- 27 Şubat 2013
- 14.227
- 40.666
Aynı olay bizde de oldu. Geçen aylarda gitmişti zaradan ve vakkodan gömlek tişört pantolon almıştı. Tabi bana söylerken indirim vardı aldım diyor Uzun zamandır pahalı marka almıyordu. Evlendiğimizde marka delisiydi. Yani etin ne butun ne derler ya. Evin yok araban yok gitmişsin kıyafete para yığıyorsun. Neyse geçen ütü yapıyordum vakkodan aldığı gömleğin dikişi açılmış. Zaradan aldığı pantolonda giyerken oluşan kat izleri olan yerlerde solma var. Söyledim kaç ay oldu daha al sana marka dedim bana diyor ‘ bir daha almayayım diye bilerek sen mi yaptın’Benimkide sikinti cikarsa al iste ucuz etin yahnisi der.
Onun Abbate gomlekleride zamanla kötü oldu al bak marka noldu zamanla tabiki yipranacak kullaniliyor neticede diyorum bisi diyemiyor.
Efordan keten pant. Aldi kotondan aldiklarimiz tas gibi efordan aldikalarimizda renk diye bisi kalmadi çöp oldu 2 senede..
Eline saglik fln benim esimde demez.
Ama sevdigi ne olursa ver yer..
Zaten moda sürekli değişiyor, uzun süre giymeyeceğimi düşündüğüm şeye çok para vermem. Markalarda da kampanya takip eder alırım. Elaya yaz günü h&m den çok aldım. Ama hep kampanyalı olanları aldım.