- 21 Ağustos 2015
- 31.348
- 95.033
- 37
Sabır uclarıma oynuyor resmen cocuuumaa o an insan boslukda hissediyor caresiz..
Sakim kalmak lazım kuzu kalabilene
Ama masallan sen sabirlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabır uclarıma oynuyor resmen cocuuumaa o an insan boslukda hissediyor caresiz..
Sakim kalmak lazım kuzu kalabilene
Ama masallan sen sabirlisin
Malesef dönem dönem krizleri var.Sabır uclarıma oynuyor resmen cocuuum
Gece elli kere uyandımMalesef dönem dönem krizleri var.
Bizde uykudan hala darlaniyoruz.
Anneme dedim koyun anahtarini verin bana allasen gidip 10gun bi yalnız kalim.
Bi salın beni nolur dedim.
Kadin napsindi ama caresizlik
Sizin dr unuz nasıl diyor bu kriz anlarında? Benim destek aldığım psikolog konuşmayın ama mutlaka yanında durun sakince dedi. Sarılmak isterse sarılın ama o kriz anında açıklama yapmaya çalışmayın .sakinleşince sarılın ondan sonra kısa ve öz açıklama yapın gerekiyorsa dediGünaydınn
Sabaha gergin basladım
Kız kriz cıkardı gitmicem okula diye
Koci gec kaldım diye söylenir
Ay gercekten bunaldım Alya yeter ama diye yükseldim
Hic sevmediiğim seyler sonra aldım kucagıma sarılıstık öyle gitti sakinleyip.
Hadi gel cık odadan kriz varken
Dr öyle diyor sakinlesene kadar terkedin odayı diyor ama yapamıyorm cogu zaman.
Onlar gitti elimi ayagımı koyck yer bulamadım
Cay koydm kendime icip cıktım
Yok bastılar bana.
Eger sakinlesmiyorsa cıkın odadan diyor.Acıklama biz de yapmaya calısmıyorz zaten duymuyor aglarkenSizin dr unuz nasıl diyor bu kriz anlarında? Benim destek aldığım psikolog konuşmayın ama mutlaka yanında durun sakince dedi. Sarılmak isterse sarılın ama o kriz anında açıklama yapmaya çalışmayın .sakinleşince sarılın ondan sonra kısa ve öz açıklama yapın gerekiyorsa dedi
Ben esimin zoruyla yaptim kabulGece elli kere uyandım
Bıraksalar 10 gün uyurum herhlde
Bi ara öksürük tuttu hadi uykusu dagıldı onu uyut tekrar
2.leri hangi cesaretle yapıyonuz kız
Bende bademcik ameliyatı oldum 10 yıl oldu sanırım o sırada geniz etimide almış doktoranam bende bir iştah açılmasın olmuştu küçük cocuklarda iştah açılır bu ameliyattan sonra demişti doktorÇok teşekkür ederim 1 ayda 3 kere orta kulak iltihabı oldu 2 şişe antibiyotik kullandı bana mısın demedi kulak burun boğaz doktoruna götürdük o da orta kulakta cok sıvı birikmiş buna müdahale etmemiz lazım dedi zaten ekranda ben de gördüm iki kulağında da alman pastası gibi çıkıntı vardı bunu biz bosaltıcaz dedi. Bir kulağına tüp takıldı biri sorunsuz bosalmıs küçük bi kesi alıp bosaltmıslar. Geniz etini de aldılar o sırada. Küçük bi operasyonmuş gerçekten çok çabuk toparladı ama canımdan kaç can gitti bilmiyorum ben normalde çok sogukkanlıyımdır ama konu cocuk olunca elim ayağım kesiliyor. çok şükür şu an gayet iyi. İnanılmaz huysuzdu öncesinde çok sinirli acayip iştahsızdı öyle böyle değil. Onlar baya azaldı.
Bazen ben de napacağımı şaşırıyorum da o yüzden sordum:)Eger sakinlesmiyorsa cıkın odadan diyor.Acıklama biz de yapmaya calısmıyorz zaten duymuyor aglarken
Zaten arkamdan geliyor hallediyorz bi sekilde.
Ama bu sabah bende panik oldum kapıda bekliyoruz böyle.
Sonra aldım kucagıma öpüstük baba cıkısta seni parka götürsün dedim öyle gitti.
Masallah abla bir sürü şey yapmışsın daha ne olsun bugün burası sessiz kaldı nerde kızlarKızlar bu gün hiç yogun olmadığım kadar yogundum. Sabahtan arkadaşım geldi onunla çok güzel vakit geçirdim onu yolcu ettim. Etrafı topladım pilav yaptım, komşum aradı akşama komşularla bana gelmek istediklerini söyledi buyrun dedim ama ne yok ne ikram. Çünkü arkadaşım için yaptığım hazırlıkların çoğunu annem ve babama sabah yolladım. Kızım aradı arkadaşı Soma ya trenle geliyormuş alabilirmiyiz dedi hayhay dedik malzemeleri dolaptan çıkardım oda ısısına gelsin diye sonra gittik aldık yolcumuzu geldik. Hemen revani yaptım, salata yaptım hemen oturduk yedik komşularımla da güzel vakit geçirdik onlarıda yolcu ettim, mutfagı topladım ıspanakları doğradım eşim yarın için ıspanak böreği istedi çok şükür yarında yapıcak bir dolu işim var. Neyse kızlar iyi akşamlar.
