- 8 Ocak 2015
- 6.035
- 18.988
ben zaten aileniz mukemmel vs demedim.her zorlandiginda aradiginda kisi babanken ONLA da isim bitcek cumlesi cok agir.evet hata yapmis olabilir mesafe koyarsin vs ama parami alayim isim bitcek cumlesini savunamiyorum.herkesin ailesi hata yapar o zaman uzak durulur duruma gore tepki verilir ama parami alayim isim bitcek denmez .eda ilerde boyle dese ne hissedersiniz .:) evi kendim aldım 170 bin kendi param vardı bekarlikdan doğum parası vs vs . Kalanida yinr kendi ailemden teyze dede borç aldım. Kalan kısmın kredisini babama çektirdim çünkü eşimle sorunlarım var onu kendi birikimime ortak edemem . O niye evin borcunu ödüyor o zaman derseniz zamanında suan oturduğumuz eve bozdurdugum altınlar suan 100 bin evde onun annesinin üzerine.
Annem de babam da erkek evlat düşkünü, varını yoğunu sırf oğlu istiyor diye arabaya yatırdı o arabayla kardeşim sayesinde gezmeyen düğün arabası yapmayan kalmadı benim çocuğum da hastaneye gitsin bende işimi göreyim o kadar da olsun
Hersey malesef burda yazdıklarımız kadar değil farklı hayatlar yaşıyoruz farklı inanışlar görüşler içerisindeyiz bazı şeyleri ben ittire ittire yaptırıyorum gerçekten laf etmeyeyim tartışma çıkmasın diye yapıyorlar
Araba parası konusuna gelince , ben burda esimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum 2.5 senede defalarca hakarete uğradım hamileyken bile üstüme saldırdılar kapıma dayandilar ben burdan gitmek için bazı şeylerin mücadelesini veriyorsam annem babam da sırf oğullarının sevgilisi anasına yakın oturmak için 450 milyara ev aldırmak istiyo diye ellerindeki arabayı ona Bi çırpıda veremezler araba en az 250 bin ediyor .
Bende kendi rahatımı akıl sağlığımı düşünmek zorundayım, bende bir kere geldim dünyaya defalarca babamlarin yanına gittim burda sorun yasadigimda bir kere eşimi ciddi şekilde karşısına alıp sen benim kızıma bunları yasatamazsin biz sana köle olsun diye mi verdik diyemedi , azcık hoslarina gitmeyen bisey yapayım demediklerini bırakmıyorlar hele oğulları birsey desin savaş ilan ediyorlar bana benim hakkım nerede o zaman.
Sizin aileniz böyle olmayabilir bu anlattıklarım abartida geliyor olabilir ama iki hastaneye götürdü borcunu benim ödediğim krediyi çekti diye iyi olmasın lütfen.