- 1 Mart 2010
- 44.657
- 113.553
Hiç almadım denemek lazimkizlar tatli konusunda da ben carrefoursadan cok memnunum .genelde indirimli tatli da oluyor cok da taze geldi hep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç almadım denemek lazimkizlar tatli konusunda da ben carrefoursadan cok memnunum .genelde indirimli tatli da oluyor cok da taze geldi hep.
Güle güle kullan deyip gecmeyi beceremiyolarSelam kızlar,
Bugün kuzenime gittik. Orada lafladık. Kızlar okuldan geldi Elayı oynattı.
Anneme geldik, uyudu Ela. Ben de uyuyacaktım.sağolsun benim koci uyutmadı. Yine sinir etmeyi başardı.
Kolye ve küpe aldığımı söyledim. Kattığım parayı da belirttim. Ve kardeşimin eşinin tanıdığu olduğu için kuyumcunun indirim yaptığını da söyledim.
Hemen bana ne yazmış. Kardeşimin eşinin tanıdığıysa, kazıklamışmış. Kaç ayar kaç grammış. Diyorum işçilik var. Bana pahalıya almışsın diyor. Başıma kuyumcular kralı kesildi. Ya bir günde ben bilirim deme. Herşeye muhalefet. Valla daral geldi. Biraz ters konuştum bana yazdığı cevap pazar gelin artık. Ya üç saat önce daha kalın hafta içi gelirsin diyordu.bana terslik yapacak aklı sıra. Sonra güle güle kullanın kızımla diyor. Bunu ilk diyeydin iyiydi dedim.
Bilmiyorum bunun bu huyuna ne kadar kaç yıl katlanırım. Ya sabırrr
Bereketli olsunTakilardan bahsetmiştiniz bende nasip oldu yatırımlik 2 yarım birde 10 gr bilezik yaptım bu sene altın ucmadan önce yılin başıydı artık olup olacağı o kadar @yedirenkcok şık güzel günlerde kullanın
Yarin arkadaşım gelecek kızlarıyla makarna salatası börek zeytinyağlı sarma elmalı kek düşündüm bebişi görmek istiyordu ancak nasip olacak
Ayy süperrKizlar ne zamandır robot supurge istiyordum sil supür birada olanlardan geldi dün en uygunlarindan aldım ama beğendim yeterli şimdilik
Kadın costuKızlar beni burdan atmayın ama ben baget kolyede aldım.
Altinaskicom dan.
Eşim zam aldi maaşına.
Ek gelir olan aracda zam aldı
Ee kutlarız artık dedim.
Kutla bakalım dedi dururmuyum.
(Bilezik falan almazdı şuan olurlu bisi istemem lazimdi)
Baget kolye istedim yüzgume takim olsun dedim
Tamam dedi aldım gitti.
3 taksitle vade farksiz aldım.
Gelince atarım sizede bence guvenilir.
Sabaha kahvaltıya kandırıyorum.
Kar lastigini taktirmamiz lazım ama diyor.
Sabah ugricaz ozaman diyor
İyi dedim bari.
Zamları islatmasamiydim.
Ona zam demek bana zam demek.
Kartımdan zam istesem mi (bu arada kartım geldi)
Neyse istemim
Adımın sesi cikmiyorken gönder gelsin dedim sağol cicemmKadın costu
Güle güle kullan bacım
Evet biz de bi iki kere aldık memnun kaldık gayet güzeldi.kizlar tatli konusunda da ben carrefoursadan cok memnunum .genelde indirimli tatli da oluyor cok da taze geldi hep.
Güzel günlerde kullan sen dinlen keyfini sür insanın eli ayağı oluyorKizlar ne zamandır robot supurge istiyordum sil supür birada olanlardan geldi dün en uygunlarindan aldım ama beğendim yeterli şimdilik
Ayy ben de adamı gömdüm de sonradan fark ettim geçen ay bana telefon almıştı benim istek listesi çok kabarık olduğundan alınanı direk siliyor beynim demek. Neyse adama bi ıhlamur yapayım içsin yazık grip olmuş hödüktür falan ama benimdir napayımBenim eşim çok şükür benden hiç kısmadi
Niye aldinda demedi.
Ben hep idare etme cabasindaydim.
Elimden geleni yaptigimida düşünüyorum fazlasıyla.
Hala da bir şekilde onuruna bakıyorum.
Artik bu sürekli indirim takip etme, isteklerimi erteleme beni bunalttı sanırım.
Bilmiyorum.
Belkide böyle mutlu etmek istiyorum kendimi şuan.
Oluruna bıraktım.
İstediklerimi aldikcada hevesim geçecek kendimi biliyorum.
Şuan bi heves iste
Hepsi bir arada olmaz.Ayy ben de adamı gömdüm de sonradan fark ettim geçen ay bana telefon almıştı benim istek listesi çok kabarık olduğundan alınanı direk siliyor beynim demek. Neyse adama bi ıhlamur yapayım içsin yazık grip olmuş hödüktür falan ama benimdir napayım
Evlerden ırak 50-100bin borç ne bacımBziim arabada 250 yi gecti ama satıp ev alamıyorm ben onu yatırım olarak degilde pesinat olarak görüyorm
En oturmam dediğin yerde 500 bin simdi evler.
Yani ben arac fiyatları arttıgı icin kocama aferin diyemiyorm.
Benimki de hesabını bilmiyor.
Maas gelmeden öteki maası harcıyor hep bi sıkıısık.
Ama benimkiden beteri varmıs.
Valla pardonda bana öyle 50-100 bin bırcla gelse Allah korusunda,sana hediyem olsun davayı ben acıyorm masraflar benden derim
Ayy ben geri geri okuyorumİgda birikim hesapları birikimci baba diye bi hesabı taglıyor 2 gündür.
Geri döndü takip edin falan diye.
Neyse baktım bende neymis bukDr diye
Özet geciyorm adam devlet memuru.2013 den beri yemrmis icmemis borc yapmıs resmn
Suan 175.000 tl borcu varmıs
Elinde de 100.000 tllik arbası varmıs(ki oda arac fiyatları cok arttıgı icin olmustır)
Bazıları demis karınız iyi sizi bosamamıs diye
Kadın var kadın var diyo
Ay valla pardonda 10 senedir borc üstüne borc yapan adamı da gül sıyu olsa istemem.
Büyük konusmayayım da 10-15 bin falsn neyse de 175 bin nedir ya gezip tozmaya
Gezmeyelim oturalım evimixde dememis herhlde kadında.
İzne cıktık bilezik bozduk diyo adam
Çok uçtu 300tlelektrik gelmis bize.Bende yakama 722 tllik dogalgaz faturasını takam mı bacımlar
722 tl nedir ya
Evi sil süpür yaptım
Kız geldi oyun hamuru oynadık.
Oynarken 1 taneye yakın cantıgı kaktırdım
1 tane yesil elma yedi
Yemekte de brokoliyle 1 cantık icini yedi.
Ay o yedikce ben doydum