- 27 Şubat 2013
- 14.229
- 40.678
Okula vereceğinden bahsetmeseydin keşke. Haberleri olurmuyduki.Artık bana fenalık geldi
Korkuyorm kız okula baslayınca tam güne dön dicekler diye
1 hafta yıllık iznim var dedim kullancm onu eylülde kızın okulu var gider gelriim en azından
Aşure bile artık lüks, eşim diyor yapmaya kalksak bir yığın para. Ben de dedim herkesinki öyle değil bence senin maliyetin pahalıHava kapalı diye çıktık güneş açtı nasıl sıcak yine maksule gittik kuş üzümü kayısı üzüm az fındık oglusa az cips yarımşar kg gibi şeker pirinç az az aldım yinede 30 a yakın ödedim ne pahalı herşey Antep tozu alıyım süslemeye ddimm 125 TL kg sukalsın fındık ceviz yaparız insagramdakiler kaşıkla döküyor nasıl bir para insanlarda bilmiyorum Onur'a uğradım yarım kg sivri biber 2 TL bime girdik onurdaki ekmek pişkin olmuyor halk ekmeği bufeside kapalı 2 haftadır açılmıyor galiba artık bimden ekmek 1.70 oraya geldik su istedim iki şişe getiriyor 20 de oraya vercem bugün başka masraf olmaz artık
Asansör boşluğuna nasıl düşebilir?Offf Allah rahmet eglesin
Gecen biz son sn yakaldık alya elini cıkardı asansörden Allahtan sensör hemen durdu yakaladık cidden saniyelik isler
Allah sifa versin kaza geciren kisiye de
Nehirinkini ablam kullanıyordu,bıçaklarında çok paslanma olmuştı. Sonra değişim yaptılar yine oldu. Şimdikiler nasıl bilmiyorum. Hisarınkini almıştım ben memnun kaldım.uzun zaman sonra 2 tane crop koydum satısa ,gecen ay zaradan almıstım.
Crop sadece tatilede giyebilirmiism ben anladım.
Rahat edemiyoırm ,evde giymeye de kıyamadım.Aksmdan beri 25 begeni oldu daha satıs yok
Zaradan 100 liralık seye de 20 tl teklif yolluyorlar kabul edemicem yani 1 kere giymisim.
35 den koydm bakalım giderse.
Nehirin lalezar catal kasıklarında gözüm.
Satısım olursa onlardan alcam
12 li tatlı catalını 160 tl yapmıs zalımlar:S
Annem sabah yine döktürüyor
Babam sacma sapan bi ise kalkıstı,hepmiz karsı cıkısınca vazgecti.
0 araba alcakmıs 180 bin kredi cekip
Ayda 4 bin kredi ödücekmis.
Neyle ödücekmis dedim ben artık son kredisini kardesim kapadı.
Annem öderde ne gerek var bu yastan sonra napcaz biz mal yapıp diyo
Dedim mal yapmak sorun değil de,mantıklı mal sahibi olmak lazım dedim.
Kız ödedikten sonra sen yapmıs olmyısn zaten dedim.
Bozuluor böyle diyince ama az he ödenir ya desek alcaklar ayda 4bin krediyi
Ev alırsın o paraya dedim evim var napcamki evi ben diyo.D
Ayyy ins genlerimi tasımam cocuguma gercekten.
Hayırlı olsun işi canım. Bol kazançlar. Gittinizmi doktora bugün?Selam canlar güzelmiş adamın sabah işe gitmesi özlemişim bakalım ay sonu kalcakmi para kazaniliyormu gorcek durcak ona göre kahvaltı sonrası az çay keyfi yaptım sonra mutfak dolaplarını yağ sök sıkıp sildim iç dış bulaşık çamaşır makinesi üzeri sildim Ocak sil bulaşık bosalt derken paspas yapıp klozet temizledim yatağı topluycam sonra kısmetse aşure bugün maksul var ordan alcam biseler aşure yaparım diyorum malzeme alırım biraz pirinç şeker de alcam azda biber alırım eşime domatesli biber kavurcam yoğurtla ekmekle çok sever bana kıymalı makarna yeter şimdi kahve içiyorum hava kapalı biraz daha serin sanki
Allah kabul etsin canımBugün 10 muharrem. Anneme gittim aşure yaptık orda.boraz haşlanmış buğday vardı verdi annem, aşure yapacaksan evde uğraşma diye.
Eve gelince de, ben her sene bugün bolluk, bereket olsun diye mutfak alışverişi yaparım 12 çeşit alırım. Birde aşure için malzeme de aldırdım eşime. Ceviz, fındık, badem vardı evde. Diğerlerinden aldırdım. Nohut ve fasulyeyi haşlanmış aldırdım. Kışın da kullanırım diye fazla aldırdım. Buzlukta yerim kalmadı haşlayıp koymak için. Bu dönemlerde de uygun oluyor diye aldım.
Kızım da sitedeki arkadaşlarıyla birlikte kura öğreniyorlardi bahcede. Bugün cüz bitti yarın kurana geçiyor. Kim kurana geçiyorsa o arkadaşlarına yemek ısmarlıyor. (Döner, pide, tavuklu pilav gibi seyler) kız da lahmacun istedi. Yarın tüm çocuklara lahmacun yaptıracağım.
Reformer platese başladım. Dun deneme için yarin saat gitmiştim.bu aksam gittim ama şuan partim resmen.
Yarın da çocukların odası için yeni mobilyalar gelecek. Ben platesdeyken eşim boşaltmış odayı. Bu hafta cocuk odasını düzenleyip toparlamak ve ayiklamayla geçer.
