Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aşure bile artık lüks, eşim diyor yapmaya kalksak bir yığın para. Ben de dedim herkesinki öyle değil bence senin maliyetin pahalı

Offf Allah rahmet eglesin
Gecen biz son sn yakaldık alya elini cıkardı asansörden Allahtan sensör hemen durdu yakaladık cidden saniyelik isler
Allah sifa versin kaza geciren kisiye de
Asansör boşluğuna nasıl düşebilir?
Amin canım, sanırım bitkisel hayata devam edecekmiş. Ya da kurtulsa da engelli olarak kalacak. Allah ailesine sabır versin ne diyeyim. Ne yaşayacağımızı hiç bilemeyiz. Her an herşey olabilir.,

Nehirinkini ablam kullanıyordu,bıçaklarında çok paslanma olmuştı. Sonra değişim yaptılar yine oldu. Şimdikiler nasıl bilmiyorum. Hisarınkini almıştım ben memnun kaldım.

Bugün 10 muharrem. Anneme gittim aşure yaptık orda.boraz haşlanmış buğday vardı verdi annem, aşure yapacaksan evde uğraşma diye.
Eve gelince de, ben her sene bugün bolluk, bereket olsun diye mutfak alışverişi yaparım 12 çeşit alırım. Birde aşure için malzeme de aldırdım eşime. Ceviz, fındık, badem vardı evde. Diğerlerinden aldırdım. Nohut ve fasulyeyi haşlanmış aldırdım. Kışın da kullanırım diye fazla aldırdım. Buzlukta yerim kalmadı haşlayıp koymak için. Bu dönemlerde de uygun oluyor diye aldım.

Kızım da sitedeki arkadaşlarıyla birlikte kura öğreniyorlardi bahcede. Bugün cüz bitti yarın kurana geçiyor. Kim kurana geçiyorsa o arkadaşlarına yemek ısmarlıyor. (Döner, pide, tavuklu pilav gibi seyler) kız da lahmacun istedi. Yarın tüm çocuklara lahmacun yaptıracağım.

Reformer platese başladım. Dun deneme için yarin saat gitmiştim.bu aksam gittim ama şuan partim resmen.
Yarın da çocukların odası için yeni mobilyalar gelecek. Ben platesdeyken eşim boşaltmış odayı. Bu hafta cocuk odasını düzenleyip toparlamak ve ayiklamayla geçer.

ev almak daha akıl karı, kira getirir onunla 3-5 ödenir eee kardeşini geçtim de sen varsın ilerde senin olur o ev. Araba her daim gideri olan birşey.
Bir de kardeşin çalışmıyor. Eşi ödüyor. Ona bir sormaları lazım

Hayırlı olsun işi canım. Bol kazançlar. Gittinizmi doktora bugün?

Kızlar gram altın almak için para biriktirmiştim. Ama bugün duydum bir ailenin ihtiyacı varmış. Çocuğun okul şeyleri için. Tamamını vereyim desteğim olsun istedim. Böyle konularda hassasım. Çocukluğum yoklukla geçti. Kitabı zor aldığımız dönemler oldu. Ablamla spor ayakkabımızı ortak giyerdik. Ucuz spor ayakkabı. Hatta spor ayakkabım yok diye ağladığım dönemleri biliyorum. Konu çocuk ve okul olunca çok hassasım. Yeterki okusunlar.

Allah kabul etsin canım

Allah kabul etsin canim asurenizi dağıtacağın şeyleride hatim etmeyi nasip etsin rabbim

Çok güzel dusunmussun eskiden yokluk vardı bizimde her istediğimiz olmuyordu tabi esnaf baba 5 çocuk düşünüyorum zormuş birde kitaplar fln paraliydi her kitabı alamiyorduk arkadaşımla ortak çok kullanmisimdir

Olabilir bak kaynanamda yapsa misal kuru fasulye koyar gibi fındık koyar ceviz koyar öyle olsa sadece onlara 50 birakirdim
Benim eşim de öyle yapar. Ben zaten geçen yıl yaptım. Yapmamayı tercih ediyorum. Çünkü habire bahane bulur niye osu eksik busu az. Bu yıl artık pes etmiş gibi görünüyor

Bi süre böyle sabit ve düşük olacağı söyleniyor
İnsanlar altından kaçsın diyeymiş
Bilaç zaman sonra yükselecek diyo bazı ekonomistler
Ben de altın, tl, dolar , sterlin olarak bölmüştüm. Bekliyorum.

Nehirinkini ablam kullanıyordu,bıçaklarında çok paslanma olmuştı. Sonra değişim yaptılar yine oldu. Şimdikiler nasıl bilmiyorum. Hisarınkini almıştım ben memnun kaldım.
Aaa bende de günlük takımlar nehir ama eskidi paslanma yok ama renkleri gitti makinada yıkana yıkana
Hisarınkiler biraz daha fiyatlı galiba bakmadım ama:)

Tasımıslar oraya diyolar cocuk vefat etmş
İg da gördüm terliğinin teki baska yerde cıkmıs off isin icinde var yine biseyler
Ama anne ordayken nasıl cocugu kacırmıslar onu anlamdım

Allah kabul etsin hem asurenizi hem hayrınızı
Maasallah kuzuya ya

Ne güzel düsünmüssün Allah kabul etsin.
Fazla fazla gelecek sana inan o para.
Ben niyetine girdim inanmazsın heryerden para cıkıyor karsımıza.
Annemle kardesim gram yapcaz dedi sabah Alyaya dogumgünü icin.
Gerek yok ne gramı flaan dedim.
Olsun okula baslıyor lazım olur demisler.Saolsıunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…