- 1 Mart 2010
- 44.657
- 113.553
Sağol kuzumOyy güle güle kullanın ikinizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzumOyy güle güle kullanın ikinizde
Güle güle kullanın cok güzelmissİyi geceler,
Bugün yoğun bir gündü. Kardeşimle annem sabah doktora gittiler. Rutin kontrol kan tahlili. Kardeşimde guatr var da.
Biz de kahvaltı yaptık, Ela ablam ben.
Öğleden sonra kardeşim geldi bizi aldı. Çarşıda biraz işlerimiz vardı.
Komşu da bizi görmeye gelecekmiş. İşlerimizi halleder geliriz dedik.
Ben kuyumcuya gittim. Kardeşimin eşinin tanıdığı bir kuyumcuydu. İndirim yapar dedi kardeşim.Benim setimin kelepçe bilekliği vardı. Bir defa yamuldu ayrıldı biraz. Yaptırdım. Sonra yine aynı yerden oldu.ve en son kırıldı. Kuyumcu dedi, bu yapılmaz. Bir de elanın bir küpesi vardı hediye gelen minik birşey. Tekini kaybetmişti.
Onları verdim, yerine kendime bir kolye Elaya da bir küpe aldım. Bozdurursam daha zararedeceğimi söyledi.
4750 tl dedi. Ben o kadar sanmıyordum. Şaşırdım. Sonra birden dedim altın al biriktir. Sonra da dedim boşver kendini şımart
Kolye 3700 küpe 1300 saydı.100 er tl indirim yaptı.
Ablam da döviz bozdurunca 500 tl verdi bana. 250 tl altınlara verdim. 130 tl pelüş monta verdim. Eşime daha fazla söyleyeceğim fiyatları. Hatta ablam verdi bende kendime harcadım diyeceğim. Haketti. Lelliii ustam sensin bacım
Tereyağlı simit aldım kalabalığız diye 31.5 ödedim. Halka tatlı aldım 30 tl ödedim. Marketten fıstık yumurta gofret aldım. 50 tl
Çatır çatır harcayacağım. Cimri diyordu ya görsün. Ablamın verdiği paraları ona koklatmayacağım. Bunu da haketti.
Neyse sonra eve geldik. Misafirlerle oturduk çocuklar oynuyordu gittiğimde.
Akşam da yeğenimin doğum günü sürpriz yapmak istiyordum. Pasta aldım. 85 tl.
Kardeşim kuzine sobasını yakmış. Onu söyledi. Ablam da kestane aldı.
Doğum günü sürprizi yaptık sonra da keyiflendik.kardeşler ve annem vardı.
Kardeşim sonra mesaj yazmış. Hiç atlamadın bugüne kadar, Allah razı olsun senden, iyi düşünmen pızitifliğin varlığın yeter diye. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Neyse yeni kolyem
Saolasn cnm daha iyileri size olsunBereketli olsuunn kuzuuu
Güle güle kullan iyi günlerde ne güzel böyle kardeşler hep gelinler birlikte Allah birliğinizi bozmasın bizimkilerle bu ara pek görüşemiyoruz çok özlemişim bi hasretim kabardı okuyunca.İyi geceler,
Bugün yoğun bir gündü. Kardeşimle annem sabah doktora gittiler. Rutin kontrol kan tahlili. Kardeşimde guatr var da.
Biz de kahvaltı yaptık, Ela ablam ben.
Öğleden sonra kardeşim geldi bizi aldı. Çarşıda biraz işlerimiz vardı.
Komşu da bizi görmeye gelecekmiş. İşlerimizi halleder geliriz dedik.
Ben kuyumcuya gittim. Kardeşimin eşinin tanıdığı bir kuyumcuydu. İndirim yapar dedi kardeşim.Benim setimin kelepçe bilekliği vardı. Bir defa yamuldu ayrıldı biraz. Yaptırdım. Sonra yine aynı yerden oldu.ve en son kırıldı. Kuyumcu dedi, bu yapılmaz. Bir de elanın bir küpesi vardı hediye gelen minik birşey. Tekini kaybetmişti.
Onları verdim, yerine kendime bir kolye Elaya da bir küpe aldım. Bozdurursam daha zararedeceğimi söyledi.
4750 tl dedi. Ben o kadar sanmıyordum. Şaşırdım. Sonra birden dedim altın al biriktir. Sonra da dedim boşver kendini şımart
Kolye 3700 küpe 1300 saydı.100 er tl indirim yaptı.
Ablam da döviz bozdurunca 500 tl verdi bana. 250 tl altınlara verdim. 130 tl pelüş monta verdim. Eşime daha fazla söyleyeceğim fiyatları. Hatta ablam verdi bende kendime harcadım diyeceğim. Haketti. Lelliii ustam sensin bacım
Tereyağlı simit aldım kalabalığız diye 31.5 ödedim. Halka tatlı aldım 30 tl ödedim. Marketten fıstık yumurta gofret aldım. 50 tl
Çatır çatır harcayacağım. Cimri diyordu ya görsün. Ablamın verdiği paraları ona koklatmayacağım. Bunu da haketti.
