Selam kızlar,
Bugün bir koşturmalı gün geçti. Başım ağrıyor. Diyet yapıyorum. Yemek yapıyorum. Ayy hiç bana göre değil
öğlen yemek akşam yemek, yapması ayrı bir dert
Kıza ayrı bana ayrı.
Ela sabah 11 de uyandı. Sabaha doğru öksürüğü vardı. Kahvaltı yaptık. Markete çıktım. Elma, çilek, ıspanak, karnıbahar, dereotu, taze soğan, domates, salatalık, kırmızı biber çarliston biber,aldım da aldım. :) 48 tl ödedim. Kuyumcuya gittim. 2 gram aldım. Kızın parası ve benim paramla.
Carrefoura uğradım, kıyma aldım.
Eve geldim, arkadaş benim halı yıkama makinamı istemişti. Geldi. Öğlen beraber yedik yemek. Öğle yemeği yemeyen ben
Sonra Elanın öksürük bayağı artınca aile hekimine bıraktı arkadaş.doktor İlaç yazdı. Hava cihazı için de ilaç yazdı..Eve döndüm. Arkadaştan istedim cihazı, uyguladım iyi geldi sonra yeniden başladı. Bu öksürük her ay devam ediyor.ne yapacağım bilmiyorum. Her ay ilk burun akıntısı sonra öksürük. Gece inşallah iyi geçer. Burnuna deniz duyu çıktırmıyor zorla sıkıyoruz.
Burun spreyi sıkalım sana sürprizim var drmiş babası. Sonra sen kalk jelibon ver. Öksürül başladımı yeniden. Deli olucam. Hasta çocuğa jelibon ne ya.
hayatı aburcubur çocuğu da o hale getirdi