- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Yok kuzu devlet dövizin hesabını tutar oldu artık yastık altlarinida bileceklerCovid için mi acaba dicem ama hes sorarlar.
Bereketli olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu devlet dövizin hesabını tutar oldu artık yastık altlarinida bileceklerCovid için mi acaba dicem ama hes sorarlar.
Bereketli olsun canım
Kız kardeş payı doktor civanım dersin gelincezbenimde 11 kasim .benimki gelirken bir baklava alir gelir cok romantik bir beydir kendisi .adana durumle de gelebilir
Milletin yastık altı parasını öğrenecekler gecen ben euro aldım hiç sormadılar kuyumcu danCovid için mi acaba dicem ama hes sorarlar.
Bereketli olsun canım
Bence dene güzel oluyo hiç yapmadıydım Kocamdan ama babasına gelince para oluyorsa eğerki yaparım yicem acımıyacaaksınUzun vadede azlar çoka dönüşüyor.
Mesela ben 2014’ de 90 tl ile bi bağış için başladım . 10-20 tl olarak yılda fark koyuldu. Neyse diyeceğim o ki yaptığım bağış, 10bin e dayanmış.
100 tl nedir deriz ama böyle birikiyor
Bende de 30 euro var arada alırsam
Aha ha kocadan gizli birikimleri severim ama yapamadım hiç
Ya çok tatlısın .
Bereket versin Allah.
10-20 usd euro filan mantıklı geldi bana da
Çeyrek altın 900tl gecmis noluyoruz yahuu.
Almak çok zor artık.
Bişilerden feragat edio birkime aktarmak gerekiyor
Hay maşaallah. Birikimler değerleniyor.
Satınalma gücümüz azalıyor maalesef.
valla yeriz citlcim biz de biz bize romantik oluruz .cok gecmis olsun bu arada gec gormusum ben daha iyisinizdir insallahKız kardeş payı doktor civanım dersin gelincez
Yine sende baklava var bizde yaşpasta oluyo ne kafan güzel bi hayat
Replik yaoarıs Ankara ya gelirsen oturulur yeriz
Milletin yastık altı parasını öğrenecekler gecen ben euro aldım hiç sormadılar kuyumcu dan
Dövizciye özel yada
Sahte para getireni filan keyfedecekler aklıma neler geliyo yakında altın alanlarında kaydedeceeklee görün
Güle güle kullan Şimdiden nice yaşlara. Daha güzel bir dünya diliyorum ilerki yaşlarınızda beybiler K kardespayi10 kasım eşimle tanışma yıldönümümüz ve benim doğum günüm. Eşim erkenden hediyesini almış altın bir bilezik. Tasarımına bayıldım. ( çok mutlu oldum)
Bu ay annemin 700 tl biriken bir günü vardı sıra ondaydı. Hemen altına çevirdim.
Kredi kartımı sıfırlamaya çalışıyorum.
Son 2 taksit kaldı inşaallah.
Ben altın veya dövizi banka hesabından alıyorum. Kullanmak için ziynet eşyası altın alıyorum.
Kira aidat ve fatura giderlerim - kısaca sabit giderlerim- toplamda 2500tl
Market - 1500tl
Yakıt - 1000tl
Okul taksiti 2300tl
Dışarda düzenli yemek yemiyoruz
İş yeri öğle yemeklerini evden götürerek yiyorum.
Eşim indirimleri takip eder ona göre alışveriş yapar.
Herşey o kadar hızlı fiyatlanıyor ki nerden kısıp nereye aktarıcaz hepimiz şaşırdık
Ne diyiim ya
Hiç aklıma gelmedi heYok kuzu devlet dövizin hesabını tutar oldu artık yastık altlarinida bilecekler
Tansiyon yapar canım Bi olctur istersen.Günaydınlar
Bugun degisik uyandım
Migrenim tuttu sonra göz kararması oldu
Ofise geldim ama tam toparlayamadım bakalım gecmezse eve gitcem .
Dilim dönmüyor suan ,anlamadım noldu .
Kargoyu verdim nihayet.
Benden cıktı,bidaha bu kisiyi engellicem.
Israrları sinirimi bozdu yani.
Eve geciyorum giderken ölccem.Tansiyon yapar canım Bi olctur istersen.
En azından ona göre tuzlu bisi yersin yukseksede limon iyi geliyor.
Baktim kuzu hazine bakanlığı kararı varmış döviz büroları için işlemleri kimlikle yapması gerekiyorduHiç aklıma gelmedi he
Sonra kapımıza dayanmasinlar verin altınları dövizler diye
Gecmis olsun kuzu tansiyon olabilirEve geciyorum giderken ölccem.
Cidden gözüm kararıyor,hic bisey okuyamıyorum bas agrısından
Migren tuttu sanırım
Benimki yürümüyor dahaEvet canım 1 yaşında olacak. 11 aylık yürüdü o da. Küçük sandalye tırmanıyordu en son
kac gorumcen var canimBenim sevmediğim görümcem sakallı pogacayı güzel yapar
Her dogumgünümüz de yapar yani güzel duruyor masada
Hadi hayırlı olsun kuzu düşmeden kalkmadan yürüsümBurda okadar konuştum ki kız atağa geçti
Dün babasinin yanina gitti yürüyerek.
Eşim baksana baksana diye bana sesleniyor.
Akşam çok kudurdular kiz gülmekten kusuyordu yine.
Eşim baby shark söylüyor güya hoplaya zıplaya kızda olmaz yapıyor ona beğenmiyor performansını diyorum otur sıfır
Eşim salonu toplamis sagolsun.
Yatakları topladım
Kıza kahvalti yaptırdım.
Kaldı mutfak banyo ve yemek.
Sırayla yapıyorum bakalım