Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantığına bayıldım..Evet herkeste el ayak çekildi ve ben anca cikabildim meydanlara. Hemen konuya geliyorum.bende birikim yapamıyordum. Tabi ben şimdiye kadar öyle 1000tl ayirayim falan yok önümüzdeki günlerde olur inşallah.neyse ben kumbara yaptım nutela kavanozundan dolduruyorum cuzdanda para yok aliyom harciyon bitiyo orda da birikmiyo. Sonra ben sürekli fikir üretme çabasında ve topik mopik okuyom habire .
Bi gün dedim ki içimden ya birisi benim cuzdanimdan tirtiklasa 1sene sonra al biriktirdim dese verse bana 600 700tl ne güzel olur.mesela bakkal amca hergun bana 3tl tutan alışverişi 5dese 2sini benim için biriktirse altın alsa o birikenlerle sonra al kızım sana 10gram altın.
Ben düşünürken dur dedim. Kavonozun adı olsun Bakkal amca. Öyle bi işlemiski bakkal amca olduğu cekiniyom da.bazen 15tl aliyom 20tl koyuyom hemen koyuyom fazladan da 5tl var amca diyom bildiğin kavanozlara konusuyomm.1ayda 105 TL biriktirdim ve üstüne ekleyip gram altın aldım onuda attım içine simdi25tl var olsun oda 110 TL ikinci kardeşi yapacam yanına.
Bir diğer yönteminde mesela ben gider 29tl lık bulaşım mak deterjanı alirdim. Tam aldım bi baktim17tl lık var onu aldım.aha sana ordan kar.12tl lık kar.at onu gom onu kumbaraya tamamdır. İşte ha bu arada kredi kartıyla yapıyorum alışverişler ama her ne olursa olsun ekmek almaktan vazgecmiyorsam kumbara parasından da vazgecmicem.
Bazende arkadaslar bize gelir kahve iceriz. O günde sanki dışarda ismarlamisim gibi atayorum kumbaraya10 TL.öyle öyle ayda 1grama denk geliyor.
Maalesef ben öyle 200 ayirayim da kalanı bana yeter diyemiyom yetmiyor ya da şimdiye kadar yetmiyordu. Belki bundan sonra onuda yapabilirim.birikimin yollari taştan . bide su söz felsefem harcamadigin her 5tl kazandigin 5tl dir
Gayet iyi fiyati canımgünaydın..alo işi iyi olmuş..evde sürü deterjan var ama hepsi sıvı..bir türlü alışamadım..renkliler için iyide beyazlar için nanay...sağol lelli alıp hasret gidereyim,seviyorum aloyu..beyazlarda tek geçerim
Cok uzunmus ya nasil eko o öylebende sıvı kullanıyorum bulaşık mak. için..makineyi boşaltması zor geldiğinden,birde hergün dolmadığı için yarım yük kapasiteyle çalıştırıyorum.istediğim kadar koyabiliyorum
yanlız kızlar bişey sorcam,benim makinede ekonomi programı 2 buçuk satte yıkıyo.bana hiç ekonomikmiş gibi gelmiyo.sizce bu kadar uzun bi programdamı yıkama yaptırmalıyım,yoksa kısa programlardan mı seçmeliyim
Cok uzunmus ya nasil eko o öyle
Benimki 50dakika.
Tertemiz cıkıyo
Daha dusukde dene bakalim nasil yikicak