Olabilir bak kaynanamda yapsa misal kuru fasulye koyar gibi fındık koyar ceviz koyarAşure bile artık lüks, eşim diyor yapmaya kalksak bir yığın para. Ben de dedim herkesinki öyle değil bence senin maliyetin pahalı
Allah kabul etsin canim asurenizi dağıtacağın şeyleride hatim etmeyi nasip etsin rabbimBugün 10 muharrem. Anneme gittim aşure yaptık orda.boraz haşlanmış buğday vardı verdi annem, aşure yapacaksan evde uğraşma diye.
Eve gelince de, ben her sene bugün bolluk, bereket olsun diye mutfak alışverişi yaparım 12 çeşit alırım. Birde aşure için malzeme de aldırdım eşime. Ceviz, fındık, badem vardı evde. Diğerlerinden aldırdım. Nohut ve fasulyeyi haşlanmış aldırdım. Kışın da kullanırım diye fazla aldırdım. Buzlukta yerim kalmadı haşlayıp koymak için. Bu dönemlerde de uygun oluyor diye aldım.
Kızım da sitedeki arkadaşlarıyla birlikte kura öğreniyorlardi bahcede. Bugün cüz bitti yarın kurana geçiyor. Kim kurana geçiyorsa o arkadaşlarına yemek ısmarlıyor. (Döner, pide, tavuklu pilav gibi seyler) kız da lahmacun istedi. Yarın tüm çocuklara lahmacun yaptıracağım.
Reformer platese başladım. Dun deneme için yarin saat gitmiştim.bu aksam gittim ama şuan partim resmen.
Yarın da çocukların odası için yeni mobilyalar gelecek. Ben platesdeyken eşim boşaltmış odayı. Bu hafta cocuk odasını düzenleyip toparlamak ve ayiklamayla geçer.
Yok canım yarin randevu öğleye doğru yazarım doktordan sonra bakalım ne diyecekHayırlı olsun işi canım. Bol kazançlar. Gittinizmi doktora bugün?
Çok güzel dusunmussun eskiden yokluk vardı bizimde her istediğimiz olmuyordu tabi esnaf baba 5 çocuk düşünüyorum zormuş birde kitaplar fln paraliydi her kitabı alamiyorduk arkadaşımla ortak çok kullanmisimdirKızlar gram altın almak için para biriktirmiştim. Ama bugün duydum bir ailenin ihtiyacı varmış. Çocuğun okul şeyleri için. Tamamını vereyim desteğim olsun istedim. Böyle konularda hassasım. Çocukluğum yoklukla geçti. Kitabı zor aldığımız dönemler oldu. Ablamla spor ayakkabımızı ortak giyerdik. Ucuz spor ayakkabı. Hatta spor ayakkabım yok diye ağladığım dönemleri biliyorum. Konu çocuk ve okul olunca çok hassasım. Yeterki okusunlar.
Benim eşim de öyle yapar. Ben zaten geçen yıl yaptım. Yapmamayı tercih ediyorum. Çünkü habire bahane bulur niye osu eksik busu az. Bu yıl artık pes etmiş gibi görünüyorOlabilir bak kaynanamda yapsa misal kuru fasulye koyar gibi fındık koyar ceviz koyaröyle olsa sadece onlara 50 birakirdim
Bi süre böyle sabit ve düşük olacağı söyleniyorSlm, gecen yıl aldığım altinlardan zarardayim, yüksekten almıştım, şaka gibi, e diğer para birimleri de artmıyor ki alayım, TL de kalıyorum, bu sefer dediğiniz gibi zam, bari altın artınca TL m değerini korurdu, alamıyorum ki öylece kaldım,
Bölünmesi iyi olmuş , hayırlısıyla beklicez artıkBi süre böyle sabit ve düşük olacağı söyleniyor
İnsanlar altından kaçsın diyeymiş
Bilaç zaman sonra yükselecek diyo bazı ekonomistler
Ben de altın, tl, dolar , sterlin olarak bölmüştüm. Bekliyorum.
Aaa bende de günlük takımlar nehir ama eskidi paslanma yok ama renkleri gitti makinada yıkana yıkanaNehirinkini ablam kullanıyordu,bıçaklarında çok paslanma olmuştı. Sonra değişim yaptılar yine oldu. Şimdikiler nasıl bilmiyorum. Hisarınkini almıştım ben memnun kaldım.
Tasımıslar oraya diyolar cocuk vefat etmşAsansör boşluğuna nasıl düşebilir?
Amin canım, sanırım bitkisel hayata devam edecekmiş. Ya da kurtulsa da engelli olarak kalacak. Allah ailesine sabır versin ne diyeyim. Ne yaşayacağımızı hiç bilemeyiz. Her an herşey olabilir.,
Allah kabul etsin hem asurenizi hem hayrınızıBugün 10 muharrem. Anneme gittim aşure yaptık orda.boraz haşlanmış buğday vardı verdi annem, aşure yapacaksan evde uğraşma diye.
Ne güzel düsünmüssün Allah kabul etsin.Kızlar gram altın almak için para biriktirmiştim. Ama bugün duydum bir ailenin ihtiyacı varmış. Çocuğun okul şeyleri için. Tamamını vereyim desteğim olsun istedim. Böyle konularda hassasım. Çocukluğum yoklukla geçti. Kitabı zor aldığımız dönemler oldu. Ablamla spor ayakkabımızı ortak giyerdik. Ucuz spor ayakkabı. Hatta spor ayakkabım yok diye ağladığım dönemleri biliyorum. Konu çocuk ve okul olunca çok hassasım. Yeterki okusunlar.