala kala vücut direnç kazanıyor. Bu pandemi süreci olmasa bu kadar olmazdı cocugum birden okula baslayınca ard arda farklı virüslerle tanıstı o da yordu hem onu hem bizi. Öbür türlü en azından 1 senede 4 kere hasta olursa simdi 1.5 ayda 4 kere hasta oldu.
Evt bayagı acıldı gözüBenim oğlumda da olmuştu doktor antibiyotikli damla vermişti 7 gün mutlaka kullanın dedi
Ama cok etkili sanırım o gün akşama doğru hiç bir şey kalmadı (biz de gece 3 te acile gitmiştik de )
Saolssn cnm.Çok çok geçmiş olsun. Var böyle bi salgın benim kızımın okulda da bi kaç çocuğa oldu geçen öğretmeninin gözleri de kıpkırmızıydı. Bir an önce toparlar insallah
Gece biizimde bayagı acamıyrdı kuzu yaGeçmiş olsun canım ablamin ogluda olmuştu çocuk gözünü acamayip ağlıyordu kaç sene önce ozamanda salgın vardı antibiyotik ve göz damlası kullanmistik açılmıştı rabbim şifa versin sizede
Çok sağol beybim, İnşallah başka zaman dışarda bir kahve içeriz. Neden olmasınKız geleydiniz bana caya