Neyse sonra eve geldik. Misafirlerle oturduk çocuklar oynuyordu gittiğimde.
Akşam da yeğenimin doğum günü sürpriz yapmak istiyordum. Pasta aldım. 85 tl.
Kardeşim kuzine sobasını yakmış. Onu söyledi. Ablam da kestane aldı.
Doğum günü sürprizi yaptık sonra da keyiflendik.kardeşler ve annem vardı.
Kardeşim sonra mesaj yazmış. Hiç atlamadın bugüne kadar, Allah razı olsun senden, iyi düşünmen pızitifliğin varlığın yeter diye. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
Neyse yeni kolyem
Demek üründen ürüne fark edebiliyor benim kızım 4,5 yaşında 16.250 falan kilosu minyon, h&m 2-4 yaş tam oluyor hala ama biraz eskidiler okula giydirmiyorum. büyüğünü de almaya çekindim 4-6 yaş büyük olabilir hem de pahalı o kadar para verip 1 sene bekletmek istrmiyorum donlarıCanım berrak markaya bakabilirsin. Ben memnun kaldım. Kardeşim bana atlet almıştı. Ben de birkaç ay önce yeğenime aldım. H&M de geçen ablam kıza aldı ama bel kısmı çok dar. 2-4 yaş ürünü. Niye bu kadar dar anlamadım. Üstelik benim kızın yapısı çok küçük. Bel incecik. Çok beğenmedim yani.
Pasta malz. Baya uçmuş K kardespayi nin da dediği gibi.trendyolda 50 tlye /20 tl kuponuım var bugun son.
Onla malzeme aldım süt,kremsanti,etimek falan etimek tatlısı yapcam.
10 tl kremsanti ya valla yazık günah
Evi azcık saldım mi zaten Allaha emanet gocuyo sanki tasiniyoruzBen de bugün evdeyim artık eve bi el atayım. Zaten toplaması cok kolay oluyor (mutfak hariç ). Yaklaşık 6 yıldır aşırı müsrifliği kapatıp sadelik, azla yetinme, ihtiyaca yönelik alışveriş gibi konulara dikkat etmeye çalışıyorum. Şu sıra farz zaten artık hayata bakış açısı değil ayakta kalabilme adına. O yüzden çok bi eşya kalabalığım yok ama evi götürenler götürüyor çok kirlendi hemen bi süpürme silme toz alma ve banyo tuvaletleri temizlemeye girişeyim. Buraya da yazayım da akşama yapmazsam utanayım biraz şahidim olun yoksa kaytarabilirim yine
Valla benim kaynana 65 yasında benden kıyasla adam yemek odası koltukBu kaymaklida kendine ne alirsa annesinede aliyo
Ne heves yahu bizim içimiz geçmiş yeminle.
Bu yaşta benim hiç hevesim kalmadı kaba kacaga
Lazım olunca bari içime sinen olsun diye aliyorum işte.
Tek başına kadin napcak allasen okadar seyi
Ölürse yeni gelen rahat eder tövbe estağfurullah.Valla benim kaynana 65 yasında benden kıyasla adam yemek odası koltuk
Şimdi vestiyer istiyo
Bu hafta taktı telefon paketi bitmiş değiştir hergün arıyo eşim ödüyo faturasıınada sinir oluyorum
Evi benden daha iyi valla gecende TV aldırdı ikinciyi kocama diyom anan benden iyi
Ayyaş kocaya esya aldırııyo diyom
Koltuklar pert
Yatak kıcırdıyo yatak odası oğlana baza
Alıncak ama hiçbiri yok
O ders veriyo cocuklara galiba ama cocugu da götürüyo bazen.Bu kaymaklida kendine ne alirsa annesinede aliyo
Ne heves yahu bizim içimiz geçmiş yeminle.
Bu yaşta benim hiç hevesim kalmadı kaba kacaga
Lazım olunca bari içime sinen olsun diye aliyorum işte.
Tek başına kadin napcak allasen okadar seyi
Görümcemin kvdesi 1 toplu igne almadı evineÖlürse yeni gelen rahat eder tövbe estağfurullah.
Valla o yaşlarda da eşyaya öyle önem vermem valla.
Hersey gençken güzel.
Şimdi birilerini ağırlicak falan gücümüz var ancak.
Valla kızlar cokda bilezik almayın.
Teyzemin eltisinin kolları doluydu anam anam iki kolda dirsege kadar
Kadin öldü gitti kocasi peşine 2 defa daha evlendi.
Bilezikleri yeni gelen takti.
Istediginizden de kısmayin.
Bende zaman zaman kıstım pişmanım bazı şeyler için.
Keşke kolyeyi ilk istedigim zaman alsaydım
Simdi hevesimi aliyorum ama ozaman daha bi hevesliydim, gençtim takip takıştırmaya heves ederdim.
Başkasında görünce hoşuma giderdi.
Şimdi kimsedeki dikkatimi çekiyor.