Selam kızlar,
Kızı uyutuyordum. Yazayım dedim. Dün gece eşim öksürdü öksürdü doktora gitti. Dedim hasta hasta çekersen nargileyi olacağı o
Sabah kalktık kardeşime kahvaltıya gittik. Buradaki kardeşim gelmedi yeğenim bugün evde kahvaltı yapmak istemiş. Çocuk haklı çünkü annesi ve babası ile başbaşa kahvaltı her zaman olmuyor. İkisi de çalışıyor tatil günleri birlikte denk gelmiyor.
Kahveye geldiler. Sonra teyzeyle eşim çıktı saat 16:30 civarı. Eşim de tık ses eleştiri yok. Teyze de geldi ya ses etmiyor adam. Gelmese yine benim başımı ağrıtır. Birşeylere kulp bulurdu.
Onlar gidince bizde buradaki kardeşime geldik.Hava yağmurluydu, çocuklar bahçeye çıkamadı çok ses yapmıştılar kafamIz ağrıdı :) biraz kafa dinledik kızlar oynadı sonra anneme geçtim.
Annemle oturduk.
Geçen bir arkadaşım vardı 20 yıllık arkadaşım. Ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gitmiştim. Bu aralar ben yazmasam yazmıyor bir hallerde. Anlam veremiyorum sormak da istemedim. Sebepsiz böyle davrananlara sorasım gelmiyor. Çünkü bir kırgınlık varsa açıklamalı.
Ameliyat oldu hastaneye gidecektim biliyor bunu, çocukları almıyorlarmış evine gittim. Benim kızı çok severdi teyzem teyzem böyle. Bu defa gittiğimde böyle ters ters konuştu Elaya. Tabi ela biraz hareketli. Komşusunun çocuğu hareketliymiş çocuğu getirme gelirken demiş. Onu anlattı o gün gittiğimde. Eee tabi ben de rahatsızmı oldu acaba Eladan diye düşündüm. Biraz gittiğime pişman olmuştum. Bir de giderken kurabiye ve poğaça yaptım götürdüm. Sonraki gün bir arkadaşı gitmiş. Onun yaptığı kurabiyeyi çekmiş instagramda paylaşmış. Arkadaşım geldi diye paylaşımlar falan yapmış.
En çok Ela ya biraz ters konuşmasına kırıldım. Eve dönünce kusura bakma biraz rahatsız da ettik dedim. Saçmalama öyle şey olurmu demiş. Ama Elaya konuşma şeklini beğenmedim bu defa. Buna rağmen de sordum nasıl oldun ne oldu. İyileştinmi falan diye. Her defasında iyi sayılır kısa cevaplar veriyor sen nasılsın demiyor. Yazmasam eskisi gibi yazmıyor.Bir haftadır yazmıyordum. Bugün de yazdım. Nasıl oldun sesin çıkmıyor falan. O da demiş yine kısa cevap. İyiyim aslında senin sesin çıkmıyor., Zaten bazı konuşmalarına kırıldım. Ama hastayken yine de sorayım dedim. Çok yazasım da gelmiyor. Ne yapsam bilemedim. Siz olsanız ne yapardınız.? Böyle insanların anlamsız davranışlarını sevmiyorum.