- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.548
Bnm esim turizm sirketinde ya yabanci misafir tasiyorlar onlarla.Bizde vito kiralamıştık gelin arabasını hemde şöförlü
Ama parasını çatır çatır kendimiz ödedik.
Beles diye istiyo çakal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm esim turizm sirketinde ya yabanci misafir tasiyorlar onlarla.Bizde vito kiralamıştık gelin arabasını hemde şöförlü
Ben de haftada 500-600 gr vererek ilerledim. Hadi sabır olacak bak gör vereceksin.Kuzu banada dua et asiri motiveyim
Veriyorum ama yavas gidiyor himhizli gitsin ya
Ya sporsuz oyle oluyor
Ayni kiloda sporsuz biriyle spor yapan biri cok farkli gorunuyor
Canım ben de getirden çok almıyorum. Kampanyalı ürün bulursam veya geçen şöyle yaptım, İndirim olduğunda toplam rakam şoktaki ürünlerle aynI fiyata geliyordu.gidip uğraşmam hem de getirdekinin markası daha iyi diye düşünüp aldım.Selam kızlar
Bugün sabah 5 tl ekmeğe verdim. Getir de herşey pahalı yaa sipariş verecektim baktım normal yerel marketten 2-3 tl farklı atıştırmalıklar... deterjan da 10 tl fark vardı. Eşim öyleyse verme ne gerek var dedi. İlk siparişte 30 tl bedava dedim bende olsun çıkartacaklar zaten onu 30 liralık malı 60 liraya satıp 30 lira indirim yapıp senin gibileri kandırıyolar dedi
Aynı anda iki kampanya da kabul etmiyo getir
Canım çok geçmiş olsun, nasıllar şimdi. İnşallah iyilerdir.,selam kizlar biz ne yazik ki acillik olduk .sinirlerim cok yiprandi ikizler mahvoldu bu kis .bize dua edin olur mu
Kendi drmuzda yazmadı en son kontrol 10 gün icindeyse yazabiliyorlarmısCanım nasıl yazamıyormuş. Benim aile hekimi yazdı onu hiç sıkıntı olmadı. İlk yazan aile hekimiydi.
Yok izlemiyo hep aynı seyleri yapıyolarmısAhahahaa aynı benim koca. Master chef de izliyormu
Gecmis olsun cnmGececek icini ferah tutselam kizlar biz ne yazik ki acillik olduk .sinirlerim cok yiprandi ikizler mahvoldu bu kis .bize dua edin olur mu
Bizde bmw kiralamıstık kendimiz ödedikBizde vito kiralamıştık gelin arabasını hemde şöförlü
Bereketlii olsun abla simdiden.Günaydın kızlar. Hasta olan çocuklarımıza Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar diliyorum.
yedirenk79 anneciğine gitmişsin çok mutlu olsun Ela güle güle gidip gelmek nasip olsun canım.
Dün akşam üstü kızımla markete gittik, migrosta 2 kilo un 7 küsur 3 paket aldık, 1 paket saç boyası, 1 paket buzdolabı poşeti, 1 paket ıslak mendil hemde hesaplı bir şekilde alış veriş yapmaya çalışıyoruz 88 tl verdik.
Bugün de sarrafa gideceğiz çeyrek altına kızım koluna bileklik istiyor, bakalım ne kadar gidecek. Sonra pazara gideriz kızlar dışarı çıkınca mutlaka cafe tarzı bir yere oturup kahve içiyoruz bu gün bayagı gider.
Kahvaltı için krep yapıcam birazdan yaparım kahvaltı yaparız. Güzel bir cumartesi günü olsun hepimize.
Çok geçmiş olsun kuzu yeni gördümselam kizlar biz ne yazik ki acillik olduk .sinirlerim cok yiprandi ikizler mahvoldu bu kis .bize dua edin olur mu
Bu sefer aşırı kararlıyım kuzuBen de haftada 500-600 gr vererek ilerledim. Hadi sabır olacak bak gör vereceksin.
Aa delirmisler.Selamm
Sabah Bi hesaba bileklik sordum.
Hesabın kendi satış sitesinde 90tl olan bilekliği dm den 125tl dedi.
Satış sitesine baktığımı düşünmedi sanırım.
90tl yazmissiniZ aksamdan sabaha 125tl mi oldu dedim
Onun kalitesi farklı dedi
Bende celik değil mi yani kararır mi dedim
Celik değil kararır demiyorda şey diyor kalite farkı var diyor hala bana
Dedim allasen kelime oyunu yapma bana böyle boyle dersin olur biter.
Su piyasayı bırakında güvenelim kaliteli dürüst satıcılara bırakın Bi salın dedim.
Siz Bi dr görünün bence dedi bana.
Bende ss aldım attim, sayfamda da etiketlicem sizi kimler kimlerden ne alıyor görsünler dedim.
Sizi savcılığa veririm diyo
Vermezseniz hatrım kalır size yalan soyleyip ürünü kakalayan benim zaten satıcıda benim dedim.
Engelledi.
Aiyy bezduk bunlardan.
Ulan 2dk omurgalı olun be
Instadan bisi almaya hep cekindim dogruda yapmışım demek.
İadeli siteler en iyisi kafa temiz
ManyakAa delirmisler.
Benim dün kargoladıgım oto koltugu ulasmıs.Valla kadın 200 tlye sunu aldıgıma inanamadım cokk cok tesekür ederim.Tertemiz demis.
2.el satıcısıyım ben bide yani.
0 ürün satıcısı nasıl ürününe kem küm yapabiliyor.Ayıp artık