Güzel sözler duymak insanı mutlu eder. Bir aslan burcu olarak övülmek beni en motive eden şey.
Benim eşim binde bir öyle olumlu sözler söyler.bundan çok genelde eleştiricidir. O da motivemi düşürür. Mesela kampanya takip etmeme ucuz almaya çalışma olayıma. Cimrilik yapma, üç kuruş fazla ver ne olcak, hesapcısın falan diye söylenir. Aslında ne olacak iki güzel söz. Yok o öyle yapılırmı böyle yapılır falan filan bitmez negatif konuşması.
Bugün kardeşimle robotla ilgili konuşuyorlar. Kardeşiminki bir alt modeli. Sensörlü değil ve sınır çizme alan belirleme yok. Alan belirleme çok iyi bence diyor. Bende dedim ben de yaptım ama çok aman aman illa olması lazım dediğim özelliklerden değil. Sonuçta belli bir bölgeyi süpürtmek için alan belirlerken telefonu aç ayarlara gir, alanı çiz okeyle falan filan uğraşana kadar alır robotu o bölgeye koyar süpürtürüm dedim
yani bana daha kolay geliyor. hala iddİa ediyor. Sonra da diyor tabi uğraşmaz sonra kim oturup dedikodu yapacak, yazıştığım da burası ve bazen kardeşşmle yazışıyoruz. sonra kardeşim Elanın saçını örüyor. Ben bilmiyorum o örme şeklini dedim. Tabi instagramlarda takılmaktan vakit bulamaz onu öğrenmeye diyor. İnstagramda ben paylaşımımı bile kız uyuyunca ya da birşey izlerken yaparım. Yani gün oluyor arkadaş şu paylaşım olmuş diyor ben daha görmüş olmuyorum.
Teyze de ordan diyor he he de boşver geç diyor. Zaten onarın he sensin demesinden bence adam böyle olmuş.
Allahtan eskiye göre yonttum biraz.
Neyse yani çok olumsuz konuşan insanları sevmezdim başıma bitti. Baby bu konuda beni anlar :)