Ispanakli borekk ıımmmhKızlar bu gün hiç yogun olmadığım kadar yogundum. Sabahtan arkadaşım geldi onunla çok güzel vakit geçirdim onu yolcu ettim. Etrafı topladım pilav yaptım, komşum aradı akşama komşularla bana gelmek istediklerini söyledi buyrun dedim ama ne yok ne ikram. Çünkü arkadaşım için yaptığım hazırlıkların çoğunu annem ve babama sabah yolladım. Kızım aradı arkadaşı Soma ya trenle geliyormuş alabilirmiyiz dedi hayhay dedik malzemeleri dolaptan çıkardım oda ısısına gelsin diye sonra gittik aldık yolcumuzu geldik. Hemen revani yaptım, salata yaptım hemen oturduk yedik komşularımla da güzel vakit geçirdik onlarıda yolcu ettim, mutfagı topladım ıspanakları doğradım eşim yarın için ıspanak böreği istedi çok şükür yarında yapıcak bir dolu işim var. Neyse kızlar iyi akşamlar.
Güzel azmettin canimİyi geceler, iyi uykulaar
Gece yeni başlıyordu. :)
Bugün çamaşır at as kurutmaya atla günüm geçti. Benim koci bulaşık makinasını çalıştırır da, çamaşır makinasıyla işi olmaz. Ben yokken oyum kirli buyum kirli demesin dedim.Ablamın da vardı kirli kıyafetleri.
Saat 17:00 gibi kızı parka çıkarttım. 1 saat sonra Geldim yemek telaşı. Gitmeden üç beş parça yemek hazırlığı yapmıştım. Ablam acıkmış, daha rondoda çekmediğim sebzeli mercimek çorbasını yemiş ilahi dedim. Başka şeymi yok yiyecek. Gelince elaya yemek yediririm banyo yaptırırım diyordum. Ben mutfakta uğraşırken sen git odasına masanın altına yastık koy yat. Kaldırdım uyumasın diye,gel yanıma dedim ben de yemek yapayım dedi. Yaptık birlikte. Ablamla arada oynuyor ama ablam daha çok çocuk kendi kendine oyun kursun falan diyor. Evet ben işim varken yalnız oynaması gerektiğini söylüyorum. Ve oynuyor ama işte kim gelirse onunla sürekli oynamak istiyor: Ablamın ilgilendiği çocuğun annesi de sürekli kendi haline bırakın oynasın diyormuş. Ben oynatmayınca kendimi ilgilenmiyor gibi ve eksik hissediyorum.
Bugünlerde yemek telaşım daha çok ve malum ablamla da ilgileniyorum onun için tabiki daha az ilgileniyorum.
Eşim de bu ara yemek yiyor. Çünkü ablamın istediği yemekler eşimin yiyeceği şeyler
Mercimek köftesi ve börek özlemiş ablam.
Neyse birara dans ettiler müzik açıp ablamla ela.Kıza mantı pişirdim çorbayla. Mantarlı ıspanak kavurdum. Mercimek köftesi ve böreği yaptım. Yemek yedik.,
Kızı babası banyo yaptırdı. Uyudu.
Ahh artık oturalım kulüp dizisini izleyelim dedim. Koci birşey içelim donat masayı ne yesek. Çayımızı da içmişiz ona rağmen. Adamın işi gücü yemek
Bir de ablam yokken kendi kuruyemiş koyar, kahve yapar. Totoyu kaldırmıyor.
Dedim en sonunda iki oturdum sor ablama sana yalan geliyor ama sabahtan bu yana oturmadım. Kız uyudu oturup film izleyelim dedim. Kız uyuyunca oturup koltuğa çakılasım geliyor
Şu akşam boyunca birşeyler yeme alışkanlığı bitiriyor beni. Zaten ben de onunla alışmıştım ondan 70 kilo olmuştum. Çok şükür artık bıraktım o alışkanlığı. İnşallah devam ederim
Aslında akşam yemediğimde rahatım midem de sağlıklu oluyor.Güzel azmettin canim
Ben cok az az veriyorum malesef.
Artik ez olsun ama kalici olsun diye kasmiyorum.
İşte o kucağına alıp öpme olayı bence sakinleştiriyor. Bizim hala kızdığımda kucağına al diyor.,çünkü çok yaptım o an kucağına alıp öpüp konuşma konusunu.Eger sakinlesmiyorsa cıkın odadan diyor.Acıklama biz de yapmaya calısmıyorz zaten duymuyor aglarken
Zaten arkamdan geliyor hallediyorz bi sekilde.
Ama bu sabah bende panik oldum kapıda bekliyoruz böyle.
Sonra aldım kucagıma öpüstük baba cıkısta seni parka götürsün dedim öyle gitti.